Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מגני רוח, עלותם עלתה 45.95 דולר (משלוח חינם), ז"א זה אמור לעבור במכס בלי בעיה.

בעבר הזמנתי כבר לחבר מגני רוח במחיר של 65 דולר+20 דולר משלוח, והגיע אלי דואר רשום והתקשרו להודיע שעלי לשלם מכס 30 ש"ח נוספים בלי כאב ראש מיותר.

הפעם קיבלתי מכתב כזה במקום מכתב דואר רשום.

http://s23.postimg.org/h1aa3howb/IMG_1276.jpg

מה זה אומר? שזה נתקע במכס? לא עבר? או שזאת אסמכתא כמו דואר רשום? תודה.

פורסם

הסר חשש מליבך. הפריט פטור ממיסים. הטופס שאתה רואה זהו טופס הצהרת מכס שהמוכר מילא לפני שליחת הפריט. השאלה היא לאן הפריט הגיע. כנראה לדואר המרכזי בעיר שלך. אם אתה מזמין הרבה דברים מחו"ל אני ממליץ לך בחום לעשות תיבת דואר. כאשר אתה קונה פריט מחו"ל, תתן את הכתובת של תיבת הדואר. ככה זה מגיע אליך ישירות לתיבה ללא בלבול.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מצטרף,אשמח לפרטים לגבי תיבת דואר (פרטית?)

עלות,גודל תיבה,וכו'..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
תודה רבה. איך אני בודק לאן נשלח הפריט?

לגבי התיבת דואר - נקודה למחשבה, אני מזמין המון מוצרים מחו"ל, כמה עולה להחזיק תיבה כזאת?

עקרונית החבילה הייתה אמורה להגיע אלייך עם שליח עד הבית. אבל מיכוון שאנחנו חיים במדינה שבה מסוגלים לגנוב לך אופנוע במקום הומה אדם בצהרי היום השליח כנראה רק השאיר לך את ההודעה. קרוב לוודאי שהחבילה נמצאת בסניף הדואר הגדול, המרכזי בעיר שלך.

מצטרף,אשמח לפרטים לגבי תיבת דואר (פרטית?)

עלות,גודל תיבה,וכו'..

יש לי תיבת דואר מזה כמה שנים כבר. היתרונות של התיבה היא שאני נותן את הכתובת של תיבת הדואר למוכר בחו"ל. הוא ממען את החבילה לתיבת הדואר ואכן היא מגיעה לשם. אני מקבל הודעה לתיבה שהגיעה לי חבילה והולך לאסוף את החבילה ביום ובשעה שנוח לי. אני לא צריך לחשוב כמה פעמים לאיזה סניף דואר היא הגיעה, לא צריך לחשוב כמו פותח השירשור מה פשר ההודעה שקיבלתי. אני יודע שהיא מגיעה לסניף שלי ואוסף אותה מתי שנוח לי.

עוד נקודה, אני ממליץ לבחור על סניף דואר בשכונה קטנה שבה אין לחץ. אני גר בקצה אחד של העיר ואילו תיבת הדואר שלי נמצאת בקצה השני בסניף דואר שכונתי קטן מאוד. ככה אין עומס, אין בילבול ואין לחץ. לפעמים פקיד הדואר כבר אומר לי שהגיעה חבילה לפני שהוא בכלל שם פתק בתוך התיבה. זה בגלל שהסניף קטן וכולם מכירים את כולם. הוא גם מאפשר לי לקחת חבילות שרשומות על שם בני משפחה אחרים שגם מקבלים דואר לתיבה שלי.

עלות תיבה זה 190 שקלים לשנה פלוס מינוס. תוכלו לקבל עוד פרטים כאן.

לא לשכוח, בחיים לא לשלוח פריטים לארץ עם חברות בלדרות. רק דרך דואר רגיל של אותה מדינה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...