Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל כבר רשום בכותרת...

עשיתי סיבוב הוא נוסע בסדר. אין מכות רציניות אבל יש כמה נגיעות.

שמור מבפנים

בעבר היה של אמפא ליסינג, היום אני קונה ממגרש שקיבל אותו מיד פרטית.

שווה 40,000?

אני צריך משפחתית בסכום הזה ורוצה שנתון טוב...

A3

A4

פורסם

אך ורק אם אתה יכול לבדוק היסטוריית טיפולים במוסך מורשה (ועל הדרך לאמת את הקילומטראז').

זאת בנוסף כמובן לבדיקה במכון בלתי תלוי כדי לוודא שהמכונית לא עברה תאונה קשה.

אם לא עומד בתנאים הנ"ל - תעבור הלאה.

טיפ - גש לטרייד-אין רשמי של היבואנים כמו לובינסקי טרייד, כלמוביל טרייד, אוטודיל, קרסו טרייד. הם מתעסקים רק עם מכוניות טובות יחסית (שעברו טיפול מסודר אצלם), לא עברו תאונות קשות, יש שקיפות מלאה + מימון אם צריך בתנאים טובים ועוד מקבלים אחריות על מכללים עיקריים לפחות לשנה (עבור מכוניות מיד פרטי, ליוצאות ליסינג אפילו יותר כי קשה יותר למכור אותן).

לדעתי בקניית מכונית יד שנייה, אין מה לחפש במקום אחר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הקילומטרז מתאים. יש לי מסמכים.

אני מסכים שכדאי ללכת לגדולים אבל בגלל שהם הולכים רק על כלים טובים יחסית אין סיכוי למצוא שם במחירים האלה...

אגב, את אוטודיל לא הייתי מזכיר בנשימה אחת עם השאר.. נסיון רע מלפני שנתיים וחצי - ניסוי למכור לי רכב עם רישיונות לא מתאימים (צבע, צמיגים וכו')

A3

A4

פורסם

לדעתי זה בכלל לא מחיר טוב.

בדקת מה המחירון של הרכב?

אולי אם זה דגם אחרי מתיחת פנים ממש מסוף 2008 אז המחיר עוד איכשהו סביר, אם זה דגם לפני מתיחת פנים שעלה על הכביש באמצע 2007 (ורשום מודל 2008), אז המחיר לא משתלם בכלל.

פורסם

מחיר סביר לחלוטין, קילומטרז' סביר לחלוטין.

לי יש כזו בדיוק כמעט במצב זהה חוץ מזה שאני יד שניה מליסינג.

מחירון של האוטו 53,000.

ירידת מחיר של ליסינג סביבות ה12-14 אחוז.

אתה מגיע סביבות 44-45 אלף, תוריד עוד קצת על קילומטרז' בפועל ואתה ב40.

אם אתה מרוצה מהאוטו ויש בדיקה תקינה שנעשתה לאחרונה, אני לא רואה בעיה.

פורסם

מחירון של האוטו 53,000.

זה בהנחה והרכב עלה לכביש בחודש 07/2008.

אבל יתכן והוא עלה לכביש ב 07/2007 וזה עדיין מודל 2008. ובמקרה זה מחירון משוקלל יוצא 10.000 פחות ממה שרשמת.

פורסם

גרמתם לי לחשוב מחדש... אז חפרתי עוד קצת

על הרישיון רשום "השכרה/החכר" - אני מבין שזה ליסינג.

עלה לכביש ב 11.2007

מחירון לפי לוי יצחק עם 14% הפחתה = 43,300

ההנחה של המוכר לא גדולה אבל סבירה.

אני צודק או שאני "טמבל"?

A3

A4

פורסם

לא מדובר במציאה לדעתי אבל אם אתה קונה בידיעה שהאוטו מטופל ולא צריך לתקן או להחליף שום דבר זו עסקה סבירה

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

יש מחירים טובים יותר ביד2, תחפש קצת ותראה. המחירים המוצעים לפוקוס 2008 עם הנתונים שלך ביד2 הוא בערך 36-37 (ואלה רכבים שלא בדיוק "נטחפים"..)

אם הרכב ממגרש פרטי (=סוחר רכב) אני הייתי מוריד לפחות 10% מהמחירים ה"רגילים" שיש בשוק הפרטי.

בהצלחה בכל מקרה.

פורסם

ואם אתה כבר קונה ממגרש, תראה אם אתה יכול להכניס סעיף לעסקה עתידית חוזרת במחיר מחירון. אני קונה ככה מאותו מגרש כבר כמה שנים, ארבעה רכבים עד כה.

פורסם

שים לב - ההפחתות באחוזים. המגרש קונה במחיר של "מחירון משוקלל" מינוס 30%.

בפועל מוכר לך במחירון מינוס 10%.

עכשיו הכל תלוי ביכולת המיקוח שלך. אתה יכול לנסות להוריד עוד 5-10%, זה אומר שאפשר לנסות ללחוץ אותו ל-38K ואם הוא רוצה להעיף את הרכב, הוא יסכים. סה"כ קיבלת הנחה די סטנדרטית מהמחירון.

מהלך חכם יהיה לנסות לקנות אחת יד 2 בלי התיווך של הטרייד אין - ז"א להציע מחירון מינוס 20% למישהו פרטי שקנה מליסינג ולקנות בפועל ב-36K.

פורסם

מחיר גבוה מאד!

שלי 2008 (אוגוסט 8), מטופלת רק במורשה עם ספר מלא, יד ראשונה מליסינג (של אבא שלי:-D), בונבוניירה אמיתית ומושקעת,

65,000 ק"מ , אוטוטו עושה טיפול 120,000 או חמש שנים (טיימינג מלא במורשה), וכמעט מכרתי אותה ב45,000, שזה לדעתי ריאלי, אז תבין את הפער....

אגב, גם אם תיקח את הרכב, שים לב שעשו את כל הטיפולים כולל הטיימינג שהיא היתה אמורה לעבור.

לא הייתי נותן על יד שלישית מליסינג "מאיזה מגרש" את הסכום הנ"ל.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אני חושב שהכל מתחיל ונגמר בעובדה שהרכב הוא ממגרש.

עכשיו יכול להיות שהוא עושה טובה לחבר / קרוב משפחה שלא רוצה להתעסק עם המכירה (ככה ההורים שלי וחבר שלי מכרו), אבל אני לא הייתי לוקח את הסכיון של בכלל להיכנס למגרש כזה.

השורה התחתונה היא להמשיך הלאה

• תוכן חדש...