Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את האוטו לפני שבוע אחלה אוטו שום ריח של דלק ההילוך האחורי לא קופץ המזגן מקפיא עליות קשות עליתי גם בשלישי רביעי

ההגה מהסרטים שום מנורה לא נדלקת כבר עשיתי 700 קילומטר טפו טפו הכל טוב ממליץ בחום 8)

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום. על איזה מודל אתה מדבר? לי יש פיאסטה שנת 96 והיא כמעט ההיפך מכל מה שרשמת כאן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הוא הזמין את החדשה,שמח שאתה נהנה אחלה רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אפשר לשאול דרך מי קנית (איילון מוטורס או דלק מוטורס) ומה ההתרשמות שלך מהם?

וכן איך ההתרשמות שלך מיכולות ההאצה של הידני?

פורסם
קיבלתי את האוטו לפני שבוע אחלה אוטו שום ריח של דלק ההילוך האחורי לא קופץ המזגן מקפיא עליות קשות עליתי גם בשלישי רביעי

ההגה מהסרטים שום מנורה לא נדלקת כבר עשיתי 700 קילומטר טפו טפו הכל טוב ממליץ בחום 8)

מה שאתה מתאר נכון לכל רכב חדש. אין סיבה שיהיה ריח של דלק ושההילוך יקפוץ. תתחדש .

פורסם
אפשר לשאול דרך מי קנית (איילון מוטורס או דלק מוטורס) ומה ההתרשמות שלך מהם?

וכן איך ההתרשמות שלך מיכולות ההאצה של הידני?

אני רכשתי את שלי מאיילון מוטורס (רכשתי יום אחרי הפתיחה), דאגתי קצת מחוסר הנסיון שלהם, אבל בסוף הכל הסתדר.

בשורה תחתונה אני ממליץ מאוד על הפיאסטה שלהם היא מאובזרת הרבה יותר טוב, והשנת אחריות שלא מקבלים לדעתי פחות קריטית.

פורסם

רכשי מדלק מוטרוס קיבלתי את הרכב אחרי 14 ימים גם אני הופתעתי מהמזגן כל מי שיושב לידי מזיז את המזגן לצד השני וזה עוד על 2 האוטו מאיץ די בסדר יחסית למנוע 1250 ובתכלס במהירות גבוהה האוטו די מפתיע ואני נהג מונית שעובד עם 1900 טורבו

הכי הפתיע אותי זה ההגה פשוט שולט במאה אחוז באוטו

• תוכן חדש...