Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני עומד ככל הנראה לרכוש מחר קיה פורטה 2011 52,000 ק"מ מחברת ליסינג. הצמיגים ברכב הם הצמיגים המקוריים, וע"פ בדיקה של החברה (הרכב טרם נבדק במכון מטעמי), הצמיגים תקינים. עם זאת, יש לי אפשרות להחליף אותם ללא עלות לצמיגים חדשים (שיהיו מן הסתם סינים וזולים יותר).

האם אתם ממליצים לי להחליף או להשאר עם המקוריים? כמה ק"מ בנסיעה רגילה (בעיקר בינעירונית, ללא דרכי עפר וכו') הצמיגים המקוריים עוד יחזיקו, וכמה יחזיקו צמיגים לא מקוריים?

תודה!

פורסם

נניח שהרכב שווה אי שם סביב 60K ש"ח. הוצאת כבר סכום כזה, עשה לעצמך טובה ותוציא עוד מקסימום 1,500 ש"ח וסע על צמיגים איכותיים בראש שקט ובבטחה.

תתחדש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ובהנחה שאלו כרגע שתי האופציות היחידות, מה עדיף?

זה נבלה וזה טריפה.

תוסיף את ההפרש, בין עלות הצמיג הסיני לבין צמיג נורמלי.

וסע בביטחה.

פורסם

חביבי אנחנו נכנסים לעונת גשמים, בגשם הראשון כל הסחלה יצוף לך לכביש והוא יהיה יותר חלק מקרח, אתה לא תרצה להיתקע עם צמיג ישן או סיני.

החיים שלך ושל בני משפחתך שווים יותר מ1200-1500 ש''ח של צמיגים איכותיים,הקשב לחבריה פה שים איזה רביעיית פאלקן\גודייר\פירלי\משהו איכותי אחר וסע לשלום.

ולדעתי יש מקום לדרוש קיזוז של מחיר הצמיג מהמחיר הכללי של הרכב.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לפי דעתי האישית בלבד: הצמיגים על הרכב הזה עברו 52 אלף של נהיגת ליסינג (לטעמי שווה ערך לנהיגה במצבי קיצון).

קיקים ללא סוף, אבל זה לא משנה:

אני הייתי הולך לכיוון של 4 חדשים (אתה תחליט איזה).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיף את החדשים, למרות שהם יגמרו יחסית מהר והאחיזה תהיה לא משהו, גם מרחק הבלימה. אולי יותר טוב בקצת ממה שכרגע על הרכב ואולי אותו דבר. מה שבטוח זה שתצא קרח מכאן ומכאן. עוד מעט חורף, אל תעשה שטויות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מנסיון ברכבו של אחי הגדול:

הוא רכש Ford Smax מאלדן, הרכב באמת מעולה והשירות מצויין אבל הביאו לו את הרכב עם 4 צמיגים חדשים סינים.

הרכב לא הפסיק למשוך לצדדים, הנוחות על הפנים והאחיזה אין מה לדבר, כל הזמן הרכב היה מאבד אחיזה.

גיסתי, שרוב היום הרכב אצלה והנסיעות דיי רגועות ולמרות הכל היא הרגישה שהצמיגים על הפנים.

כמו שהם היו "חדשים" לאחר פחות משנה אחי זרק אותם למקום שהם היו מיועדים אליו- לפח האשפה וקנה רבעיית Toyo Proxes חדשים וההבדל - משמעותי מאוד!.

פורסם

עדיף רכב ישן יותר עם צמיגים טובים וחדשים מאשר רכב חדש מליסינג עם צמיגים ישנים/זבליים. מצטרף לאמירה "זה נבלה וזה טריפה" ולהמלצה לבקש הנחה במקום הצמיגים הזבליים.

פורסם

צמיגים משומשים ותקינים, כאלו שלא היית מחליף ברכבך הפרטי, אין סיבה להחליף בקניית האוטו. דרוש הנחה בגין הצמיגים והחלף אותם בחדשים וטובים בבוא העת.

צמיגים ממודל 2011 עם 52K עשויים להיות באמצע חייהם (לפחות האחוריים).

:turn-l:
  • תוכן חדש...