Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לזוג + תינוק + כלב ~120K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם.

אשמח לקבל ייעוץ לגבי רכישת רכב חדש.

אנו זוג עם תינוק אשר דורש כסא בטיחות וכלב גדול, נוסעים קצת מעל ל2200 ק"מ בחודש ולרוב בנסיעות ארוכות. היו אנו עם מאזדה 2, כך שהתינוק נמצא בכסא בטיחות מאחורי הכסא ליד הנהג, אשר מוסט קדימה ככל הניתן והכלב, בשל מבנה הפאגז של הרכב, נמצא בפאגז כאשר מכסה הפאגז בתוך הרכב, הוצא. עם הסידור הזה, ניתן לצופף את הכלב עם העגלה של התינוק אשר תופסת גם חלק מהמושב האמצעי ברכב מאחור ויש מקום לעוד נוסע מאחור מלבד הנהג.

אנחנו מחפשים רכב חדש, באיזור 100-120K ניתן לסטות אם נדרש, דברים שחשוב לנו ברכב -

- שיהיה מרווח, עדיף שיהיה פאגז באותה הצורה כמו במאזדה 2, הסידור עם הכלב בפאגז מונע שיערות על המושבים

- רכב שקט

- רכב חסכוני, אנו נוסעים הרבה והרכב היא ההוצאה הכי גדולה שלנו.

עוד שאלה שהתקשתי למצוא לה תשובה - האם בטווח זמן של 3 שנים משתלם לקנות רכב ולספוג את ירידת הערך שלו או להשכיר בליסינג.

תודה.

פורסם

הנסועה שלכם מצדיקה ליסינג אבל ההפרשים בעלויות לא יהיו גדולים. היתרון היחיד של הליסינג הוא בנוחות.

אם אתם הולכים לכיוון של רכב פרטי הייתי מחפש רכב סטיישן מכיוון שאני מניח שב-3 השנים הקרובות תרחיבו עוד את המשפחה ולכן רכב משפחתי כבר יהיה קטן עליכם. בתחום המנוע הייתי הולך על דיזל כדי לחסוך בעלויות הדלק ולהקל על המכירה בעתיד (רכב בנזין עם ק"מ גבוהה קשה למכור בשוק המוצף ברכבים משומשים).

לצערכם המבחר דיי מצומצם בתחום הזה. האופציה הכי טובה לדעתי היא סיטרואן C3 דיזל (אולי תצליחו אפילו לקנות חדשה בתקציב שלכם). הבעיה שהגיר האוטומטי שלה לא להיט ולכן אני ממליץ על נסיעת מבחן.

מעבר לזה כל משפחתית סטיישן אחרת תעשה את העבודה, אופל אסטרה סטיישן, מגאן סטיישן או אחת מהוואגיות (פאביה סטיישן, גולף פלוס, רומסטר, אוקטביה סטיישן).

אם אתם מחליטים לוותר על מנוע דיזל המגוון גדל, יונדאי I30CW, פורד פוקוס סטיישן, קיה סיד סטיישן וכו'.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

באוקטובר אמור להיות מבצע "חבר" ברנו - רנו מגאן סטיישן (1.5dCi) תהווה רכישה מעולה בתנאים אלו.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

נראה לי שמבחר סקודות יוכלו לעניין אתכם עם סידור תא מטען אופטימאלי (דלת חמישית עם מגש נשלף) או סטיישן.

רומסטר, ראפיד, פאביה סטיישן , אוקטביה ואוקטביה סטיישן (שעוד לא הגיעה לארץ) שכולן מגיעות עם מנוע 1.2 חסכוני, אפשר גם גיר רגיל ונראה לי שהפאביה סטיישן מגיעה גם עם מנוע דיזל במחיר שפוי. גם מנועי ה 1.4 בנזין לא שתיינים כל כך גדולים ונותנים אמינות מצויינת עם מחיר קנייה זול מאוד.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב 3 שנים עם הקילומטרג' שאתה עושה כל חודש אז עדיף לך דיזל.

אתה עושה מעל 25,000 קילומטר בשנה, ככה שאחרי 3 שנים יהיה לך קשה למכור את הרכב מול רכבי בנזין מליסינג עם קילומטרג' דומה או רכבים מיד פרטית וקילומטרג' נמוך.

ככה רכב דיזל בן 3 עם 75,000 ק"מ יהיה לך יותר קל למכור.

ב-116 אלף תוכל לרכוש C3 דיזל, ב-130 אלף תוכל לרכוש C3 פיקאסו דיזל (הידנית עולה 120), אלה המחירים אחרי עליית המס על הדיזל, הייתי גם בודק את המגאן דיזל (שמעתי שיש עליה הנחות לא רעות, בלי קשר לחבר).

אל תחשוב על ואגיות וקיה, מחירי הדיזל שלהם גבוהים מאוד (ככה זה שרוב המכירות שלהם הולכות למוניות).

כמה דוגמאות.

פאביה ספייס ידנית - 130,000

ראפיד ידנית - 141,000

קיה ריו ידנית - 127,000

קיה סול ידנית - 131,000

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שווה לך לבדוק עכשיו גם את הסיאט לאון החדשה. תצורת האצ'בק שמאוד שימושית בעיני בכלל ומתאימה לצרכים שלך שציינת בפרט ולרגל ההשקה הם גם נותנים גרסה מאובזרת במחיר רגיל של 114 אלף שקלים.

פורסם
באוקטובר אמור להיות מבצע "חבר" ברנו - רנו מגאן סטיישן (1.5dCi) תהווה רכישה מעולה בתנאים אלו.

מסכים עם כל מילה, הרכב ענק ומרווח.

חייתי איתו תקופה, הכלב בתא המטען המרווח ושתי בנות במושב האחורי עם כיסאות.

המנוע חזק והרכב מאובזר.

גם ללא מבצע חבר יש מחירים טובים לרכישה מיידית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...