Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הרכב המדובר?

attachment.php?attachmentid=351312&d=1377692951

פייר? מכוער.

היית צריך למכור ב5K כשהייתה לך הזדמנות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חביבי אז מה שאתה עברת זה צי'פס לעומת מה שאני עובר עם ההונדה!, וכבר למדתי להתעלם ולהגיד לא מוכר תודה.

ואגב גם אני הייתי אתמול באבי'צי ואם כבר מדברים על אבי'צי שיצאנו ב12 מהמקום, חוץ מהפתקים של ההופעה של טייסטו שדחפו לי על כל חלק ברכב, היה גם פתק שתקוע בידית של הנהג "מוכר את הרכב? אם כן חייג 054-XXXX-XXX...

והכי עצוב שאני מקבל יותר מידי כאלה.

אבל אני מתעלם וממשיך הלאה, כל פעם ששואלים אני אומר לא תודה, רק קניתי, או לא תודה לא מוכר.

פעם היה איזה ערס עקשן שהמשיך לזרוק מחירים לאויר "75 אלף אתה משחרר???", מיותר לציין שהוא נהג בפונטו ספייס שבורה וספק אם יכל לגייס 75 שקל אבל אני לא שופט, בקיצור הורדתי אותו ממני בזה שאמרתי לו חבל אחי הרכב עבר 3 תאונות והשלולית מתחת לאוטו זה לא מים של מזגן, זה נזילת שמן מ4 מקומות שונים.

הוא ברח יותר מהר מסודני שמשטרת ההגירה מצאה את המחבוא שלו.

א' כל, אביצ'י היה ענק! :-D

דבר שני, כן, אני גם אשתמש בעצה האחרונה חחח, רק מקווה שזה לא יקרה על אמת..

הרגת אותי...רכב גרוטאה בן 20 שקנית ב-5500 ש"ח, מציעים לך 500 ש"ח פחות ואתה מתחרפן בפורום?

קח בקלות, שחרר, ולפחות אם תרצה אי פעם רכב נורמלי תדע שיש ביקוש לקקמייקות בנות 20, ואפילו לא תפסיד כסף.

הגישה שלך מגעילה, סתם שתדע לך.

קודם כל, זאת לא "גרוטאה", זה רכב בן 20 שנותן היום בראש לחצי מהמכוניות שנוסעות על הכביש בישראל.

לא מדובר פה באלפא רומאו 4C או פרארי קליפורניה, אבל היא ללא ספק קצת יותר נדירה מרכב רגיל, היא ידנית, ויש לה מנוע וגיר חדשים.

היא מרווחת, ומאובזרת באופן מפתיע לרכב משנת 93.

המחיר שקניתי אותה לא רלוונטי בעליל. כל אחד יכול לקנות רכב חדש ב200 אלף, ולמכור אותו ב10 אלף, "סתם כי בא לו", אמנם שילמתי עליה מחיר זנות, אבל היא שווה הרבה יותר, המחירון של סיויק ידנית היום עומד על כמעט 10 אלף לאותו שנתון.

אז לפני שאתה כבר משפריץ ארס לכל כיוון, תחשוב שרגע רכב, לפחות בשבילי, זה יותר מפח על 4 גלגלים.

במיוחד הסיויק הזאת, אמנם היא רק שבוע אצלי, אבל הימים הספורים שהיו לפני שבאמת הפכתי לבעלים שלה, עברו בהרבה מחשבות ורגשות מעורבים (אוטוטו גיוס, השקעה מסוכנת וכו')

ואתה לא חייב לצאת גבר ולצעוק לכולם את המחיר שקניתי אותה.

ExoduS - תגיד מה שבא לך נשמה, שנינו יודעים, במיוחד אתה שהרכב ממש לא מכוער, האמת שהיא ממש מדהימה, מנקרת עיניים לכולן, שלא לדבר על הביצועים המטורפים שלה. אתה סתם מנסה לשחק אותה שונה, אבל בתוך תוכך אתה יודע שאתה סתם בלבלת ת'שכל עכשיו. מכוערת? אין בעיה. שמעת על טעם וריח? שמח נורא! :)

לא ארצה להגיב לך יותר מזה, שנינו יודעים שאתה על תקן הdouchbag הערב, ממש "מסמר הערב" מה שנקרא, היחיד שאומר שהרכב מכוער, בזמן שכולם רק מוסיפים על כמה שהוא יפה.

שיהיה לך חג שמח, ושכל השליליות שלך תמצא את עצמה רחוקה ממך. השלכה השלכה השלכה!

