Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבנת בדיקה [רנו לוגאן 2009]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לקחתי היום לבדיקה רנו לוגאן 2009 יד שניה (ברישיון מופיע בעלים קודמים 01), עם 107 אלף ק"מ.

קודם כל, מי שמפרסם ומראה לי את הרכב איננו רשום כבעלים שלו.

הוא הראה לי אישור שהוא נכה שמקבל קצבה מביטוח לאומי, ולכן לטענתו איננו יכול שרכב יהיה רשום על שמו.

האם הדבר הזה מוסיף "יד" לרכב?

מצורף פה צילום של רישיון הרכב, האם ניתן להבין מכאן אם הרכב היה ליסינג\השכרה, הבנתי מקריאה בפורום שזה לא תמיד מצוין.

בהיסטוריית טיפולים מרנו (מצורפת גם היא) כתוב על אחד הטיפולים שהמבוטח הוא קרסו ליסינג.

הלאה, ביקשנו מרנו שישלחו לי את היסטוריית הטיפולים של הרכב, מצורפת להודעה גם.

ההיסטוריה נגמרת ב 78 אלף ק"מ, כלומר ב 30 אלף ק"מ אחרונים אין תיעוד רשמי של המוסך של רנו, לטענת המוכר טופל במוסך פרטי.

כבר משם ראיתי שהרכב עבר שתי תאונות.

החלטתי בכל זאת לקחת אותו לבדיקה, היות וחשבתי שאם זה בעיקר תיקוני פח, זה פחות מטריד אותי.

האם אתם רואים משהו חריג בהיסטוריית הטיפולים הזו?

הקובץ האחרון שמצורף הוא תוצאות הבדיקה.

על רוב הדברים הבוחן אמר שאינם קריטיים, לא משפיעים על בטיחות או על איכות הנסיעה, אלא רק על ירידת הערך.

השאלה העיקרית שלי על הבדיקה היא מה אתם אומרים לגבי ההחלפה של קורת הרוחב הקדמית.

לסיכומו של דבר, אני צריך את הרכב לנסיעות יום יומיות של כ 10 ק"מ בתוך היישוב + נסיעות משפחתיות כפעמיים בחודש ובחגים למרחקים ארוכים יותר. (לכן אני פחות מוטרד מהקילומטראז' שצפוי להתאזן עם השנים).

כיום אני נוהג על דייהו לנוס 99 שמשרתת אותי נאמנה, עברה כמה טיפולים לאורך הדרך (החלפת קלאצ' ושיפוץ ראש מנוע) אבל סה"כ ממש בסדר - ולכן אינני מתרגש נורא אם פעם בכמה שנים יהיה טיפול מעין זה.

לשורה התחתונה,

האם בכלל הייתם מתקרבים לרכב הזה, או שלאור כל סימני השאלה הייתם מורידים אותו ישר מהפרק.

אם הייתם ממשיכים לשקול אותו, כמה לדעתכם צריך להוריד במחיר על כל התקלות האלו?

המחירון שלו בסביבות 56, הבנאדם דורש 46 וזה עוד כשהוא טען שהרכב נקי והכל בו סבבה, כמה אפשר להוריד אותו על הדברים המפורטים מעלה?

תודה מראש לעונים,

גמר חתימה טובה,

יאיר

בדיקת רכב לוגאן בני ברק.pdf

היסטוריה דף 1.JPG

היסטוריה דף 2.JPG

היסטוריה דף 3.JPG

רישיון רכב.jpg

פורסם

מבחינתי אם אין היסטוריה ממוסך פרטי, זה כאילו הרכב לא עבר טיפולים.

גם במוסך פרטי, שאיננו מורשה יצרן, הוא אמור להיות מורשה יבואן ועסק חוקי לכל דבר, ואי לכך צריכות להיות חשבוניות והוכחות לטיפולים. כמובן שאם הוא טיפל במוסכי מדרכה איכות הטיפול ממש בספק.

מעבר לכך, אני לא בטוח, אבל יש סיכוי שהאוטו היה צריך לעבור טיימינג או יצטרך לעבור בקרוב, כדאי לוודא את הנושא כי זו לא הוצאה קטנה.

חוץ מזה, רכב יחסית צעיר שתהיה בו יד 3, לא הכי טוב. אני מניח שאפשר למצוא רכבים כאלו שאתה תהיה היד הראשונה שלהם, עם ק"מ סביר יותר ועם היסטוריית טיפולים מסודרת לאורך כל התקופה. נסה לחפש בקרסו טרייד אין או בחברות הליסינג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לדעתי אין בכלל מה לחשוב - תעבור הלאה !

הרכב עבר 3 תאונות קשות , כמעט כל חלק של הגוף הולחם/הוחלף/תוקן כולל קורות שילדה אורך , רוחב, חלקי גוף !!!

מעולם לא ראיתי בדיקת רכב כל כך גרועה ! לדעתי זה רכב שאסור לעלות איתו על הכביש !

לרכב יש בעייה כרונית במזגן (כנראה מהתאונות ) 3 פעמים טופל המזגן וגם בבדיקה של המכון מציין שיש בעיה במזגן !

לרכב יש גם לא מעט בעיות מכנייות :

שים לב שלאחר אחת התאונות בוטל מקדם מותחן של חגורת בטיחות + יש נורת תקלה של כרית אוויר ואין תיאור איך תוקנה - אני מהמר שפשוט ביטלו את הנורה ולמעשה כרית האויר לא עובדת !

לפי הבדיקה יש בעייה בסטארטר !

מצמד בסוף החיים .

לדעתי עקב התאונות הרבות והקשות הרכב יסבול תמיד מתקלות הקשורות לכיווני פרונט .מערכת קירור (תוקנה מספר פעמים) ומזגן .

תעשה לעצמך טובה ותחפש רכב אחר - בחיים לא תמכור את הרכב הזה !

פורסם

נגיד וזה היה רק לנסיעות קצרות ביישוב היה אולי כדאי לקנות האוטו, רק בממש הרבה פחות!

אבל לשים את המשפחה לנסיעות ארוכות בגוש ריתוכים הזה? לא ולא!

פורסם

המחירון שלו בסביבות 56, הבנאדם דורש 46

אשכרה דרש ממך כסף?

לא מכיר אותך, לא חתמת איתו כלום והוא דורש ממך כסף אחרי שבדקת את האוטו?

איים עליך? מה יקרה אם לא תענה לדרישתו?

פנה מייד למשטרה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש מצב טוב שמי שמראה לך את הרכב הוא סוחר בכלל שמנסה להעיף את הגרוטאה הזאת!!!

לדעתי הלא מקצועית הרכב קרוב מאד להורדה מהכביש עקב מסוכנות נסיעה.

תעשה 180 ותתחיל ללכת, הרכב הזה סכנת חיים!

פורסם

עשית טעות שבכלל לקחת את הרכב לבדיקה. היית צריך להבין רק ממהסטוריה שהוצגה לך שהרכב עבר מספר תאונות לא קלות בעליל.

בקיצור, ברח כל עוד אתה יכול.

לא חסרים רכבים עם נתונים טובים בהרבה בטווח המחירים הזה.

• תוכן חדש...