Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר׳ה

כבר הרבה זמן שאני שובר את הראש ופשוט לא מוצא מקור מידע מספיק אמין

אני בחור בן 24 מאזור המרכז ומכניס משכורת של 7600 שח ובקרוב מתחיל ללמוד להנדסאי במשך 3 שנים של לימודי ערב אז אני מאמין שהמשכורת תרד בערך ל6500 ~ 7000 אני עדיין חי עם ההורים ובזמן האחרון מחפש לקנות לעצמי רכב ( רצוי חדש )

אחרי המון חיפושים ( אל תשפטו אותי ) אבל התאהבתי ביונדאי הנ״ל

קודם כל אני ישמח לשמוע קצת דעות על הרכב ומה לדעתכם הדרך הכי טובה לקנות אותו ? לחפש ביד 2 או מאיזה חברת ליסינג או בכלל מהיבואן ?

תודה רבה לעוזרים !!

Alfa romeo 147 , 1.6 , 120 hp .

פורסם

רכב חדש מהניילונים יתן לך הרגשה טובה ושקט נפשי-אם אין קטסטרופה מיוחדת הרכב אמור לנסוע חלק למעט טיפולים שגרתיים.

מצד שני,אחרי שנתיים-שלוש ערך הרכב הזה יורד ולא במעט וזה הפסד כספי לא קטן.

יש בחברות הליסינג את הרכב הזה לדעתי אפילו בכמויות לא קטנות.

רכב בן שנה-שנה וחצי מחברת ליסינג יעלה לך הרבה פחות מהסוכנות ועם האחריות שתקבל והתקופה הקצרה של הרכב על הכביש אמורות יחד לספק שקט נפשי (בד"כ גם רכישה מחברת ליסינג לא מורידה מאחריות היבואן כלפי הרכב-3 שנים במקרה שלך).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נכון לעכשיו זה באמת הכיוון ..

ביקרתי היום במגרש פרטי ומצאתי בול את הדגם שאני מחפש רק לצערי הרב הרכב היה מוזנח בצורה נוראית !!

חיפשתי קצת באינטרנט וכל מה שמצאתי עד עכשיו זאת הi30 היותר ישנה ..

בנוסף רציתי להוסיף שאין לי שום בעיה עם גיר רגיל רק שלפי מה שבדקתי הגיר הרגיל מגיע בגירסה של 1.4 ולא ה1.6 כמו האוטמט ..

מי מהם יותר מוצלח והאם מרגישים הבדל משמעותי בכוח של הרכב ?

פורסם

רכב טוב, אבל אולי כדאי לבדוק את הקיה סיד - לפי דעתי נראית טוב יותר, עם אחריות רחבה יותר ובסך הכל אותו רכב.

השאלה היא האם אתה צריך בשלב זה רכב ככ גדול, למה לא להסתפק בסופר מיני כדוגמת הסוויפט / פיאסטה או הקליאו החדשה?

.We apologise for the inconvenience

פורסם
רכב טוב, אבל אולי כדאי לבדוק את הקיה סיד - לפי דעתי נראית טוב יותר, עם אחריות רחבה יותר ובסך הכל אותו רכב.

השאלה היא האם אתה צריך בשלב זה רכב ככ גדול, למה לא להסתפק בסופר מיני כדוגמת הסוויפט / פיאסטה או הקליאו החדשה?

הסוויפט לא מדברת אליי בכלל אמריאקיות שמעתי שעדיף להתרחק ודווקא עם צרפתיות אין לי בעיה .. ולהגיד את האמת אם היה הייתי מרשה לעצמי סכום גדול יותר אז כנראה שהייתי הולך על הפיג׳ו gti החדשה שעלייה נסעתי בבולגריה :)

אני בן אדם ששומר על הרכב בצורה נורא קנאית ואין לי בעיה לקנות רכב ולהישאר איתו מעבר ל3 שנים

היונדאי קרצה לי ולאחר נסיעת מבחן פשוט התאהבתי .

על הקיה סיד עוד לא יצא לי לברר .. אני אבדוק כבר עכשיו ..

פורסם

עד שהייתי בטוח שאני סגור על עצמי פתאום צצה לה הקיה פרו סיד :shock: :shock:

פורסם

אני שואל את עצמי למה סטודנט רווק צריך מכונית משפחתית? חבל מכל הבחינות גם של מחיר גם של חניה גם של דלק. מספיק לך בהחלט לפי דעתי מיני או מקסימום סופר מיני סטייל איביזה, פיאסטה, פיז'ו 208 וכו'. אישית אני דוגל תמיד בחדשה בגלל האחריות והשקט הנפשי אבל למשומשות יש את היתרונות שלהם בעיקר בנושא אובדן ערך נמוך יותר. היונדאי שהזכרת היא סבבה, צריכת דלק לא להיט אבל נחמדה לנהיגה.

פורסם

אתה צודק ב-100 אחוז !

אני פשוט לא חובב של מכוניות סופר מיני .. שמעתי גם שהם בהרבה פחות אמינות.

כמובן שאני עוד לא סגור על עצמי ואני עדיין מחפש , נראה מה יהיה .

הקטגוריה שאני מחפש זה רכבים כאלה גדולים .. אני ממש חובב האצ׳בקים ולהחנות אותם זה לא סיפור

פורסם

איפה שמעת שהסופר מיני לא אמינות? בולשיט. הכל תלוי בסוג הרכב. יש היום סופר מיני עם מנועים חזקים יותר מאשר המשפחתיות, כמו משפחת ה-TSI, הפיאסטה והקליאו החדשות. בנוסף, רובן גם מרווחות ובטח מספיקות לרווק, ובטוחות לנהיגה. במקרה הזה, הגודל לא קובע.

פורסם

דווקא הtsi dsg זה מה שמפחיד ..

ואלרי שקראתי כמה וכמה כתבות ותגובות של אנשים פה

חשבתי אולי באמת לכיוון מיני ..

יש דעה על פולקסווגן פולו יאנג 1.4 ידני ?

פורסם

אם אתה הולך על ידני - ממליץ על הסוויפט. זריז, אמין וחסכוני. הגרסה האוטמטית שלו פחות מוצלחת בגלל הגיר המיושן. גם הפולו יאנג טובה, אבל יקרה לדעתי.

• תוכן חדש...