Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיבלתי לפני שבוע את הקליאו שלי... 1.2 אוטומט

אבל.. יש לי בעיה בהתחברות של האייפון למערכת (5S מעודכן לגרסא האחרונה של IOS)

זה ממש מוזר - כשאני מוריד באפשרויות של ה-BT באייפון את האפשרות לסנכרן אנשי קשר, האייפון מתחבר בלי בעיה (אבל כמובן לא ספר הטלפונים והשיחות האחרונות לא מסתנכרנים עם הרכב).

אבל כשהאפשרות לסנכרן אנשי קשר פועלת, הוא מראה כאילו הוא מתחבר, אבל לא ניתן לקבל ולהוציא שיחות או אפילו לשמוע מוזיקה דרך ה-BT.

למישהו יש בעיה דומה והוא מצא פתרון?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום יוסי!

ראשית כל, קצת באיחור אבל תתחדש ושתמשיך להנות עם הרכב עוד שנים רבות!

שנית אני גם מתלבט בקניית רכב זה אז תהיתי אם תוכל לענות לי על שתי שאלות.

אני מתלבט בין זה (גרסת ה0.9 טורבו) למבצע של איביזה כעת (1.2 טורבו עם אוטומט DSG שבעה הילוכים).

הלכתי לשתי הסוכנויות והוצאתי אותן באותם המחירים פלוס מינוס.

החששות שלי הן:

קודם כל עברו כארבע שנים מאז שנהגתי לאחרונה בידני ואני לא ממש מיומן בזינוקים בעלייה. המסלול הקבוע שלי לזמן הקרוב יהיה תל אביב חיפה (טכניון) אז זה אומר בד"כ העלייה של מנהרות הכרמל לזיו + עליות זיו + טכניון. האם הרגשת שהרכב מתאמץ ממש שיצריך ממני להגביר תדירויות טיפולים? ניסיון הנהיגה שלי מוגבל רק ליפניות (סובארו + מיצובישי) אז עבורי עד היום זה פעם ב20,000 והן אוכלות כל דבר שזורקים עליהן.

בנוסף אמא עוזרת לי עם זה והיא חוששת שלא יהיה שוק לרכב זה אם אצטרך למכור אותו (מבחינת ידני מול אוטומט).

חשבנו לקחת בהלוואה עם טרhיד אין אחרי שלוש שנים, אולי אוכל להוציא מהם קנייה במחיר מחירון אחרי שלוש שנים או שזה סטנדרט?

בעיקרון אין לי ניסיון עם צרפתיות וספרדיות. נהגתי גם באיביזה וגם בשני הקליאו טורבו (ידנית + אוטומט). האמת שנהניתי יותר בקליאו, גם בנהיגה וגם בנוחות. עכשיו מבחינת אבזור, הכי קריטי לי זה מזגן טוב (הרכב שלנו עד 2009 היה לגאסי טורבו ידני עם מזגן תקול אז אני הזעתי מספיק בשביל כל החיים), אולי חישוקי סגסוגת אם הפרש המשקל שלהן מהרגילים הוא מספיק גדול בשביל חיסכון נוסף בדלק. כל השאר זה nice to have, ככה שלהוסיף 20000 לאוטומט פחות אטרקטיבי בשבילי. מצד שני האיביזה בקושי מגיעה עם משהו אז זה שיקל של הנוחות והאיבזור של הקליאו לעומת הכוח הנוסף (אם צריך בכלל) של האיביזה ( 90 כ"ס ו13.5 קג"מ לקליאו, 105 כ"ס ו17.5 קג"מ לאיביזה)

שוב המון תודה על כל העזרה ותהנה עם הרכב!

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
שלום יוסי!

ראשית כל, קצת באיחור אבל תתחדש ושתמשיך להנות עם הרכב עוד שנים רבות!

שנית אני גם מתלבט בקניית רכב זה אז תהיתי אם תוכל לענות לי על שתי שאלות.

אני מתלבט בין זה (גרסת ה0.9 טורבו) למבצע של איביזה כעת (1.2 טורבו עם אוטומט DSG שבעה הילוכים).

הלכתי לשתי הסוכנויות והוצאתי אותן באותם המחירים פלוס מינוס.

החששות שלי הן:

קודם כל עברו כארבע שנים מאז שנהגתי לאחרונה בידני ואני לא ממש מיומן בזינוקים בעלייה. המסלול הקבוע שלי לזמן הקרוב יהיה תל אביב חיפה (טכניון) אז זה אומר בד"כ העלייה של מנהרות הכרמל לזיו + עליות זיו + טכניון. האם הרגשת שהרכב מתאמץ ממש שיצריך ממני להגביר תדירויות טיפולים? ניסיון הנהיגה שלי מוגבל רק ליפניות (סובארו + מיצובישי) אז עבורי עד היום זה פעם ב20,000 והן אוכלות כל דבר שזורקים עליהן.

בנוסף אמא עוזרת לי עם זה והיא חוששת שלא יהיה שוק לרכב זה אם אצטרך למכור אותו (מבחינת ידני מול אוטומט).

חשבנו לקחת בהלוואה עם טרhיד אין אחרי שלוש שנים, אולי אוכל להוציא מהם קנייה במחיר מחירון אחרי שלוש שנים או שזה סטנדרט?