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם

אתם יודעים, אני בספק אם לולא הסרט מהיר ועצבני 1, באמת לרכב היה ביקוש כזה בקרב בני התשחורת.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

כולה רכב משנת 93. טסט פעמיים בשנה, 8 בעלים קודמים וכו' וכו'. תעשה טובה. אפילו לא נולדת כשהיא הגיעה לנמל אילת.

בקיצור נמרץ - רכבים של 5000 ש"ח אהובים על אוכלוסיות מסוג מסוים, אם הרכב נראה יותר טוב מגוש מתכת מתפורר, ואם יש לו אפילו צבע לא דהוי לגמרי - יציעו לקנות אותו ממך בכל רמזור. תתרגל.

פורסם

ExoduS - תגיד מה שבא לך נשמה, שנינו יודעים, במיוחד אתה שהרכב ממש לא מכוער, האמת שהיא ממש מדהימה, מנקרת עיניים לכולן, שלא לדבר על הביצועים המטורפים שלה

מנקרת עיניים בעיקר לערסים, אני מניח שהייטקיסטים עם ליסינג או עו"ד בוולוו לא עצרו לשאול בכמה אתה מוכר.

ביצועים מטורפים? באמת? חבר מהעבודה עם A5 מחפש להשתדרג לרכב עם ביצועים טובים יותר, אני אמליץ לו...

פורסם
מנקרת עיניים בעיקר לערסים, אני מניח שהייטקיסטים עם ליסינג או עו"ד בוולוו לא עצרו לשאול בכמה אתה מוכר.

ביצועים מטורפים? באמת? חבר מהעבודה עם A5 מחפש להשתדרג לרכב עם ביצועים טובים יותר, אני אמליץ לו...

בום, אני חושב שאפשר לחתום את הדיון.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
מכוער מכוער (בעיניי לא) אבל נוסע כמו מטוס! סע על ידנית כזאת...

עוד פעם אתה והידניות שלך?

על בלנו ידנית נסעת, גם היא מטוס?

קורולה, סיוויק ושאר משפחתיות ידנית הן לא מטוס! אתה מעליב את ציבור המטוסים.

הן זריזות מאחיותיהן האוטומטיות אך שם זה נגמר.

יש מספיק רכבים שהם "מטוס", בוא לא נוריד מערכם.

ניו ווגאס, כמובן שמדובר על טעם ועל ריח אך אם זאת לא ניתן להתעלם מהשיפשופים, הפנסים הדהויים, הצבע העייף, המרווחים בפגושים ופסי הקישוט השחורים (וזה רק מה שרואים בתמונה, אני בטוח שהמצב הרבה יתר קטטוני במציאות), אלו הם דברים אוניברסלים.

אם בטעם וריח עסקינן אז ניתן להתייחס ל"באד בויז" המיותרים ולעיצוב הכללי של הרכב.

אישית, אני לא סובל רכבי סדאן שתא המטען שלהם גבוה בהרבה מהפרונט, זה נראה כאילו למעצבים נגמר הכוח והם פשוט הדביקו אותו שם.

הרכב הזה יפה אך ורק בתצורת קופה בלי קשקושים מיותרים, אחרת זו סתם משפחתית ידנית.

5.png

בהמשך דבריך אתה מדגיש כיצד כולם חושבים שהיא יפה, אך באותה העת מלין על כך שכל מי שמדבר איתך על הרכב הוא אדיוט.

המסקנה בלתי נמנעת.

פורסם

אויישששששששש נו.. איזה אנשים יש פה, למה להתנשא?

אני פאקינג בן 19 עם רישיון שנה, בשבילי זה כן ביצועים!!!! ועם כל הכבוד, אני לא מאלה שעושים "פתיחות" ורייסים, אבל מספיק שהיא עולה את כל העליות לעיר שלי בהילוך חמישי ולא כמו הפיאסטה שהייתי צריך למשוך טורים מטורפים, אז כן! היא מטוס!

125 כ"ס לרכב ששוקל טון 1, זה כן מהיר! ואל תנסה להתחכם או להגיד שזה לא נכון, כל אחד פה ניהיה לי שומאכר!

שבוא לא נדבר על זה שהיא ידנית.

דיי כבר לחשוב ש"ביצועים" חייב להיות רכב עם מנוע 3 ליטר מוגדש. המהירות המותרת פה היא 130 קמ"ש, אם הרכב מגיע למהירות הזאת ב11-12 שניות, אז כן, מדובר בביצועים!

כולה רכב משנת 93. טסט פעמיים בשנה, 8 בעלים קודמים וכו' וכו'. תעשה טובה. אפילו לא נולדת כשהיא הגיעה לנמל אילת.

