Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי SX4 שנת 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני מעוניין לקנות רכב שני למשפחה.

התקציב 60-70K

הדרישות:

אוטומט

קטן - אבל לא מידי (סופר מיני?)

אמין

חסכוני בדלק

בגאז' שתכנס בו עגלה, וישאר מקום לעוד משהו...

הציעו לי סוזוקי SX4, שנת 2011, 5 דלתות, קילומטרז' נמוך, מאדם מבוגר, בכ 73,000 ש"ח

לפי יד2 המחיר הנשמע טוב.

אבל אני לא מכיר את הרכב...

מה דעתכם עליו?

אולי כדאי לבדוק עוד אפשרויות?

תודה רבה,

וגמר חתימה טובה!

צביקה

פורסם

הרכב נחמד מאוד וקולע לדרישות שלכם. יש עוד אפשרויות בשוק אבל אני לא רואה סיבה לבלבל אתכם עם 1001 אופציות - עליתם על רכב טוב שקולע לדרישות, המחיר מתאים לכם - סעו לשלום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המחיר נשמע סביר, תבדוק גם במחירון לוי יצחק לא רק ביד 2..

לגבי רכב - אמין ביותר, נעים לנהיגה, אבל לגבי הבגאז' - לא כל עגלה תיכנס בו.

אם יש לך טיולון או עגלה קטנה (כמו בייבי ג'וגר) היא תיכנס, עגלה עם 'אמבטיה' ככל הנראה לא תיכנס במלואה.

פורסם

אל תפסול את הרכב לפני שבדקת את תא התאמתו, כולל התאמת המטען, לצרכיך.

חסרון מבחינתך הוא חוסר אפשרות לבטל כרית אויר קדמית ימנית באמצעות המפתח.

אם תמצא רכב דומה בגרסת 4 דלתות הוא מומלץ - תא המטען מהגדולים בקטגוריה, אם לא הגדול שבהם. שוב, אותה מגבלה של ביטול כרית האויר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...