Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שווה - בגלל שבשוק המאזדות 90% מהרכבים יש להם מכות כאלה ודומות, זה כבר משהו שאנשים לא מסתכלים עליו בזמן חיפוש אחר מאזדה משומשת.

וגם, לא נראה לי שזה אמור להפריע לך, תראה את כל המזאדות בשכונה = ותבין לבד על מה אני מדבר...

שמור את הכסף חבר.

פורסם

אם הרכב חשוב לו, הולך להשאר אצלו תקופה והפגם הזה מפריע לו בעיניים (והכסף לא מקרה הכי משמעותי כאן) - אז שיעשה מה שמתחשק לו.

500 ש"ח זה לא מכה רצינית.

Opel Adam S 2017

פורסם
לדעתי המחירים שנתנו פה הם לתיקון הכנף בלבד, ללא הטמבון.

מחיר זה הוא לטמבון, אני קיבלתי הצעת מחיר של 400 ש''ח על בגאז' שהתקלף לו כל הלקה.

על שני כנפיים הציע לי 600 ש''ח

על דלת 400 ש''ח.

הכל תלוי אצל מי ואיפה.

ולא מדובר בחאפר, מדובר במקום אמין מאוד הכל שם מורשה, ועם קבלות. (אזור קריות)

אך לפי דעתי, מכות כאלה אפשר לטשטש, ועדיף לא לצבוע את כל הפגוש מחדש, בגלל עניין הבדל הצבעים, גם אם ההבדל הוא ממש קטן.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• ספונסר פורום
פורסם

למה לנחש מחירים?

שלח את התמונה ב-SMS למוסך הפחחות אלעד שירותי רכב ותוך כמה דקות תקבל הצעת מחיר לתיקון הנזק.

פורסם

מי אמר לא לתקן את הפגיעה? אתם בפורום אסתטיקה ודיטילינג. להגיד למישהו לא לתקן את הפגיעה כי יש הרבה רכבים עם מכות זה כמו להגיד למישהו למה להשתמש בחומרים יעודיים? תשתמש במה שיש לך בבית הרי בכל הרכבים יש סווירלס.

המטרה פה לשאוף לרכב שנראה כמה שיותר טוב.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

300 -400 שח אצל משומר ברחוב אברבנל פינת סלמה בת״א. תתקשר אליו אחרי 11:00 כדי שיסביר לך מיקום מדוייק ל050-531-0615.

תגיד שקיבלת את הטלפון מאילן עם הוולוו 240.

לא תתאכזב.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...