Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיפושים בגוגל הגעתי לדגם אחד שהוא לא דאבל דין של JVC, ודגם אחד משנת 2009 של חברה רוסית לא ידועה.

האם באמת אין היום שום מערכת דאבל דין תומכת FLAC דרך USB?

אם כן מישהו יודע מדוע זה ככה? זה לא אמור להיות בסך הכל עדכון תוכנה למכשירים כדי שיקראו את סוג הקובץ?

פורסם

אני גם חיפשתי אחד כזה וניתקלתי ב JVC, לא מבין למה חברות כמו CLARION ו ALPINE לא מייצרות משהוא דומה.

אין ברירה,מה שנשאר לעשות, להמיר FLAC ולצרוב כ-AUDIO CD

פורסם

אתה יכול להמיר ל wav וכל מערכת בסיסית תוכל לקרוא אותו.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

הפורמט הוא אכן פורמט ללא איבוד איכות, אך בהמרה עצמה ברוב המקרים ישנו איזשהו איבוד קל של מידע מעצם תהליך ההמרה. (למיטב ידיעתי, ייתכן שאני טועה)

פורסם

למיטב ידעתי האיבוד בהמרה מלוסלס ללוסלס יכולה להיות רק עם יש עוד פעולה על הדרך , למשל עם עושים ריסמפלינג כלומר המרה מ44.1 ל48 KHZ או להפך או משנים מ16 ל24 BIT וחזרה. כל עוד שלא נוגעים בכל הפרמטרים זה יהיה "כמו זה - זה" :)

אפרופו WAV - הוא גם הפורמט הכי פחות תלוי בקודק שבמכשיר , בגלל שלא מצריך פעולה נוספת כדי שינוגן .

כל פורמט אחר צריך להיות מומר לWAV הבסיסי .

פורסם
הפורמט הוא אכן פורמט ללא איבוד איכות, אך בהמרה עצמה ברוב המקרים ישנו איזשהו איבוד קל של מידע מעצם תהליך ההמרה. (למיטב ידיעתי, ייתכן שאני טועה)

1. פתגם ישן של אנשי הסאונד: כל עיבוד שווה איבוד.

2. המרה D/A או A/D (דיגיטל לאנלוג או להפך) כן גורמת נזק במידה מסויימת, במקרה הזה הכל תלוי במפענחים של כרטיס קול.

3. המרה D/D (בין פורמטים דיגיטלים) לא גורמת נזק כל עוד לא דוחסים (דחיסה לMP3 לדוגמה), קיימים 2 פורמטים עיקריים שעובדים איתם באולפנים זה WAV וAIFF אחד שייך לPC והשני לMAC.

4. רק תוכנה לא איכותית יכולה לגרום נזק בהמרה דיגיטלית ללא דחיסה.

5. WAV לא יכול להיות פחות איכותי מFLAC כי הוא המקור:-D

6. מתנצל על התפרצות:oops:

פורסם
אוראל

בדקתי קבצי WAV על USB וזה עובד על פיונר חשבתי שלא יעבוד ושאצטרך לצרוב אותם על דיסק.

וואלה לפעמים כיף לטעות :) הכל אצלי אמפי 3, נעביר לWAV.

פורסם
אם תמיר מmp3 לwav לא יצא לך מזה כלום, צריך קודם להוריד את הקבצים בפורמט לוסלס כלשהו.

:roll:

כמעט הכל אצלי flac/wav רק לאוטו אני ממיר לאמפי 3.

זלזול באינטליגנציה :-D

פורסם
אני לא יודע מה איתך, גם במוניטורים של 14,500 ש"ח אני לא מרגיש הבדל מהותי בין FLAC לאמפי 3 שקודד כמו שצריך ובאיכות 320.

רק לא צריך לשכוח - כשאתה שומע במערכת ביתית טובה אתה משתמש בקודק של מחשב או רסיבר שהם הרבה יותר איכותיים (מסיבה לא ברורה) ממה שיש במערכות ברכב .

יותר מזה : עם צורבים MP3 לאודיו דיסק הוא נשמע הרבה יותר טוב (ברכב) ... אני בדקתי בשני מכשירים שונים .

מתנצל על ההתפרצות , נושא כואב )

• תוכן חדש...