Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ילד מה נסגר איתך? אתה בוכה על ערסים שמציקים לך, אחרי זה אתה בוכה על זה שהרכב שלך הוא עגלה של שוק ואחרי זה זה בוכה על אנשים שקונים כאן רכבים מיד ראשונה ב200 אלף שקל, בוא אני אגיד לך משהו, אתה את הפוסט הזה הייתה צריך לסיים מזמן אבל גררתה אותו למקום אחר.

אה לגבי המשפרות, כל הכבוד:evil: ממש בוגר

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התחלתי לקרוא מההתחלה והתעיפתי

בקיצור - קנית רכב של ערסים אז אל תתפלא שהוא מושך ערסים.

גם ההתבטאויות שלך לא משהו.

אני בטוח שאתה חושב שרכב ישן שווה את הצבע החדש, הגלגלי מגנזיום, הספוילרים ועוד קשקושים שהושקעו בו אבל בסוף זה נשאר רכב ישן...

שנה טובה

פורסם

מה נפלתם סה"כ סיווק 93 משעממת לזמננו ולדעתי גם כשהייתה חדשה, תאחלו לו להתחדש ואני מאחל שיזכה לראות מה זה מטוסים אמיתיים (אפשר גם שיהיה בבעלותו כאלה עם הכנפיים).

היה לי הזדמנות לקבל סופר לנסר 93 בחינם, התחרטתי מהר מאוד... לצערי אלו רכבים שלא טיפחו אותם, זה רחוק מאוד מרכב אספנות, ובעולם נחשבים סופר משעממים. כולנו יודעים זאת וגם פותח השרשור....

זה לא שהוא קנה רכב חדש וחושב שזה רכב ספורט.....

לפותח השרשור - נתתי לך מקודם כמה רעיונות חלקם ניתן לבצע חלקם פחות אך כולם יעילים מאוד. תתחדש, שמור על הרכב, אם תטפל בו כמו שצריך הוא ידע לשמור על אמינותו. (כמו שקיבלת אותו, אבל אנחנו לא יודעים איך קיבלת אותו).

נ.ב: אם כבר דובר ארוכות על הרכב... מי מכר לך את הרכב? מבוגר? או נהג צעיר? עבר יישור קו?

נ.ב ל-נ.ב: אל תתייחס למחירון, רכבים בגיל כזה (וסליחה שוב משעממים, בכל זאת זה לא רכב מיוחד/ספורט) שווים 10K, אבל אם תשאל את הסוכנים של יצחק לוי הם יגידו לך שאין להם כבר מחירון והם בחרו סתם ב-10K, ככה זה עובד על סופר לנסר שבדקתי מולם. אני מכיר לאוניות שנתונים יותר נמוכים משלך שנמכרות במחיר הזה גם אבל שוות הרבה פחות.... המחיר ששילמת נכלל במה שהחליף, לדעתי גם 5K נחשב גבוה לרכב, אבל ביחס למה שהבנתי שהוחלף זה בסדר, ורכב שמור ב-5K (בהנחה שזה שמור) לדעתי שווה קנייה.

אל תיעלב או תתבאס, סה"כ קנית רכב ישן ולצער כולנו יש ירידת מחיר...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

ExoduS - תגיד מה שבא לך נשמה, שנינו יודעים, במיוחד אתה שהרכב ממש לא מכוער, האמת שהיא ממש מדהימה, מנקרת עיניים לכולן, שלא לדבר על הביצועים המטורפים שלה

לפי מה שהבנתי, זו הבעיה בגינה פתחת את השרשור לא?

שהיא "מנקרת עיניים" לסוג מסוים של אנשים.

פורסם

מצחיקייייייים נורא.

בטח כולכם מרגישים מזה גברים עכשיו.

בשורה התחתונה

הרכב מביא כוסיות??

בדיוק ביום חמישי כשהייתי באביצ'י בת"א, חתכתי משם ונסעתי למישהי :)

אבל הייתי צריך לחזור בשביל לאסוף חבר.. חח

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם

מה חתכת ? כולם חתכו ש WAKE ME UP נגמר ! בטח המשטרה שם עצרה אותך כדי לשאול אם אתה מוכר...

