Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ דייהטסו שרייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן אתם קוראים נכון,הרכב בבעלותי משנת 06' ונקנה עם 40K על השעון (הרכב שנת 97) כרגע עם 150K על הסקאלה.

זה לא הולך להיות שיפוץ ברמת תצוגה,אני מודע לחלוטין שזה לא כלכלי אבל לצורך העניין אם הייתי מוכר את הרכב ומוסיף את הסכום של השיפוץ הזה הייתי יכול לקנות גרוטאה עם עבר לא ברור,שפה יש לי רכב שמטופל ברמה ולא בתחזוקת שבר.

To Do List:

פירוק כולל של הרכב - check

פחחות וצבע - בתהליך

בידוד אקוסטי לכל הרכב - שהוא יצא מפחחות

ולבסוף הרכבה מלאה של הרכב.

הרכב כרגע בצבע טורקיז של זקנות,הוא לא ישאר בצבע הזה,הצבע שמחליף את מקומו יהיה סולידי אך מיוחד(תתאפקו עד סוף השבוע שהרכב יצא מפחחות)

הרכב פורק לגורמים מלבד הכסאות והשטיח והשמשה הקדמית.

הגומיה של השמשה האחורית הייתה יבשה לחלוטין והתפרקה אז היא פורקה ותורכב עם גומיה טרייה אחרי שהרכב יצא מהפחח.

הריפוד של הגג יוחליף כי יש לי אחיינים פרזיטים והוא נראה לא טוב,וכראוי לקליפסים בני 16 כמה מהם נשברו במהלך הפירוק,אני אקנה כאלה חדשים.

כל הגומיות תויגו ואני לא אנוח עד שהרכב לא יורכב כמו שיצא מהמפעל(אם לא יותר טוב)

לא צילמתי הרבה כי הידים שלי היו מטונפות לחלוטין מאבק בן 16.

עדכונים בקרוב.

IMG_20130726_123024.jpg

IMG_20130726_123031.jpg

IMG_20130726_123042.jpg

IMG_20130727_121636.jpg

IMG_20130728_212506.jpg

IMG_20130728_212515.jpg

IMG_20130728_212527.jpg

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואני רק שואל למה ?

היה לי בדיוק אותו רכב באותו שנתון עם ק"מ 127 בקניה ונמכר עם 140 . אהבתי את הרכב והשקעתי בו אבל לא ברמה שאתה משקיע. רכב שהכל דפק כמו שעון למרות גילו המתקדם. לא התחמם אפילו טיפ טיפה גם בנסיעות של 4.5 שעות רצופות עם מזגן. צריכת דלק אפסית. הבעסה היחידה הייתה המנוע 1300 החלשלוש. אני מניח שאתה מודע שסכום ההשקעה שלך גבוה מערכו של הרכב. כל הכבוד לך :)

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

בדיוק בגלל זה אני לא מוכר,רכב מצויין שבמקסימום ימכר ב5K כי השוק על הפנים(בכללי לא דווקא של הרכב הזה).

ב10K מה תקנה? גרוטאה אחרת.

אני מסתפק במנוע 1300 הנ"ל משייט על 120 בכיף ובלי הרבה רעש.

אולי בעתיד אני ישתגע נכניס שם 1500/1600 מדייהטסו אחרת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

1. היא אולי מכונית מאוד בסיסית, אבל היא גם מאוד אמינה ומספקת בדיוק את מה שצריך ממכונית ליום-יום.

2. כל הכבוד על המאמץ וההשקעה. אשמח לעקוב.

פורסם

ח''ח על המהלך, אצלינו בעבודה החלפנו מנוע לסיריון 99 + עם כמה חלקים, יצא לנו חיסכון אדיר בכסף וקיבלנו רכב כמעט חדש.

תשאיר אותנו מעודכן.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

קודם כל, כל הכבוד! תתעלם מכל אלו שאומרים שזה רכב ישן ולא שווה. אם זה עושה לך טוב זה שווה בריבוע.

אם לא ראית בעבר, הנה הפרויקט שלי (שעדיין מתמשך כשיש לי זמן) :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=476193

נושא בידוד הרעשים הוא אחד הנושאים שהכי מפריעים לי ברכב, אצלי שיוט מניב רעשי כביש ורוח חזקים וזה מחרפן אותי. מצד שני בידוד הרעשים בפעמים האחרונות שבדקתי היה יקר. כמה עלה לך יריעות הבידוד?

פורסם

417 ש"ח זה הגליל הכסוף שמצולם,מטר על 10 מטר אורך.

בעיקרון זה בידוד תעשייתי שהוא לא מוגדר כבידוד לרכב,אך לכמה וכמה משתמשים בפורום פה יש נסיון עם הבידוד הנ"ל ואומרים שהוא עושה את העבודה יופי.

בידוד יעודי לרכב יעלה פי 2 יותר ופחות מחצי בכמות,בדלתות הקדמיות יש לי בידוד יעודי וגם בכנפיים מאחורה וקצת בתא מטען.

עם הבידוד שקניתי אני יעשה 2 שכבות על הגג + פלציב ,רצפת הרכב ותא מטען שכבה נוספת על הכול.

ולפי זה נראה איפה עוד צריך.

אני מאמין שברכב הזה רוב הרעש הוא מהגג כי כמו שאתה יודע אין בידוד בכלל על הגג.

אולי אני יעשה גם מכסה מנוע אבל אני צריך קודם לנסות לראות איך החומר הזה שורד בתא מנוע.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

צריך לראות מה יקרה עם האוטו עוד 15 שנה :wink:.

כבר היום על הכבישים כבר לא רואים שרייד משנות ה-80 (הודות לגריטה) ועכשיו גם אלה של תחילת שנות ה-90 מתחילות להעלם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מוכר?

:lol:

כל הכבוד. אתה מחזק את הקו שלי שעדיף לתקן ולשמר מאשר לזרוק ולהוסיף הרבה כסף על אותו דבר.

בטוח שאתה גם נהנה מהתהליך.

מתחדשת*

פורסם

שאפו על העבודה וההשקעה !

נשמח גם אם תעדכן על התקדמות העניין.

ולמי ששאל על מה ולמה - פשוט זה מה שמרגיש בעל רכב כלפי רכבו (כמה הוא מחובר אליו) וזה מה שהוא מרגיש שעליו לעשות (ולא פחות חשוב - יכול ורוצה).

alfa 156 2.5.

פורסם

כל הכבוד!

כמה שברור מאליו שהצעד לא מי יודע מה "כלכלי", ככה זה יעשה לך טוב, ולנו יעשה טוב לראות ולעקוב אחר ההתקדמות!

* נאמר מנקודת מבט של שפיכת כספים לא הגיוניים על רכב איטלקי שחגג זה לא מכבר בר-מצווה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה!

בתור "בוגר" דייהטסו שרייד דור ראשון ושני (שהיו בארץ) יש לי רק שבחים לומר על היצרן.

8)

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
כל הכבוד על ההשקעה!

בתור "בוגר" דייהטסו שרייד דור ראשון ושני (שהיו בארץ) יש לי רק שבחים לומר על היצרן.

8)

תומר

+1 :-P

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...