Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני חושב שאתם סתם קשים איתו

אני מאחל לך שתנהג רק בדרכים טובות ,ותהנה מהרכב ככל שאפשר

''רכב של ערסים'' או בני דודים זו הגדרה שולית

גם BMW זה רכב של ערסים ובני דודים ,אז לא אקנה בכדי שלא יקראו לי ערס?

א לפותח השרשור כמה דברים , ק''מ אמיתי לעולם לא תדע ,לא ממנוע מפירוק מקומי ,ולא ממנוע מיובא

ניתן לסמוך רק על המזל

ב ק''מ ברכב ישן לא משקף כלום , יכול להיות והיה לו 120 ק''מ ? אתה יודע שזה אמיתי? כמה פשוט להוריד את המספר בשעון תתפלא !

אני מסכים שלא כל רכב ישן צריך לקחת לבדיקה ,אבל שמדובר ברכב פפולארי מסוג זה ,זה אפילו מומלץ בחום

בבדיקה יכלת לגלות בעיות אפשריות (קומפרסיה לא זהה) (תאונות משמעותיות לדוגמה) דברים שלא רואים בעיין

בסך הכל קנית רכב טוב עם אמינות סבירה ,שמור עליו ,והוא ישמור על הכיס שלך ,בגדול המחיר לא בשמיים

אגב : ההונדות באותם שנים לא אמינות בשמיים סבירה לא יותר מזה וזה כולל את האקורד

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איך היא יכולה להיות אמינה אם אתה בעצמך אמרת שלרכב 244 אלף ק"מ והיא כבר עברה החלפה של גיר, מנוע והשד יודע מה עוד.

זו חביבי ההגדרה לחוסר אמינות.

לרכב אמין לא מחליפים חצי מהמעיים.

אולי יש "רכבים כאלה שגומעים מעל 200 אלף ק"מ בלי להזיע" אבל לא במקרה הזה, פה היא הזיעה כל כך חזק שהחליפו חצי רכב.

לחלופין, רוב הסיכויים שהרכב לא באמת עבר 244 אלף ק"מ אלה הרבה יותר וכנראה סבל מתחזוקה לקויה, לכן הוחלף מנוע וגיר.

זו תמימות נהדרת לחשוב שהרכב עבר 5K ק"מ בשנה, אך האמת כנראה רחוקה מכך, במיוחד כשמדובר ב11 בעלים קודמים.

אושריקו, אותה יודע מה היה הרכב הראשון שלי?

סיוויק קופה לבנה שנת 95.

מכל הרכבים שהיו לי מאז זה היה הרכב הכי איטי ועגלתי שהחזקתי והיא עוד הייתה שמורה יחסית ורק בת שמונה.

הרובר 25 שרכשתי אחריה הייתה הרבה יותר זריזה עם 9.5 שניות אמיתיות מאפס למאה.

אתה בא ואומר "לפני שאתה תוקף תן להסביר מה ראש של צעיר חושב על האוטו הזה", זה בערך כמו להגיד "בוא תלמד מחסר ניסיון", לא עדיף הפוך?

המנוע VTEC עם ה125 כח סוס, אליו אני מתכוון. אבל בכללי כל הסיויקים היו מהירים אז.

לא יכול להיות שאתה טוען שהוא עגלה, אם הסיויק הייתה עגלה אז 1.6 רגילה מאותן שנים לא עומדות מול משאיות וגררים.

פורסם
בואו נודה על האמת, סיוויק 93 הרבה יותר יפה מזאת שמוכרים היום 20 שנה קדימה ממנה.

אם תסתכלו 20 שנה אחורה, בזמן שכל הרכבים האחרים היו יחסית מרובעים היא שידרה משהו עגול ואחר, בהחלט רכב מדהים לזמנו.

האמת היא שזה נכון.

ב92' כשראיתי בפעם הראשונה בחיים שלי סיוויק מהדור הזה (של רופא השיניים שלי), חשבתי לעצמי שזה אחד הרכבים הכי מדהימים שראיתי בחיים.

זה נראה כמו חללית בהשוואה לרכבים של אותה תקופה.

היום זו נבלה שעברה 11 ידיים, סביר להניח שכמה וכמה תאונות שלדה ואני מוכן כמעט לשים כסף שהרכב לא ראה מכון רישוי כבר כמה שנים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...