איך אתה יודע שהרכב עבר 80K במנוע החדש ? זה מנוע מייבוא בטח שהקילומטראז' שהוא עבר הוא לוט בערפל.

המנוע אמור להיות אמין, חשבת לעצמך למה החליפו אותו ואת הגיר ?

Miata ND2

פורסם
מה חתכת ? כולם חתכו ש WAKE ME UP נגמר ! בטח המשטרה שם עצרה אותך כדי לשאול אם אתה מוכר...

איך אתה יודע שהרכב עבר 80K במנוע החדש ? זה מנוע מייבוא בטח שהקילומטראז' שהוא עבר הוא לוט בערפל.

המנוע אמור להיות אמין, חשבת לעצמך למה החליפו אותו ואת הגיר ?

אני לא יודע, אבל זה מה שהוא אמר לי, וגם הסביר לי מאיפה והכל, אני סומך עליו ובמחיר כשקניתי אותו אין פה מה לחקור אותו.

המנוע שבק חיים, מה לעשות, יד 11, ועם איך שהרכב נראה (פוזה והכל) מאמין ששחטו אותה, והמנוע הרי מת באיזור ה200 אלף, שזה הגיוני לגמרי.

הגיר הוחלף כי הרכב היה אוטומט בעבר, והגיר התחיל להחליק. עלות השיפוץ היה באיזור עלות ההסבה (החלקים היו מוכנים), אז אם אפשר להסב גיר, שזה מאוד שכיח בקרב ההונדות האלה, למה לא?

פורסם
אני לא יודע, אבל המנוע שמותקן אצלי בהונדה עכשיו עבר בסביבות ה80 אלף, רק 2 אנשים נסעו איתו וזה אני (שממש ממש לא קורע, לא עובר את ה3,500 סל"ד כמעט בכלל) והבחור הקודם שגם לא נראה אחד שעשה את זה.

בן אדם, הרכב יד 11. אתה אפילו לא תדע אם רצחו שם מישהו.

אני לא יודע, אבל זה מה שהוא אמר לי, וגם הסביר לי מאיפה והכל, אני סומך עליו ובמחיר כשקניתי אותו אין פה מה לחקור אותו.

מאוד מקווה בשבילך שבדקת את הרכב ולא הסתמכת על מה שאמרו לך

אמר לך שהחליפו מנוע לחדש? באמת נראה לך שמייצרים מנועים חדשים לרכב בן 20 שנה?

המנוע שבק חיים, מה לעשות, יד 11, ועם איך שהרכב נראה (פוזה והכל) מאמין ששחטו אותה, והמנוע הרי מת באיזור ה200 אלף, שזה הגיוני לגמרי.

תהיה בטוח שזה לא המנוע הראשון שהוחלף שם..

הגיר הוחלף כי הרכב היה אוטומט בעבר, והגיר התחיל להחליק. עלות השיפוץ היה באיזור עלות ההסבה (החלקים היו מוכנים), אז אם אפשר להסב גיר, שזה מאוד שכיח בקרב ההונדות האלה, למה לא?

לפי זה גם נשמע שחצי רכב הוחלף, לך תדע באיזה צורה אם מקצועית או לא, ולא באיזה כפר.

אני מאמין שלא בדקת את הרכב לפני ופשוט קנית אותו כמו שהוא בהסתמך על מה שמכרו לך.

מאוד מקווה בשבילך שאין שם תאונות שילדה. הונדה, יד 11, לך תדע כמה פעמים החליפו מנוע וגירים שם, צבע כללי שבטוח עבר מתישהוא.

לא אומר שזה רע לקנות רכב יד 11, אבל אם לא בדקת, אפילו עם חבר מכונאי או משהו או אצל פחח לגבי תאונות שלדה מה שאני מאמין שבטוח יש.

