Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי פה באזור שלי פוליש ווקס ב 250 שקל

שווה משהו?

או שעדיף לקנות לבד ולעשות ? [אני לא יודע איך עושים ואין לי ממש נסיון]

את הרכב אני שוטף ידני ויש עליו סווילרים אתם קוראים לזה שהאור כזה עושה עיגולים זה יפתור את זה והוא ישמור גם על הצבע?

פורסם

זה בערך כמו שתשאל אם למסעדות הולכים או מכינים בבית.

בכל מקרה,250 ש"ח "לפולישווקס" זה כלום, אל תצפה לתוצאות טובות.

רוצה להשקיע לעבוד על הרכב לבד?

אין בעיה- תעשה קצת חיפוש, תיראה פרויקטים, תקרא על מוצרים, שיטות עבודה ואז תחליט אם מתאים לך.

שבוע טוב.

"יאללה בירי".

פורסם

יישום של ווקס מאוד קל ולדעתי חבל לשלם כסף בשביל ליישם אותו.

פוליש ווקס בעלי ייעוד שונה.

סימני מערבולת מעלימים/מטשטשים בעזרת פוליש והסימנים שלא מצליחים להעלים מעלימים באמצעות "גלייז".

קשה להסביר את זה על רגל אחת אבל פוליש זה בערך מה שפילינג עושה לעור, גלייז עושה בערך מה שמייק-אפ עושה (הוא ממלא סימני SWIRLS אבל לא לאורך זמן) והשלב של ווקס זה לתת ברק והגנה על הצבע.

בעזרת הפורום הזה, youtube ואתרים נוספים תוכל ללמוד לבצע זאת לבד ללא כל בעיה ותקבל תוצאה טובה יותר מפוליש-ווקס ב 250 ש"ח שיעשו לך עבודה לא מכל הלב. מצטרף לתגובה מעלי לבצע חיפוש בפורום ולצפות בפרוייקטים של חברי הפורום+תגובות על מנת לשפר את הידע.

בהצלחה.

פורסם
ראיתי פה באזור שלי פוליש ווקס ב 250 שקל

שווה משהו?

או שעדיף לקנות לבד ולעשות ? [אני לא יודע איך עושים ואין לי ממש נסיון]

את הרכב אני שוטף ידני ויש עליו סווילרים אתם קוראים לזה שהאור כזה עושה עיגולים זה יפתור את זה והוא ישמור גם על הצבע?

פוליש כזה יקח לך כחצי שעה עד שעה לכל הרכב שזה כלום, זה הכי חפיף שיכול להיות..

ווקס אתה יכול לקנות משהו טוב שימליצו לך פה ושלא יעלה הרבה וליישם בעצמך, יש ווקסים שהישום שלהם ממש מהיר.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...