Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מס הנסיעה יוצא לדרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה ראיתי ב"לילה כלכלי" שבמשרד האוצר מתכננים הטלת מס על הדלק שעובדים עם רכב צמוד מקבלים ממקום העבודה. אני לתומי חשבתי שאלפי השקלים שאותם נהגים משלמים כ"שווי שימוש" הוא אותו קנס\מס על כך שאינם מחזיקים רכב פרטי...

עכשיו אני נתקל בידיעה הבאה (מכרז לאספקת עשרות אלפי קופסאות שחורות לניטור נסועה לפי שעות ואזורים גיאוגרפים):

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4422687,00.html

לא ברור לי אם מישהו לגמרי השתגע שם באוצר או שמדובר באיזה בלון ניסוי וסוג של "גזירות" הזויות שתפקידן המקורי בכלל להיגנז כחלק מ"הקלות" לציבור.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

מה יש להגיד, עוד מקור לחליבת כסף מנהגים.

קופסת המס במכונית שלכם - המכרז יצא לדרך

המדינה רוצה שתשלמו על כל ק"מ נסיעה, ומתקדמת בפרויקט תיעוד הנסיעה של בעלי רכב. תהליך רכישת 200 אלף "קופסאות שחורות" עולה מדרגה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הקדמת אותי בפרסום, קשה לי להאמין שזה יעבור בשקט, פה כבר לא יהיה ימין ושמאל כמו בהפגנת הדיור, זאת באמת תהיה הפגנה של כולם..

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אתה מתואם עם רועי? עכשיו הוא פרסם את הלינק הזה בשרשור אחר פה

ובקשר לנושא, נראה לי קצת הזוי שיוכלו לעקוב לאן כל אזרח נוסע, אני לא בטוח שדבר כזה יעמוד במבחן בג"ץ.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם התקנת הקופסה הראשונה השוק כבר יהיה מוצף פטנטים איך לעקוף אותה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אם התקנת הקופסה הראשונה השוק כבר יהיה מוצף פטנטים איך לעקוף אותה.

מדובר במערכת און-ליין וברגע שיזהוא שהרכב "מנותק", אתה מסובך בהונאת מס, לא משהוא שהייתי נכנס אליו בקלות ראש.

פורסם
מדובר במערכת און-ליין וברגע שיזהוא שהרכב "מנותק", אתה מסובך בהונאת מס, לא משהוא שהייתי נכנס אליו בקלות ראש.

נו באמת -

תרוץ ראשון - ״ נגמר לרכב המצבר והוא עומד כבר חודשיים ללא שימוש ״

תרוץ שני - מה באמת ההתקן מנותק ( בפליאה ) בסה״כ החלפתי / מצבר/רדיו/מחשב ( כול רכיב חשמלי אחר ) ולא ידעתי שזה ההתקן

תרוץ שלישי

בחקירה - אין לי מושג למה המערכת לא מתקשרת ( לאחר פרוק המשבש שידור רדיו/gsm /wifi )

הבנת ... אין צורך להמשיך .

פורסם

מערכת און ליין זה אומר שתהיה צריכה קבועה של זרם מהמצבר?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
נו באמת -תרוץ ראשון ...תרוץ שני ....תרוץ שלישי בחקירה.

ככל הנראה, לא יצא לך להתחכך עם שלטונות המס בישראל (וטוב שכך).

התירוצים ישמעו ברוב קשב ומיד לאחר מכון תקבל את החיוב המקסימלי +קנס עסיסי.

כל זאת כמובן כל עוד הם לא ימצאו סימנים לחבלה, אז תצתרך לתרץ לשופט, לא לפקיד שומה.

פורסם

האמת שזה מס יותר הגיוני מאגרת טלויזיה :?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

יותר הגיוני שיבנו כבר רכבות בכל הארץ הגיעה הזמן! נמאס מהשטויות שהמחוקקים שלנו עושים...

ואתם תראו כולם ישתקו על זה, ובקרוב ניראה ידיעה שהמחיר של המס עולה יחד עם מחיר הדלק ועדיין כולם ישתקו.

פורסם

אין גבול לצביעות. פשוט אין. הרי הדבר האחרון שהכסף ילך אליו זה תחבורה ציבורית או שיפור תשתיות.

ועכשיו שוב יספרו לנו שככה זה בלונדון או כל מקום אחר. כאילו בתל אביב יש רכבת תחתית, או בכלל תחבורה ציבורית שאפשר לסמוך עליה, בלי בכלל לדבר על מה קורה בפריפריה.

נהג ממוצע עושה כמה? 18 אלף קמ בשנה? נניח שלטובת החישוב אני חותך את זה ל9 אלף וזה שקל ואפילו לא שקל ושישים אגורות לקילומטר. 9000 שקל בשנה!!! ומישהו באמת חושב שהמס על המכוניות החדשות ירד בצורה פרופורציונית? ואם כן - שדור הביינים של כל מי שקנה רכב קצת לפני כניסת התוכנית לא יפגע מזה בתשלום כפול של גם מס רכישה וגם מס נסועה?

אבל בטוח יהיה פה גן עדן עוד שנה וחצי. הרי ככה כתבו בפייסבוק.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...