איך אומרים... נדבר אחרי הטסט

מקווה מאוד בשבילך שהמנוע המעודכן רשום לך ברשיון רכב, שהגיר הידני מאושר גם הוא, וגם הצבע אם היא לא היתה לבנה פעם.

אתה מחזיק רכב בדיוק כשבוע. אין לך שום אינדיקציה לגבי אמינות הרכב או מה צריך להחליף שם.

פורסם
בקיצור , קנית גרוטאה ואתה משכנע את עצמך.

צודק אחי, אין עלייך! נולדתי בשביל הדברים האלה, אתה המלך שבגברים! חכם הדור מה שנקרא, מסמר הערב בסלנג העכשווי!

____

עוד אחד.

לך תנהג על הפאביה שלך..

יאללה, נשבר כבר, שיסגרו או ימחקו את האשכול הזה, באתי לבקש פה הזדהות או עצות מה לעשות וכל מה שאני מקבל זה אנשים מבוגרים אמנם בגיל, אבל לא התבגרו ומחפשים הרפתקאות וטרמפ על אנשים אחרים בפורום.

רוב הפורום מבין אותי ויודע על מה אני מדבר, אבל בכל זאת בוחרים לתפוס עלי טרמפ.

"גרוטאה", בסדר. אם ההונדה הזאת גרוטאה אז הפאביה שלך בכלל קולנועית.

chesh - הרכב עבר טסט לפני 3 שבועות, המנוע רשום ברישיון, הגיר רשום ברישיון... תפסיקו כבר לחפש!

פאק! מצידי שתיהיה בת 200, אם הבעלים הקודמים החליף הכל מהכל - חוץ מהשלדה הכל חדש!!!! נשבר כבר!

המנוע לא חדש מהניילון! הוא פאקינג שנת 97 שלא נסע הרבה, זה הכל!

נמאס כבר, חשבתי שזאת קהילה של חובבי רכב ולא של חובבי צחוקים.

מה זה משנה יד 11 ראבק? מה אם כל אחד מהבעלים של הרכב טיפל בו כאילו הוא יצא מהמפעל? גם דוד שלי, שקנה פיאט טמפרה יד ראשונה מהאולם, קרע אותו והיא שבקה חיים, אז מה אם היא הייתה יד ראשונה?!

אני יודע אישית שכל רכב שיעבור אצלי יעבור טיפול ואחזקה כאילו הוא יד ראשונה!

תפסיקו כבר להסתכל על נתונים יבשים, די!!!

רוצים לראות את הרכב? תתקשרו אלי ואני אביא לכם לראות!

אתם בדיוק כמו הישראלי המצוי שרוצה לקנות רכב, עוד לא ראה אותו וכבר מברבר על המחיר ומתמקח בפאקינג טלפון!

פורסם

חובבי רכב כן.

חובבי ערסים מתלהמים בני 19, שמוכנים לרסק לאנשים את הראש או לשלוח למשרפות, ושבטוחים שסיוויק עתיקה בת 20, עם 11 ידיים ומי יודע אי אלו דברים אחרים זה הרכב הטוב בעולם, ושהוא ״מטוס״ והולכים לעשות שטויות בכביש כי הם מתלהבים מסיוויק כי זה אוטו ״מאגניב״- לא, את זה לא חובבים פה.

אם היית מוכן להקשיב ולא רק להתלהם - אז ככה: אני הייתי במקומך באמת תולה שלט ״לא למכירה״.

או פשוט עונה שכן ונוקב מחיר לא הגיוני.

במידה ואתה מפחד מנזק לרכב תנסה להחנות רחוק מהבית או בחניה סגורה של חבר/משפחה לכמה ימים עד שיעבור לבבונים.

חוץ מזה גם כיסוי לרכב יכול להיות יעיל.

בהקשר בטיחותי: אני הייתי מכניס את הרכב למוסך לבדיקה כללית, לפחות של בלמים וכול מה שקשור למערכת ההיגוי והבלימה בעצם.

