Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה שכונה ואיזה עיר אתה גר בדיוק?

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
רכב אמין... אויייייי

כל רכב, כמה שהוא אמין, גם לו יש תאריך תפוגה. גם דיזל יכול לשבוק אחרי חצי מיליון ק"מ, אז מה, לא אמין?

כמו שאמרתי, הרכב ננהג ע"י מי יודע כמה נהגים לפני, אבל החלקים ה"עיקריים" (מנוע וגיר) הם פחות או יותר חדשים וננהגו ע"י קצת אנשים.

המנוע הוחלף אצל הבעלים הקודם, תלמד לקרוא כבר, הוא מאושר ברישיון וגם נראה מעולה, אשמח לצלם לך.

אז בעיינך זה הגיוני שתאריך התפוגה של הרכב שלך הוא כ200 אלף ק"מ?

אני מכיר רכבי ספורט שננהגו בהתאם ולא החליפו מכלולים בק"מ הזה ואתה מתגאה באמינות של סיוויק משפחתית שעברה ניתוח לב?

זה שהוא מאושר ברישיון זה נהדר, אני גם לא מבין למה אתה מתעקש על הנתון הזה, אין פה עוררין.

אבל אתה לא באמת יודע מה מצב המנוע והגיר ה"חדשים".

בקיצור, נסה לקחת הכל בפרופורציה והפרופורציה של סיוויק בת 20 ב5500 שקל כבר מזמן מוצתה בשירוש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני מכיר בן אדם שמעביר טסט על רכב בן 20 שנה שהכול מקורי אצלו מהחברה.

מה זה מקורי? המגבים לא הוחלפו מהסוכנות!!! הם מלא חלודה, הצמיגים לא הוחלפו מהסוכנות...!! צמיגים בני 20 שנה, כנ"ל הבלמים... הדיסקיות הכול. אני לא מגזים. הדבר היחידי שכן הוחלף נמצא בטיפול פעם בשנה (החלפת מסנן, שמנים וכו'...) מהרכב יש נזילת דלק ובעל הרכב ממלא רק חצי טנק, יש ריח חריף של דלק בכל נסיעה. ואני יכול להמשיך, בעצם זה הרכב הכי מקורי שאני מכיר, שום חלק לא הוחלף באחראיות!

עבר טסט כמו גדול. אתה יודע איך? אותו מוסך שהרכב מטופל אצלנו מכיר את הטסטרים, מגיע אליהם נותן להם כיף והם מעבירים אותו!

לא משנה כמה אני אסביר לבחור כמה זה מסוכן הוא מבחינתו זה בסדר- גם מבחינת המוסך. ביזיון!!! אגב לרכב יש קלימוטרז נמוך אמיתי כי הרכב רוב הזמן בבית...

אז קח לתשומת לבך שהכול יכול להיות.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
אז בעיינך זה הגיוני שתאריך התפוגה של הרכב שלך הוא כ200 אלף ק"מ?

אני מכיר רכבי ספורט שננהגו בהתאם ולא החליפו מכלולים בק"מ הזה ואתה מתגאה באמינות של סיוויק משפחתית שעברה ניתוח לב?

זה שהוא מאושר ברישיון זה נהדר, אני גם לא מבין למה אתה מתעקש על הנתון הזה, אין פה עוררין.

אבל אתה לא באמת יודע מה מצב המנוע והגיר ה"חדשים".

בקיצור, נסה לקחת הכל בפרופורציה והפרופורציה של סיוויק בת 20 ב5500 שקל כבר מזמן מוצתה בשירוש.

מוצה או לא מוצה, אנשים ממשיכים להגיב פה.

מצטער בכלל שפתחתי את האשכול, אם נדבר גלויות. עצה או שתים בודדות קיבלתי, בנוסף לכל המלעיזים והחכמים בלילה.

למנהל הפורום - אפשר לנעול. אין לי מה לחפש פה.

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם
הוא רשום ברישיון. רוצה הוכחה? תשלח ה.פ אני אצלם לך.

אתה יודע מה? חכה 2 דקות אני שולח לך. מצטער על האיכות, צילמתי בלילה.

שובב.... אין באוטו שום שיבורים, הכל מקורי והכל חוקי, מדובר במשפחתית... לא ברכב ראלי.

ושוב, אין שום בעיה, אני פשוט אומר לך שמה שאתה אומר זה יכול ליהיות לא נכון, והוא באמת עד עכשיו הכל עבר בקומבינות.

אף אחד פה לא אומר שום דבר נגדך, רק מנסים לעזור לך! שלא תחיה בסרט!

ברגע שתעבור טסט הכל יהיה קל יותר

מנוע ברישיון... השאלה מה רשום! המנוע ברישיון או הרישיון במנוע! 2 דברים שונים!

רכב ראלי? מבטיח לך שאחד מה 10 הידיים הקודמות חדש שזה רכב ראלי.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
עזוב שטויות, תתחדש וסע בזהירות!

תציץ בפורום למטה יש שם הרבה מידע רלוונטי לגבי ההחזקה של האוטו.

http://www.hondaclub-il.net/modules.php?name=Forums

תודה רבה אחי, כן, כבר ידעתי שיש פורום של הונדה בישראל, ואני כבר ארשם. תודה!

פורסם

הרכב עבר המון ידיים,הוחלף מנוע בX קילומטר,נניח 200K.

עד 200K יש מכלולים נוספים לרכב? אולי אני טועה אני לא יודע. ?:\

מה עם שאר המכלולים ?

קנית רכב של הבני דודים אני לא רוצה לחשוב אפילו כמה הרימו הנדברס ושיחקו איתו ):

בשביל הבטיחות שלך ושל הנוסעים קח את הרכב למוסך שיבדקו שילדה,מערכת היגוי,זה המינימום :\

בהצלחה וסע בזהירות.:roll:

פורסם
תודה, קיבלתי...:lol:

:wink:

הרכב עבר המון ידיים,הוחלף מנוע בX קילומטר,נניח 200K.

עד 200K יש מכלולים נוספים לרכב? אולי אני טועה אני לא יודע. ?:\

מה עם שאר המכלולים ?

קנית רכב של הבני דודים אני לא רוצה לחשוב אפילו כמה הרימו הנדברס ושיחקו איתו ):

בשביל הבטיחות שלך ושל הנוסעים קח את הרכב למוסך שיבדקו שילדה,מערכת היגוי,זה המינימום :\

בהצלחה וסע בזהירות.:roll:

תודה רבה! :)

אני גם פוחד לדעת.. אבל אני לוקח את הרכב כפרויקט וכל דבר שמצריך החלפה יוחלף, ואני מתחייב על כך.

120 כ"ס באספקה מהירה

לפי הפרסומת משנת 92 לא היו לך 125 כ"ס

אה.. לא נורא, אוי.. הלכתי להכין לעצמי את הגג לקפוץ ממנו.

טעיתי, כנראה התבלבלתי עם מנועי הVTEC, כן, 5 כ"ס זה עולם ומלואו.

סליחה, למדתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...