Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל ב...WTF?! מה יש לאנשים היום?!

קניתי הונדה סיויק 93 יפייפיה אדומה (בסמלון) היא עוד לא שבוע אצלי ואני כבר לא יכול לספור על כף היד שלי את מס' האנשים ששאלו אותי בכמה אני מוכר אותה.

הגעתי למכון שטיפה - עוד לא אמרתי לו מה אני רוצה לנקות, "בכמה אתה מוכר?", אחרי שהסברתי לו שאני לא מוכר, 15 דקות אחרי, אחד מהשוטפים שאל אותי גם, בכמה אני מוכר. איזה מישהו שאני מכיר מהעיר, מכר אחד, ראה אותי נוסע איתה, אחרי כמה שעות אני מקבל ממנו הודעה בפייסבוק (חשוב לציין שאנחנו לא חברים) איפה אני, שהסברתי לו שאני בת"א במופע של אביצ'י, הוא אמר "אה, רצינו לבוא לראות את האוטו שלך".

היום, כמה ערסוותים בני 16 באו לראות את הפיאסטה שאני מוכר, פתאום מלדבר על הפיאסטה התחילו לדבר על ההונדה, והיה שם איזה אחד (חשוב לציין שלאף אחד מילדי הכאפות האלה אין רישיון נהיגה), שאמר לי "5000 אתה משחרר לי את ההונדה". - הייתי קרוב לרסק לו איזה אבן על הראש (בן 16, בלי רישיון נהיגה, שהתפאר בכך שהוא נהג על הקאווילר של אמא ו""קרע"" אותה על הכביש)

מה זה הדבר הזה? מה ניהיה פה??? למה אנשים מתנהגים ככה? יש פאקינג שלט "למכירה" על ההונדה שאתם שואלים?!

ויותר מזה.. אני פוחד עליה, שאנאערף יבוא איזה ערס שאמרתי לו שאני לא מוכר וישבור משהו.

באיזה אוכלוסיה אנחנו גרים.. אני יודע שהיא יפייפיה, אבל למה היא גורמת לכל האידיוטים פה לפתוח את הפה?

Honda Civic 93' Manual Transmission

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תכלס? באמת נראת מדהים,אתה מוכר?

ואין מה לעשות,אתה צריך לקחת את זה כמחמאה,זה אוטו ישן,זול,טוב ואמין ושלך בנוסף לכל נראת מעולה אז יש ביקוש גבוה.

תמיד תוכל להדביק איזה סטיקר "תודה,אבל לא למכירה" או משהו דומה:-)

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

ואין מה לעשות,אתה צריך לקחת את זה כמחמאה,זה אוטו ישן,זול,טוב ואמין ושלך בנוסף לכל נראת מעולה אז יש ביקוש גבוה.

אני גם רוצה להסתכל על הצד החיובי - שהיא מנקרת עיניים וכולם רוצים אותה, אבל מרגיש לי שמדובר בפרארי שפתאום יש שמועה בכל העיר שיש מישהו עם פרארי.

אבל זה מטריף אותי.. כל העניין הזה מאוד נהוג אצל ה"נחותים" (ערסים) וגם אצל הבני דודים, אנשים נורמלים לא שואלים דברים כאלה.

פורסם

תהיה בטוח שהונדה סיויק בישראל תיזכר כרכב משפחתי מהיר מאוד לזמנו, וזה חרוט במיוחד אצל בני נוער הנוטים להיות ערסים.

פותח האשכול, תשמח. אם תרצה למכור, אתה כבר רואה כמה הוא מבוקש...

פורסם
תהיה בטוח שהונדה סיויק בישראל תיזכר כרכב משפחתי מהיר מאוד לזמנו, וזה חרוט במיוחד אצל בני נוער הנוטים להיות ערסים.

פותח האשכול, תשמח. אם תרצה למכור, אתה כבר רואה כמה הוא מבוקש...

אני יודע שהיא מהירה, למעשה אני נסעתי איתה אתמול לת"א, ועכשיו חזרתי איתה מחיפה, והיא פשוט כל מה שרציתי ברכב.

אבל אני לא מעוניין למכור, אני מעוניין שהיא תישאר אצלי לפחות עד סוף הצבא..