אל תסמוך על זה שהוא עבר טסט גם אם זה היה אתמול, ראיתי אנשים מעבירים טסט את הרכבים הכי שחוטים/לא חוקיים שאפשר, אז תסמוך על עצמך ותלך לבדוק את הרכב אם לא עשית את זה כבר.

עכשיו בוא תפסיק בבקשה ממך לרשום כול מילה שניה ״פאק״/״פאקינג״, זה לא מוציא אותך בנאדם מתורבת במיוחד, או משנה את התדמית שהצלחת ליצור לעצמך.

ביקשת עצות/עזרה, בבקשה, רשמתי לך למעלה.

בוא ננסה לפחות לשמור פה על רמת דיון סבירה, המינימום.

פורסם

אני מסכים שיד וקילומטראז' הם אכן אינדקיציה למצב הרכב, אבל זהו? זה הכל? ככה בודקים רכב?

מה, לא חסרים רכבים ששבקו אחרי 100 אלף?

לחבר שלי יש קורולה עם 311 אלף, אוטומטית, והרכב עדין מרביץ! אז?

אתם קהילה של חובבי רכב, ראבק! אתם אמורים לדעת את זה יותר טוב מכל אחד אחר!

אבל במקום זה, מחפשים רק לעקוץ, רק לנשוך, רק לחפש מה רע ומה אפשר להרוס.

מצידי שהרכב היה של סוחר סמים, או של רוצח. מה אכפת לי?

כשהרכב הגיע אלי פתחתי דף חדש איתו. מהיום, הוא שלי, הוא רשום על שמי, הוא הרכוש הפרטי והעסק שלי בלבד, ולכן כל טיפול או כל דבר שצריך לתקן בו יתוקן.

מה שגם שזאת הונדה סיויק MK5 אמריקאית, אני לא אומר שהיא בת אלמוות אבל היא אמינה, ושמישהו רק ינסה לחלוק עלי בקטע הזה.

רכבים כאלה גומעים מעל 200 אלף קילומטר בלי להזיע.

תפסיקו כבר ללכת לחפש רכבים "יד ראשונהה!!!!! קילומטראז' נמוך!!!!", לא חסר רכבים עם קילומטראז' גבוה שהבעלים שלהם התאימו את עצמם למצב וטיפלו ותיקנו! מה שגם שהרכב בן 20 ועבר (ללא המנוע) 244 אלף, משמע, 12 אלף קילומטר בממוצע לכל שנה, מספר סביר לכל דבר!

והמנוע? בן 16 ועבר 80 אלף, משמע 5 אלף לשנה!

אבל את זה לא ראיתם נכון? ראיתם בחור צעיר בן 19 עם "עונדה", אז יאללה, לשלוף סכינים וחרבות "ובואו נראה לו מה הפאביות והספייסים שלנו שוות!!!"

גועל נפש

לבחור מעלי - הרכב עבר טסט לפני 3 שבועות, כל כמו טסט לרכב בן 20 הוא עבר אישור בלמים ו"בדיקת רכב ישן" שכוללת בדיקת היגוי וכו', הרכב בולם נהדר, וכמו שאמרתי, שוב (!), עבר אישור בלמים וטסט. שמעתי כבר על כמה שהבוחנים מחמירים עם רכבים כאלה, ואם הרכב אכן עבר טסט, וננהג ע"י במשך שבוע וגמע כבר כמעט 1000 קילומטר, ובינתיים טפו טפו טפו לא עשה לי בעיות, אז אני כן מרוצה מהקניה.

הכל ברכב מקורי, אין שום "שיבור", אני גם לא מתכוון להכניס אחד כזה, כל הכסף של השופוני והצחוקים והשיבורים בצד מוכן לטיפולים תקופתיים ואגרות למיניהן.

ערס? אה, אני מבין שאם מישהו אי פעם יתקוף אותך, אתה לא תתקוף בחזרה, כי אתה לא ערס, לא?

הבנת את הכוונה שלי, לא ערס, אבל מגן על הרכוש שלי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...