בקיצור נמרץ - רכבים של 5000 ש"ח אהובים על אוכלוסיות מסוג מסוים, אם הרכב נראה יותר טוב מגוש מתכת מתפורר, ואם יש לו אפילו צבע לא דהוי לגמרי - יציעו לקנות אותו ממך בכל רמזור. תתרגל.

אתרגל. אבל שוב.. מפה ועד "גרוטאה" יש דרך ארוכה.

פורסם

125 כ"ס לרכב ששוקל טון 1, זה כן מהיר! ואל תנסה להתחכם או להגיד שזה לא נכון, כל אחד פה ניהיה לי שומאכר!

המהירות המותרת פה היא 130 קמ"ש, אם הרכב מגיע למהירות הזאת ב11-12 שניות, אז כן, מדובר בביצועים!

זה נתון מעולה, אך נכון למלפני 20 שנים.

למרות המנוע החדש אני מבטיח לך שלא מעט סוסים ברחו מהאורווה.

גם נתון ההאצה שלך אופטימי במיוחד.

תראה, מה שחשוב הוא שאתה אוהב את הרכב ולא מה אחרים חושבים ולכן נסה לקבל את כל הצעות הקניה כמחמאה ולא לפתוח בגינן שירושים מיותרים בפורום.

תתחדש וסע בדרכים טובות.

פורסם
עוד פעם אתה והידניות שלך?

על בלנו ידנית נסעת, גם היא מטוס?

קורולה, סיוויק ושאר משפחתיות ידנית הן לא מטוס! אתה מעליב את ציבור המטוסים.

הן זריזות מאחיותיהן האוטומטיות אך שם זה נגמר.

יש מספיק רכבים שהם "מטוס", בוא לא נוריד מערכם.

ניו ווגאס, כמובן שמדובר על טעם ועל ריח אך אם זאת לא ניתן להתעלם מהשיפשופים, הפנסים הדהויים, הצבע העייף, המרווחים בפגושים ופסי הקישוט השחורים (וזה רק מה שרואים בתמונה, אני בטוח שהמצב הרבה יתר קטטוני במציאות), אלו הם דברים אוניברסלים.

אם בטעם וריח עסקינן אז ניתן להתייחס ל"באד בויז" המיותרים ולעיצוב הכללי של הרכב.

אישית, אני לא סובל רכבי סדאן שתא המטען שלהם גבוה בהרבה מהפרונט, זה נראה כאילו למעצבים נגמר הכוח והם פשוט הדביקו אותו שם.

הרכב הזה יפה אך ורק בתצורת קופה בלי קשקושים מיותרים, אחרת זו סתם משפחתית ידנית.

5.png

בהמשך דבריך אתה מדגיש כיצד כולם חושבים שהיא יפה, אך באותה העת מלין על כך שכל מי שמדבר איתך על הרכב הוא אדיוט.

המסקנה בלתי נמנעת.

יש לדבר, ויש "לדבר", זה שאתה לובש חולצה יפה לא אומר שכל אחד צריך לבוא לשאול אותך כמה אתה רוצה עליה.

אם הרכב יפה, אז זאת הסיבה שהוא אצלי! כי אני גם פאקינג אהבתי, אז למה לי לתת משהו שאני אוהב???

אוישש.. שפשופים, פנסים דהויים, צבע עייף.. בן אדם, תיהיה לי בריא! חוץ משפשוף אחד שאני הולך לטפל בו בשבועות הקרובים בצד שמאל קדימה אין כלום, ליטוש פנסים אפשר לעשות בכל מקום, צבע עייף? פחחחח

תפסיק לבלבל בשכל. הצבע מושלם, שלא לדבר על זה שהרכב עבר צביעה לפני כמה שנים.

איך רואים שאתה מנסה להצדיק את עצמך בכל מיני דרכים עקיפות.

ושוב פעם "אישית אני לא סובל.." מישהו שאל מה אתה סובל ומה לא?

אתה כל הזמן דוחף את הפן האישי. יש לך משהו לספר לנו שאנחנו לא יודעים? איזו בעיה אישית?

כי לי אישית (!) אין בעיה עם העיצוב של הרכב. ההפך, התוספות שיש עליו (הפגוש האחורי והקדמי, הפנסים ה"רעים") עושות לי את זה הרבה יותר. :wink:

ואם נדבר גלויות, לרכב הזה יש צבע פי אלף יותר שמור ויפה מ80% מהרכבים על הכביש בישראל. אז די כבר לנסות להפיל אותי בקטנות, לא יצא לך.