פורסם
אמר לי "5000 אתה משחרר לי את ההונדה". - הייתי קרוב לרסק לו איזה אבן על הראש

יש מצב שאתה מכיר את חבר הפורום ערוסי?

כמו כן, לא הבנתי את המשפט "אבל למה היא גורמת לכל האידיוטים פה לפתוח את הפה?", מדוע לדעתך כולם אדיוטים?

הרי הם אוהבים את האוטו שלך, גם אתה אוהב את האוטו שלך, אז גם אתה אדיוט?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זה פשוט נדבק באנשים, אצלי יש קליאו 99 לא מי יודע מה רכב מפואר או נפוץ, כמעט כל יום שואלים אם אני מןכר, עוצר ברמזור ומשאית צופרת לי, מוציא מהחלון ושואל אם אני מןכר.

זה שהאוטו שמור זה אומר שאני מוכר??

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
יש מצב שאתה מכיר את חבר הפורום ערוסי?

כמו כן, לא הבנתי את המשפט "אבל למה היא גורמת לכל האידיוטים פה לפתוח את הפה?", מדוע לדעתך כולם אדיוטים?

הרי הם אוהבים את האוטו שלך, גם אתה אוהב את האוטו שלך, אז גם אתה אדיוט?

כי אין שלט למכירה, הם אפילו ידעו שרק קניתי את הרכב, ואם כבר קונים, להציע לי מחיר זנות של 5,000 שקל? כשמדובר בילד בן 16 שנזרק מהבית ספר ומטייל מחוץ לבית ספר, מעשן ומנפץ בקבוקים? "אני אביא לך עכשיו 5000 מזומן", מה עם העברת בעלות ילדון? אתה יודע בכלל שעושים דבר כזה?

זה מטריף אותי, בגיל 16 לא התנהגתי ככה. יום אחד הוא שואל על הרכב שלך, מחר הוא כבר גונב אותו.

מטריף אותי, מצטער על השפה הבוטה, אני פשוט מתפלא כל פעם מחדש על אנשים. אני חובב רכב, אבל בחייייים לא הלכתי לאדם עם רכב יפה ושאלתי בכמה הוא מוכר.

*אגב, גילוי נאות - נכון אמרתי שאני מוכר את הפיאסטה? אז הערס הראשי, ה"מנהיג" רצה לקחת עליה סיבוב, נכנס, הניע אפילו בלי ששאל אותי (אין ביטוח), ישבתי לידו, אמרתי אני אתן לו סיבוב, אם הוא קונה פוטנציאלי, לא רק בזה שהוא לא יודע להעביר הילוכים, ונכבה לו המנוע פעמיים, לערסוואת אין בכלל רישיון נהיגה. ילדים כאלה צריך להכניס למשרפה. כמובן שהוא היה לבוש גם בהתאם.. כפכפי אדידס, גורמט על היד ושרשרת בגודל של ג'אנט, מכנס קצר וחולצה קצרה, ערס למופת, בדיוק כמו שאמא אוהבת.

פורסם

זה שיש אנשים חסרי שכל לא אומר שצריך להכניס אותם למשרפה(אני לא כל כך בטוח שאתה יודע מה זה).

תתלה שלט "לא למכירה" זה יהיה משעשע ויעשה את האפקט.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ואואואואו CHILL OUT! כמה עצבים, מה יש לך? משרפה? אתה אמיתי?

מה לעשות יש לך רכב של ערסים וערסים מזהים רכב של ערסים, גם רכב אדום, הרי אדום תמיד מושך עיניים.

לגבי הערסים שבאו לראות את הפיאסטה, אומרים לכל מוצר יש את הקונה שלו אז כנראה לרכב שלך הקונים הם ערסים.

טיפשי מצידך לתת לו סיבוב, ברגע שהוא הניעה הייתה צריך להתחלף איתו במקומות ולעשות לו סיבוב כשאתה נוהג כי אם היה קורה והערס היה דורש מישהו, מה היה קורה אז? מזל באמת שהרכב נכבה לו

פורסם

עם ההתבטאות האלימה שלך, ״מרסק לו את הראש״, ״להכניס למשרפה״, אתה מזכיר מישהו שלפני כמה שנים שלט בגרמניה, עם שפם קטן מתחת לאף.

