Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנא תעזרו לי! לאן לטוס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדגסקר! חזרתי לפני שבועיים,18 יום כולל הכל עלו לי בסביבות ה 14 אלף שקל,לדעתי שבועיים מספיקים שם, גן עדן לאוהבי טבע

לא חסר מה לראות שם,והכי חשוב אין ישראלים,רק בטיסות לשם ובחזרה פגשתי ישראלים וגם 3 אנשים כל פעם,

אז אם אתה חובב טבע ובא לך לראות מקום ייחודי ומדהים אז זה היעד!.

Vw Polo GTI

פורסם
הבעיה היא שאתה מאחר בחודשיים בערך לשיא עונת הפסטיבלים באירופה. יש אחלה דברים, וזה בילוי זול למדי, אבל אני חושב שאין כלום באוקטובר.

אתה טיפוס של לקחת אוטו ולסוע, או להתיישב בעיר ספציפית ולעבור על כל המוסדות המקומיים?

ת'אמת שאם אין אטרקציה מיוחדת אז אני מחפש מקום עם חיי לילה כדי שאוכל להכיר אנשים.

רצוי שזה יהיה מקום עם פתיחות חברתית שאוכל למצוא שם אולי פרטנר להמשך הטיול, זה מוריד לי את כל אירופה (המערבית) מהמפה.

172

פורסם
אתמול בערב בין כל הזבל שרץ בטלוויזיה פתאום נתקלתי במסע עולמי עם אייל פלד (כבר לא עושים תכניות כאלו היום).

הוא היה בגרמניה והוא הראה את הערים הגרמניות (נירנברג, מינכן, שטוטגרט, פרנקפורט, קלן, המבורג ועוד...), לא יודע מה איתך, באותו רגע ממש התחשק לי לעשות טיול אוטוסטרדות בין הערים, הנקניקיות, הבירה ומוזאוני הרכב עם רכב ספורטיבי שכור.

אני לא יודע אם התקציב מתאים, אבל אני מניח שאם תלון במלונות שנמצאים מחוץ לגרעין של הערים הגדולות זה יהיה בסדר.

הייתי בגרמניה (פרנקפורט והסביבה) לפני כ-3 חודשים. אמנם בנסיעת עבודה אבל התרשמתי (לטובה). לא חושב שזה הסגנון שאני מחפש כרגע.

172

פורסם
בוא להתמסטל ביחד באמסטרדם\פראג :beerchug:

הבעיה עם אירופה זה הגשם... חשבתי על אמסטרדם. הייתי שם שנה שעברה ביוני, וירד גשם מדי פעם שביאס. אני מניח שעכשיו יורד שם גשם בלי סוף, ומעונן- זה מכניס אותי לדיכאון.

172

פורסם
מדגסקר! חזרתי לפני שבועיים,18 יום כולל הכל עלו לי בסביבות ה 14 אלף שקל,לדעתי שבועיים מספיקים שם, גן עדן לאוהבי טבע

לא חסר מה לראות שם,והכי חשוב אין ישראלים,רק בטיסות לשם ובחזרה פגשתי ישראלים וגם 3 אנשים כל פעם,

אז אם אתה חובב טבע ובא לך לראות מקום ייחודי ומדהים אז זה היעד!.

מה הפרופיל של רוב הנופשים שם? ירח דבר? צעירים?

אני לא חושב שזה מקום של תרמילאים. אני טועה?

בכל מקרה, די נסגרתי על עצמי ואני מזמין עכשיו טיסה לתאילנד. המקום מתאים כמו כפפה לדרישות שלי, ואני גם מכיר את האיזור.

מי שמעוניין להצטרף מוזמן! :)

תודה!

172

פורסם
מה הפרופיל של רוב הנופשים שם? ירח דבר? צעירים?

אני לא חושב שזה מקום של תרמילאים. אני טועה?

בכל מקרה, די נסגרתי על עצמי ואני מזמין עכשיו טיסה לתאילנד. המקום מתאים כמו כפפה לדרישות שלי, ואני גם מכיר את האיזור.

מי שמעוניין להצטרף מוזמן! :)

תודה!

אתה טועה,יש שם טיולים מכל הסוגים,יש שם טרקים וטיולי שטח שאתה משכיר ג'יפ ולא רואה כביש במשך שבוע וחצי שבועיים,

אתה יכול ללכת לנפוש בטן גב במלון על החוף וממול תראה ליוויתנים קופצים,יש שם יערות גשם,מדבריות.

מדגסקר מבחינתי היה להגשים חלום ישן ואני ממש שמח שהגשמתי אותו,ואני טיילתי לבד.

אבל גם תאילנד מתאים! תהנה!

Vw Polo GTI

פורסם

מנצל את הדיון.

קצת קשה לי עם עניין של לטוס לבד. לא טסתי לטייל לבד בחיים, ובא לי לטוס בחודשים הקרובים לאיפשהו ואין לי מושג לאיפה,

קצת קשה לי עם העניין של להיות לבד עם עצמי, למרות שאני די מתבודד, תמיד טסתי עם חבר או בן משפחה.

פורסם
מנצל את הדיון.

קצת קשה לי עם עניין של לטוס לבד. לא טסתי לטייל לבד בחיים, ובא לי לטוס בחודשים הקרובים לאיפשהו ואין לי מושג לאיפה,

קצת קשה לי עם העניין של להיות לבד עם עצמי, למרות שאני די מתבודד, תמיד טסתי עם חבר או בן משפחה.

אני חייב לציין שבשנה האחרונה טסתי פעמיים לחו"ל.

בפעם ראשונה טסתי לברלין עם אבי לחמישה ימים במסגרת הופעה של Mark Knopfler. השתמשנו במדריך של חברת "שיחור" והטיול היה פשוט נהדר. כיסינו כל מה שרצינו והטיול הספיק בדיוק לחמשת הימים שתיכננו. נהנו בטירוף.

בפעם השניה טסתי לבד לבוקרשט לפני כחודש וחצי במסגרת הופעה של סטינג. הטיול היה גם לחמישה ימים. אני יכול להיות שביום הראשון והשני טיילתי והיה מה לראות. אחר כך היה די משעמם. אתה מתחבר עם תיירים אחרים, אבל זה לא כמו להיות עם מישהו שקרוב אליך.

מסקנה: לטוס לבד או לא תלוי בעיקר בך. אם לא תנסה לא תדע..

חג שמח :-D

Mazda 5 2007 2.0 Automatic

• תוכן חדש...