Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כשקניתי את הרכב היתה בו מצלמת רוורס, אך ללא מסך. הבעלים הקודם כנראה התקין אותה יחד עם רדיו דאבל דין ומסך וכשמכר העביר לי אותו עם רדיו רגיל וללא מסך.

בכל מקרה, החלטתי שאני מרכיב מסך... בתוך סך השמש (במקום המראה). נראה לי כמו מקום אידאלי, יש מכסה עם מפסק שנפתח ומדליק מנורה, חשבתי לנצל אותו לצורך הדלקה וכיבוי הסמך.

רכשתי באיביי מסך 3.5" (כמו שרץ פה בשרשור מקביל), פירקתי אותו מהמסגרת שלו:

attachment.php?attachmentid=353996&stc=1&d=1379703312

חפרתי בקלקר של המגן שמש כדי שיהיה מקום לכל המכלול:

attachment.php?attachmentid=353997&stc=1&d=1379703312

חיבור כל האלקטרוניקה:

attachment.php?attachmentid=353998&stc=1&d=1379703312

הכל מורכב בתוך המגן שמש:

attachment.php?attachmentid=354001&stc=1&d=1379703312

אחרי הרבה השחלות חוטים (כל החיווט עובר מהגג לקורה הצדדית ובתוך הדאש-בורד), וואלה.. מצלם קדימה (DVR):

attachment.php?attachmentid=353999&stc=1&d=1379703312

ורוורס (יש מפסק שמחליף בינהם):

attachment.php?attachmentid=354000&stc=1&d=1379703312

A.jpg

B.jpg

C.jpg

D.jpg

E.jpg

F.jpg

Nissan Maxima A33 2L V6

Nissan Almera N16 1.8L

פורסם

מרשים מאוד,עבודה יפה :mm_yeah:

לא מפריע לך שהמצלמה עצמה לא יושבת ישר? ברכב של אבא שלי שלפתי אותה עם סכין והחזרתי במצב אופקי לכביש כי במצב ה"עקום" זה היה מציק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

רעיון מעניין וביצוע יפה!

רק תחפה את הרווח ויראה מקורי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אחלה רעיון! אני מחפש גם מה לעשות עם מסך כזה, לא הכי רוצה לחבר את זה למצלמת רוורס או למצלמה לרכב. מחפש משהו יצירתי :)

פורסם

שמע, אתה גאון.

רעיון טוב, הסך שמש מצליח להחזיק את המשקל הזה ? (בכל זאת הוא לא מיועד לזה, הוא מיועד שתהיה בו מראה דקה וקלה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

רעיון בהחלט מקורי,חבל רק שיש מרווחים בין המסך לסכך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מרשים מאוד,עבודה יפה :mm_yeah:

לא מפריע לך שהמצלמה עצמה לא יושבת ישר? ברכב של אבא שלי שלפתי אותה עם סכין והחזרתי במצב אופקי לכביש כי במצב ה"עקום" זה היה מציק.

המצלמה ישרה פיקס, האוטו חונה באלכסון על הרמפה של החניה

רעיון בהחלט מקורי,חבל רק שיש מרווחים בין המסך לסכך.

ידוע, אני מתכנן לשים שקף על כל העסק ולצבוע את המרווחים בשחור. רק שאין בדיוק מאיפה להשיג שקף ביום שישי אחה"צ :roll:

שמע, אתה גאון.

רעיון טוב, הסך שמש מצליח להחזיק את המשקל הזה ? (בכל זאת הוא לא מיועד לזה, הוא מיועד שתהיה בו מראה דקה וקלה).

זה לא כבד בכלל. אולי אפילו קל יותר מהמראה עצמה. בכל מקרה, זה מחזיק מעולה

Nissan Maxima A33 2L V6

Nissan Almera N16 1.8L

פורסם

מדהים!

אם לא היו לי כבר חיישני רוורס הייתי עושה משהו כזה בעצמי.

כל הכבוד על העבודה. מקווה שזה לא יתחיל להשמיע רעשים וקרקושים בעוד שנה-שנתיים. :-D

פורסם

רעיון מעולה. ביצוע גם יפה, אבל מפרעים לי מרווחים מסביב למסך ועוד רואים נייר דבק.

אהבתי שילוב של DVR ומצלמת רוורס למסך אחד.

אתה בטוח שנייר דבק וקלקר יחזיקו לאורך זמן?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יפה מאוד, פרוייקט מצויין.

תוכל להסביר קצת טכנית מה עשית?

אם לדוגמא מישהו ירצה ליישם את זה ברכב שלו.

אני לא מבין במצלמות כל כך, איך חיברת למסך עם המפסק שמחליף ביניהם, תן בבקשה מידע טכני וקישורים.

• תוכן חדש...