כול בנאדם שלא מתנהג לפי טעמך צריך להרוג? להרביץ? מה נסגר איתך?

סלח לי, אבל ההתבטאות שלך מגעילה.

בקשר לרכב, קח את זה כמחמאה שהוא שמור וניראה יפה.

וסלח לי שנית - הבחור הציע 5 אלף, כמה בדיוק שווה רכב שנת 93? רכב שכבר 20 שנה על הכביש, כמה רחוק הוא היה מהמציאות? כי יש סיכוי שהייתי מציע לך אפילו פחות.

פורסם

זה שאנחנו חיים במדינה שיש בה בני אדם שפספסו כמה שלבים באבולוציה זה בעייה שיש להתמודד איתה, בינתיים צריך פשוט להתרחק מהם - תסרב להם בנימוס.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

ידעתי שיהיו פה כמה מלעיזים, תראו, לא התכוונתי להגיד שמדובר ברכב שעולה 100 אלף והציעו לי עשירית מהסכום, אבל לבוא לזרוק מחיר מבלי לדעת מה יש לרכב, מה הוא עבר, במיוחד מילדים שאין להם רישיון ואפילו לא בגיל של ללמוד נהיגה, זה מעצבן!

עוד התחיל לספר לי ששכן אחד מכר לו פיאט אונו באלף שקל, סיפר לי מעשיות ואגדות.. אני אומר את זה, לא בגלל מקרה אחד ספציפי, זאת מגמה שרק עולה ועולה!

משרפות אולי לא, אבל לתת כמה כאפות כן. במיוחד כשהם זורקים מחירים וכספים, שגם אם תיקח את כל הכסף של כל החמישת ערסים שהגיעו כמו חמישיה סיאמית שמחוברת אחד לתחת של השני - עדין לא תגיע למחיר שהם זרקו לי.

כבר סיפר לי שאם הוא אכן יקח את הפיאסטה - הוא יוריד אותה מהכביש, הוא גם התגאה בזה. כאילו, אם חבר ילדות שלו נעשה רופא, חבר אחר נעשה עורך דין, עוד חבר נעשה סמנכ"ל, ודווקא הוא יהיה "המוריד מהכביש", כאילו זה סוג של מקצוע שהוא רכש, אחד למד רפואה, השני למד משפטים, והוא למד הורדות מהכביש. זאת המומחיות שלו. בדייט עם מישהי היא תשאל אותו מה הוא עושה למחייתו, והוא יענה "אהה.. אני מוריד מכוניות מהכביש".

עם ההתבטאות האלימה שלך, ״מרסק לו את הראש״, ״להכניס למשרפה״, אתה מזכיר מישהו שלפני כמה שנים שלט בגרמניה, עם שפם קטן מתחת לאף.

כול בנאדם שלא מתנהג לפי טעמך צריך להרוג? להרביץ? מה נסגר איתך?

סלח לי, אבל ההתבטאות שלך מגעילה.

בקשר לרכב, קח את זה כמחמאה שהוא שמור וניראה יפה.

וסלח לי שנית - הבחור הציע 5 אלף, כמה בדיוק שווה רכב שנת 93? רכב שכבר 20 שנה על הכביש, כמה רחוק הוא היה מהמציאות? כי יש סיכוי שהייתי מציע לך אפילו פחות.

אני כן לוקח את זה כמחמאה, אבל פוחד שאם אני אסרב משהו יקרה לאוטו. כמובן שאני לא ארצה להיכנס לריבים - ברגע שנכנסתי, גם אם אני הכי צודק בעולם אני אהיה אשם. אבל איך אתה מצפה שאני אתנהג כשערס בא אלי ופתאום נעשה מבין גדול ברכב שלי, מספר לי על זה שהוא בן 20 ובטח המנוע ימות כבר מחר... (כשהמנוע חדש בכלל, כן?)

כל החמישיה האלה גם נראת לי כמו כאלה שמחפשים אקשן ביום יום, בדיוק עכשיו התחיל המיני חופש גדול, הזמן להשתולל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...