בעיקרון אין לי ניסיון עם צרפתיות וספרדיות. נהגתי גם באיביזה וגם בשני הקליאו טורבו (ידנית + אוטומט). האמת שנהניתי יותר בקליאו, גם בנהיגה וגם בנוחות. עכשיו מבחינת אבזור, הכי קריטי לי זה מזגן טוב (הרכב שלנו עד 2009 היה לגאסי טורבו ידני עם מזגן תקול אז אני הזעתי מספיק בשביל כל החיים), אולי חישוקי סגסוגת אם הפרש המשקל שלהן מהרגילים הוא מספיק גדול בשביל חיסכון נוסף בדלק. כל השאר זה nice to have, ככה שלהוסיף 20000 לאוטומט פחות אטרקטיבי בשבילי. מצד שני האיביזה בקושי מגיעה עם משהו אז זה שיקל של הנוחות והאיבזור של הקליאו לעומת הכוח הנוסף (אם צריך בכלל) של האיביזה ( 90 כ"ס ו13.5 קג"מ לקליאו, 105 כ"ס ו17.5 קג"מ לאיביזה)

שוב המון תודה על כל העזרה ותהנה עם הרכב!

מקפיץ

אשמח לחוות דעת מפורטת על הרכב כיום לטובה ולרעה אחרי שנתיים שעברת איתו , מפני שאני גם מתלבט אם לקנות את הרכב הנל

תודה רבה

פורסם

בוא נגיד שאחרי שנתיים וחצי איתו החלטתי להחליף אותו...

בקליאו חדשה.

החלפתי למנוע 0.9 ולגרסה קצת יותר מאובזרת.

אני מאוד מבסוט מהאוטו למרות שהדבר היחיד שמפריע לי זה המיקום של מחזיקי הכוסות.

זה לא נורא אבל יכול להיות מתסכל לפעמים.

לא היו בכלל בעיות אמינות.

חודשיים לפני ההחלפת הלך המצבר אבל זה נורמלי אחרי שנתיים וחצי ו77000 ק"מ.

פעמיים באילת, הרבה נסיעות לרמת הגולן התמודדות עם פקקים במרכז וכבישים בצפון (עברתי לפני שנה חזרה לצפון).

אני בכל מקרה הייתי הולך על גרסת 0.9 במקום 1.2 חסרת טורבו. ההבדל בכוח הוא קריטי.

אפשר לנסוע עם ה1.2 אבל זה יכול להיות מתסכל אם אתה רגיל לנסוע מהר.

הנה תמונה ביום שעשיתי טרייד אין לקודמת וקיבלתי את החדשה:

20160408_113057.jpg

אם אתה מחפש נוחות, קרוז קונטרול, אוטו שיהיה יפה וחיסכון לא תוכל למצוא כרגע עסקה יותר טובה מקליאו.

במחיר עד 85000, לדעתי זו האופציה הכי טובה שיש.

פורסם

השאלה היא כמה היא מתרסקת במחירון אחכ.

Sent from my D6503 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

מחזק ,אשמח לתשובה :)

אני שוקל לקנות את ההונדה ג'אז וחשבתי גם על הקליאו

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם
ה1.2 לא נמכרת יותר (הסנדרו הרגילה כנראה מחליפה אותה) .

מה שכן מעניין זה שהקליאו עברה תקינה השנה עם מנוע דיזל.

הקליאו דיזל אמור להגיע שנה הבאה ...קריצה ל 208 דיזל ;)

יש יתרון לקליאו כי זה אמור להגיע רובוטית כפול מצמדים כנהוג אצל רנו., כנראה גם תפתיע במכירות אלא אם כן קרסו יתנו מחיר פתיחה הוגן.

אני לא יודע מה איתכם אני עדיין מחכה ליאריס/ג'אז דיזל חחחח ;)

פורסם
הקליאו דיזל אמור להגיע שנה הבאה ...קריצה ל 208 דיזל ;)

יש יתרון לקליאו כי זה אמור להגיע רובוטית כפול מצמדים כנהוג אצל רנו., כנראה גם תפתיע במכירות אלא אם כן קרסו יתנו מחיר פתיחה הוגן.

אני לא יודע מה איתכם אני עדיין מחכה ליאריס/ג'אז דיזל חחחח ;)

אני מאמין שאם תגיע דיזל, אז רוב הסיכויים שהיא תגיע בגרסת הסטיישן - ככה גם יוכלו להציע עוד דגם לשוק המוניות.

המחיר לדעתי יהיה סביב 110-115 אלף שקלים - קצת יותר יקר מהבנזין ובין הלוגאן סטיישן הרובוטית לקפצ'ור דיזל.

יאריס דיזל לא תהיה בארץ לדעתי - כי מוכרים את ההיברידית בהטבות מס.

ג'אז' דיזל - יש קטע לייבואן של הונדה לצמצם את כל ההיצע ההיברידי, אמנם האינסייט זה לא באשמת מאיר (הופסק הייצור בכל העולם), אבל סיוויק וג'אז' היברידיות עדין מתגלגלות להן כחדשות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

קניתי את שלי ב74000.

עשיתי טרייד אין אחרי שנתיים וחצי עם 76000 ק"מ (שזה הרבה) ב47000 ש"ח בערך.

לא מבין באיזה פרמטר הקליאו עדיפה על ה208 והאיביזה.

Sent from my HUAWEI P9 Lite

נוחות, ארגונומיה, אבזור, חיסכון בדלק ועוד.

פורסם
לא מבין באיזה פרמטר הקליאו עדיפה על ה208 והאיביזה.

Sent from my HUAWEI P9 Lite

היא לא, אבל לחיבור אישי של בעלים לאוטו שלו ונאמנות למותג יש משמעות בבחירה.

• תוכן חדש...