Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

לפני כרבע שעה התקשרה אלי נציגה של ארגון "לתת תקווה" וביקשה תרומה. עד כאן זה נשמע כמו עוד שיחת התרמה סטנדרטית. אלא שהפעם, בשונה משאר השיחות, הטלפנית שאלה האם היא יכולה לדבר עם אדם מסוים, שלצורך העניין נכנה אותו X.

יש לציין שאותו X מוכר לי, אלא שאיני בקשר עמו. כמו"כ, זוהי אינה הפעם הראשונה שבה אני מקבל לקו הזה שיחה ממישהו שמחפש אותו.

כששאלתי את הטלפנית מהיכן קיבלה את המספר, אמרה שכעמותה הם מקבלים מסדי נתונים מ-144. בדקתי ב-144, השם של X בפירוש אינו מקושר למספר שלי.

התקשרתי ל-144 ודיברתי עם מנהלת. מעבר לכך שגם היא אישרה שהאיש כלל אינו קשור לטלפון שלי, היא גם ציינה שבשום פנים ואופן הם אינם מוסרים מסדי נתונים לגוף כלשהו, וכי הם מוסרים רק מספרי טלפון בחיפוש לפי שם.

מהעמותה התקשרו אלי מטלפון שמספרו 03-7704923 וזה אתר האינטרנט שלהם. ניסיתי לחזור למספר הזה כדי לברר פרטים נוספים אבל כל הזמן תפוס.

ברור לי שנציגת העמותה משקרת לי וכי מסד הנתונים שלה אינו קשור ל-144 בשום דרך שהיא. מה שחשוב לי לדעת זה מהיכן מסד הנתונים שלהם, ומי לעזאזל קשר בין שמו של X לבין הטלפון שלי.

כל עצה או רעיון לדרך פעולה אפשרית יתקבלו בברכה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם הורדת אי פעם אפליקציה המוסרת מי התקשר לפי המספר, ייתכן כי כאן הפתרון. באפליקציות הנ״ל שואבים מהמכשיר של מתקין האפליקציה את כל אנשי הקשר שלו וכך בונים מסד של נתונים.

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון ל"מי זה זה". לא הורדתי מעולם את האפליקציה הזאת וממילא אין לי שום סיבה להכניס למכשיר שלי את הטלפון שלי עם השם שלו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
אני מניח שאתה מתכוון ל"מי זה זה". לא הורדתי מעולם את האפליקציה הזאת וממילא אין לי שום סיבה להכניס למכשיר שלי את הטלפון שלי עם השם שלו.

X התקין את האפליקציה, לX בתוך הרשימת טלפונים היה את המס' שלך.

פורסם

אני מכיר תופעה של התחזות לעמותות לצורך תרומה, גם בזמן האחרון ולא מעט. לצערי המספר הישן שלי שנמצא במסד נתונים של חברה סובל מזה לא מעט וכך כל המספרים השייכים לחברה. הניחוש שלי שהקשר בין מי שהתקשרה אלייך לעמותה עצמה רופף עד לא קיים.

פורסם

מס' הטלפון שאליו אפשר להתקשר כדי לתרום לסניף מרכז של העמותה הוא 03-7717900. שים לב שהמספר הזה די קרוב למספר ממנו קיבלתי שיחה הערב, מה שלדעתי מצביע על כך שדווקא יש קשר הדוק בין הטלפנית לבין העמותה.

לגבי ההשערה שמתייחסת לאתר 441.com - באתר הזה בכלל אין קידומת 052 ככה שגם האופציה הזאת נופלת.

בשורה התחתונה מה שמעניין אותי לדעת זה מהו מסד הנתונים שאיתו העמותה הזאת עובדת. זה מעניין אותי משתי סיבות: קודם כל, ברור מעבר לכל ספק שהנציגה שיקרה לי כשהיא אמרה שהם קיבלו את מסד הנתונים מ-144, ואני מניח שיש לה סיבה טובה לשקר לי. הסיבה הנוספת היא שמישהו הכניס את מספר הטלפון שלי למסד הנתונים הזה תחת השם של X, שכאמור: יש ביננו קירבה מסויימת אך איננו בקשר זה עם זה. אני בטוח שלא מדובר כאן ביד המקרה, ולכן אני רוצה לדעת מי האחראי לכך. מעבר לעניין ההטרדה, החשש העיקרי שלי הוא שהמספר זלג גם לגורמים פחות סימפטיים מעמותה שעוזרת לילדים חולים, שיתכן והם מחפשים אותו אבל בפועל יגיעו אלי.

למישהו יש רעיון איך ניתן לפתור את התעלומה הזאת?

פורסם

האם קיים סיכוי שאותו X תרם לארגון הזה פעם, ובשביל שלא יציקו לו נתן את הטלפון שלך ? :idea:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הנציגה הטלפונית לא שיקרה, היא פשוט לא ידעה אז היא חירטטה משהו.

מדובר במוקדים ענקיים (700 עד אלף מוקדנים, שמפוזרים במקומות פיזיים שונים) שנותנים שירות לחברות אשר שוכרות את שירותם תמורת עמלה מהסכום שהם מצליחים לגייס, כל מוקדן מקבל על שולחנו בבוקר רשימה מודפסת של 100-150 שמות שעליהם להתקשר, גם אם המוקדנית תעמוד על הראש אף אחד לא יגיד לה מאיפה הטלפונים הללו מגיעים.

פורסם

לאחרונה חוויתי ניסיון רע עם העמותה הזו, קיבלתי טלפון בסביבות 21:45 מהם

והסברתי שזו שעה לא הגיונית מבחינתי לקבל טלפונים מאנשים שאיני מכיר וניתקתי.

למחרת שוב טלפון ואותה הנציגה בצד השני, הפעם זה היה בשעה 19:00,

הסברתי לה שאיני מעוניין לתרום ובמיוחד לא בטלפון. השיבה לי שיש להם גם

אתר ואני מוזמן להכנס לשם ואפשרי גם לבצע תרומה משם.

עניתי לה שלא נראה לי אבל תודה בכל אופן.

למחרת שוב טלפון מאותה אחת : "נו, נכנסת לאתר שלנו?" :evil:

הפעם עניתי לה "העקשנות שלך רק מוכיחה שאת מקבלת פרמיות מכספם של נזקקים,

וזו הסיבה שאיני תורם לעמותות מסוג כזה".

Gn'f'R

פורסם
אין סיכוי. פתח את המילון בערך "קמצן" ותראה תמונה שלו.

בכל זאת, ייתכן וישבו לו על הווריד ואולי הוא הצליח לשרבב את הטלפון שלך פנימה בשביל שיפסיקו לשבת לו על ה XXX עם התרומות שלהם... אגב, הם נקבו גם בשם משפחה או רק שם פרטי ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אין סיכוי. פתח את המילון בערך "קמצן" ותראה תמונה שלו.

זה מה שיצא לי

ImageUploadedByTapatalk1375218856.719131.jpg

מוכר, זה מסביר הכל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...