פורסם

125 כ״ס אולי ביום בהיר, כשהיא חדשה מהמפעל, עם רוח גבית, ובירידה.

ברכב בן 20, עם מנוע ״חדש״ - שתסלח לי, אבל אתה חי בסרט משלך אם אתה מדמיין שזה מנוע חדש או כזה עם רק ״7000 קילומטר״ - אולי יש 60 אחוז מההספק, וגם זה יהיה הישג.

דווקא כי אתה בן 19 עם שנה ניסיון, תאמין לי שאין לך מושג על מה אתה מדבר, לרובנו יש שנים על שנים של ניסיון וכמה וכמה רכבים שעברנו לנו בין הידיים, ולא קורולה מתפרקת או סיוויק עתיקה בת 20.

וכן רכב בן 20 זה גרוטאה, אלא אם הוא מתוחזק לעילא ברמה של רכב אספנות, ואני בטוח מעל 10000 אחוזים שב5000 שקל לא קנית רכב מתוחזק בכזו רמה מופלאה, בטוח לא כשאתה מצהיר שהמחירון 10 אלף ש״ח

פורסם

אתה יודע מה היה במשרפות?

אתה ערס פישר בן 19, שלפני 3 שנים היה ערס פישר בן 16.

בדיוק בגיל של אלו שזרקו לך מלים על האוטו שלך.

לך ללמוד היסטוריה, ותתבייש!

סלע

פורסם
125 כ״ס אולי ביום בהיר, כשהיא חדשה מהמפעל, עם רוח גבית, ובירידה.

ברכב בן 20, עם מנוע ״חדש״ - שתסלח לי, אבל אתה חי בסרט משלך אם אתה מדמיין שזה מנוע חדש או כזה עם רק ״7000 קילומטר״ - אולי יש 60 אחוז מההספק, וגם זה יהיה הישג.

דווקא כי אתה בן 19 עם שנה ניסיון, תאמין לי שאין לך מושג על מה אתה מדבר, לרובנו יש שנים על שנים של ניסיון וכמה וכמה רכבים שעברנו לנו בין הידיים, ולא קורולה מתפרקת או סיוויק עתיקה בת 20.

וכן רכב בן 20 זה גרוטאה, אלא אם הוא מתוחזק לעילא ברמה של רכב אספנות, ואני בטוח מעל 10000 אחוזים שב5000 שקל לא קנית רכב מתוחזק בכזו רמה מופלאה, בטוח לא כשאתה מצהיר שהמחירון 10 אלף ש״ח

אז תדע לך, "חבוב" שאמנם היו אצלי רק 2 רכבים, אבל הרכב הקודם קיבל טיפולים של רכב יוקרה. שילמתי עליו יותר ממה שקניתי אותו וככה גם קיבלתי אותו, סוס עבודה שכל מה שהיה צריך לעשות זה רק לתדלק ולנסוע (פורד פיאסטה).

בוא לא נגזים 60% מההספק, אה? לרגע חשבתי שאתה מהנדס של הונדה.

המנוע עבר 80 אלף קילומטר. עם הנסיעה שלי ושל הבעלים הקודם (מי שהחליף את המנוע), אין שום סיבה שהמנוע יאבד מעצמו.

סיוויק עתיקה.. חבר'ה, לפחות אני יכול לקחת רכב ב5 אלף שקל ולעשות ממנו קצת יותר, מאשר ללכת כמוכם לקנות רכבים יד ראשונה במחירים מופקעים של 200 אלף שקל ולהתלהב שיש לנו את אותו ההספק.

תזכרו את המשפט builtNOTbought.

ולא, לא בניתי כלום בסיויק הזאת, אבל לפחות קיבלתי רכב בן פאקינג 20 שמתנהג כאילו הוא חדש. וכן נהגתי על רכבים חדשים, וכן התלהבתי יחסית לפיאסטה, אבל כל פעם שנכנסתי להונדה בשבוע האחרון עלה לי חיוך ממזרי לפנים. הרגשתי כאילו אני ברכב שאמנם דיי מבוגר, יותר ממני אפילו, אבל עדין חי ובועט.

אתה יודע מה היה במשרפות?

אתה ערס פישר בן 19, שלפני 3 שנים היה ערס פישר בן 16.

בדיוק בגיל של אלו שזרקו לך מלים על האוטו שלך.

לך ללמוד היסטוריה, ותתבייש!

מעולם לא הייתי ערס, אתה מוזמן לתקן את עצמך.

תודה, וחג שמח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...