Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מדובר באודי A6 2005 3.2 קוואטרו הרכב עם 167 אלף ק"מ מטופל בחברה מהיום הראשון עם תיעוד ויש גם תיעוד של שיפוץ ראש מנוע ימני לפני חצי שנה.. עכשיו אני יודע שאחרי ראש מנוע האוטו לא יהיה אותו דבר מאבד מהכוח שלו וגם עלול להיגמר אחרי שנה שנתיים.. מה אתם אומרים להתרחק מזה?

פורסם

אם עושים / עשו את תיקון הראש כמו שצריך ובמקצועיות המנוע יתפקד רגיל וטוב מאוד.

השאלה היא מה נהרס עקב התחממות / ראש מנוע ומה הוחלף ואיך הוחלף וכמו שכתבתי אם העבודה היתה מקצועית

Opel Adam S 2017

פורסם
אם עושים / עשו את תיקון הראש כמו שצריך ובמקצועיות המנוע יתפקד רגיל וטוב מאוד.

השאלה היא מה נהרס עקב התחממות / ראש מנוע ומה הוחלף ואיך הוחלף וכמו שכתבתי אם העבודה היתה מקצועית

הוחלף במוסך מורשה צ'מפיון מוטורס לא יודע אם זה אומר שזה נעשה במקצועיות השאלה מה אתם אומרים שווה לקנות רכב כזה אחרי ראש מנוע?

פורסם

תשמע, תחשוב על זה בעצמך, אתה מוכן לקחת את הסיכון (הכלכלי בעיקר) לכך שהרכב לא תוקן כמו שצריך? אם כן, אז תקנה. אם לא, המשך לחפש. אני אישית לא אוהב סיכונים כאלה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כפי שכתב אחד המגיבים,שיפוץ ראש מנוע אם נעשה מקצועי ויסודי (ואני רוצה להאמין שבחברה עשו עבודה כמו שצריך) לא שולל קנייה של הרכב אבל,מצד שני,הרכב הזה לא ממש זול לתחזוקה וחלילה אם התקלה תחזור היא תהיה יקרה.

במקרה הזה,אני די חצוי.

אבל, אם אתה נעול על הרכב כדי להסיר ספק הייתי מתייעץ עם רון ועושה עוד בדיקה יסודית לגבי מצב המנוע של הרכב לפני החלטה סופית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא מבין את הבעיה,זה לא רכב נדיר או משהו,לא חסר 3.2 קוואטרו בלוחות על הדרך הייתי מנסה למצוא אחת עם נסועה נמוכה יותר. אם זה אומר שרכב משנתון מתקדם יותר או נתונים טובין יותר מחוץ לתקציב הייתי יורד מהסיפור לחלוטין,הרכב לא בישבלך.

Porsche 944 turbo

פורסם

אני לי מבין מה כל-כך מפחיד בראש מנוע.

לעולם לא תוכל לדעת את רמת התיקון, אבל ההנחה שזה נעשה במוסך מורשה מצמצמת את הסיכון.

אם התיקון בוצע כראוי, לא צריכה להיות שום בעיה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לא מבין את הבעיה,זה לא רכב נדיר או משהו,לא חסר 3.2 קוואטרו בלוחות על הדרך הייתי מנסה למצוא אחת עם נסועה נמוכה יותר. אם זה אומר שרכב משנתון מתקדם יותר או נתונים טובין יותר מחוץ לתקציב הייתי יורד מהסיפור לחלוטין,הרכב לא בישבלך.

כן הקטע שקודם כל אנשים חיים בסרטים ומבקשים מעל המחירון והרכב הזה ספציפית במצב מצויין למעט הראש מנוע שמדאיג אותי הושקעו בו עשרות אלפי שקלים בחברה במוסך מורשה עם קבלות מהיום הראשון ככה שזה יתרון על פני כל השאר..

אם אתם אומרים ראש מנוע זה לא כזה סיפור נראה לי אני ילך על זה

פורסם

הוחלף בחדש או משופץ?

דווקא בגירים שיפוץ לא תמיד מחזיק, במיוחד שלא עושים שיפוץ מלא.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הייתי ממליץ לך לוותר, גם אם לא תיקון עבר ראש מנוע.

האחזקה שלו, גם בגין תיקונים קטנים יקר מאוד...

בנוסף, רשמת שהבעלים השקיעו עשרות אלפי שקלים באחזקה שלו - השאלה, אתה בנוי לזה?

היה כזה לחבר שלי בעבר והיה לו די הרבה תקלות, ושלו היה גם עם פחות קילומטרים...

פורסם

ראש מנוע או החלפת מנוע - זה לא נעים אבל לא סוף העולם. לא כדאי לפסול את שני הרכבים על סף אלא אני ממליץ לבדוק ולקחת את זה שבמצב טוב יותר.

יחד עם זאת אני מקווה שאתה מבין לאן אתה נכנס מבחינת האחזקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הדבר הכי גרוע בקניית רכב היא להיות לחוץ על הקנייה, ככה עושים טעויות.

קח את הזמן, תחפש אקסמפל שלא מעלה בך חששות, בלי החלפות גיר ומנוע, מה הלחץ?

אם אתה חושש, זאת אומרת שיש לך סיבה לחשוש, אל תקנה רכב שנותן לך סיבות לחשוש ממנו.

כבר חתמתי...

פורסם
הדבר הכי גרוע בקניית רכב היא להיות לחוץ על הקנייה, ככה עושים טעויות.

קח את הזמן, תחפש אקסמפל שלא מעלה בך חששות, בלי החלפות גיר ומנוע, מה הלחץ?

אם אתה חושש, זאת אומרת שיש לך סיבה לחשוש, אל תקנה רכב שנותן לך סיבות לחשוש ממנו.

גם נכון, תודה לכולם על העזרה

• תוכן חדש...