Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה מאוד.

האם פירוק ההגה באמת מתחייב? ראיתי כבר הוראות לפרק את ההגה וכרית האויר כדי להגיע לדשבורד ולמעשה לא היה צריך.

פורסם

פירוק כרית האויר - חובה. אין דרך אחרת להעביר את החור בדשבורד דרך ההגה.

פירוק מוט ההגה - לא חובה אך מומלץ ומקל על שליפת הדשבורד.

שכחתי לציין את שיחרור מוט ההגה: הוא מוחזק ע"י 2 ברגים (מקדימה) ועוד 2 אומים (קצת יותר פנימה) והפתיחה שלהם נעשית ע"י בוקסה 13 מ"מ. לא מסובך ולא דורש כלים מיוחדים למעט מאריך (שאותו כבר הזכרתי כמה וכמה פעמים :) ).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני יושב לי כאן ופשוט נהנה מכל שלב של הפרוייקט, מדהים, מדהים, מדהים.

כל הכבוד על רמת הפירוט וההסברים עם התמונות, תענוג, אחרי כזה פירוט אני חושב שאני יכול בעצמי לבצע את העבודה עכשיו!

שאפו!

פורסם

מדריך מצוין,באמת צריך אומץ לזה,כול כך הרבה חוטים אחרי פירוק...

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מדריך מצוין,באמת צריך אומץ לזה,כול כך הרבה חוטים אחרי פירוק...

יש מלא חוטים בגלל שזה רכב פשוט, אין מולטיפלקס וכד'.

כל חוט מלמיליאן :lol:

ברכבים חדשים אתה רואה צמה של 3-4 חוטים מהסוויץ' - חוטים בעובי של 0.5 מ"מ במקרה הטוב :) כאן אתה רואה 4 חוטים בעובי מפגר כאילו יש הכנה לתלת פאזי מחברת חשמל :lol: :lol: :lol:

אבל בסה"כ הכללי זה הרבה פחות נורא ממה שזה נראה - גם עשיתי ניקיון של הרבה מאוד זבל (זבל= איתוראן לא פעיל, משדר, קודן, אזעקה לא פעילה וכו') שנשאר ברכב וזה תרם רבות להבין מי-מה-מו עם הצמות חוטים. עכשיו הכל STOCK.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נקי כמו שהגיע מהיצרן, בלי קודנית ושום דבר אחר.

הדבר היחידי שאני מתכנן לו זה אזעקת ביפר שנמצאת כרגע בדרכה לארץ והיא תותקן בצורה נקיה ונוחה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אמרתי לך כבר מזמן שאם תתיאש מהשיפוצים תוכל תמיד לפתוח עסק מצליח לעזרה ב DIY... תמיד צריך איזה מישהו מקצועי שיוודא שאני לא עושה נזקים כשאני מטפל באוטו.

• תוכן חדש...