Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב 50 קמ"ש מספיק לתת קונטרה עם הידיים (שר התחבורה קורפו בהתייחסות לחובת חגירה בעיר).

לא היה לי דלק אז נסעתי כל הדרך על ראשון (נהג גאון שהיה לי לפני עידן הפלאפונים והדלקנים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כשהייתי עם האודי A3 במוסך שהרכב על הליפט הגיע אדם מבוגר שקורא לעצמו בעל ניסיון רב במכונאות והסביר לי שהחיישן שיושב על הפליטה לפני הממיר הוא בעצם לא חיישן!! הוא שורף את הדלק שלא נשרף בתא הבעירה!! :shock:

לא משנה שבעדינות ניסיתי להסביר לו הבנאדם עד היום חי בתחושה שיש שם מצת :-D

למזלי זה לא המוסכניק..

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
אמיתי לגמרי: "אני תמיד שם מזגן על 1, ולא על 2 או 3, כדי לחסוך דלק".

בבקשה לא להסתלבט - הכוונה במשפט היא שמזגן על עוצמה 1 הכמות דלק שתבוזבז קטנה יותר מאשר על עוצמה 3 ?

ואז אני יכול להקביל את זה למזגן ביתי שמכוון על 25 מעלות יצרוך פחות חשמל מאשר על 21 מעלות.

או שאין הבדל מבחינת הדלק שנשרף ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

1,2,3 וכו' זה עוצמת מאוורר. אתה יכול להגיד שאתה מקבע על טמפרטורה גבוהה יותר כדי להפחית זמן פעולת מדחס, מה שבאמת יחסוך בדלק (גם אם כנראה לא הרבה), אבל מה קשור המאוורר, אין לי מושג.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2091599&postcount=34

השרשור כאן דחוס בפניני חוכמה, הנובירה מסתבר טובה יותר אפילו מפאביה.

אפילו היום, בטווח של שנים, אני קורא את השרשור הזה וצוחק.

חבל שהלך הילד. חבל. בטח נוסע היום על אביאו סדאן "בול כמו מאליבו קטנה".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

באוטו, המדחס תמיד עובד באותה עוצמה, עם הסיבובים של המנוע.

מה שאתה משנה שם ב1,2,3 זה רק המאוורר של המזגן, שגם לא משפיע אפילו ב%1 על צריכת הדלק, רק על כמה שאתה מעוצבן מזה שחם לך.

פורסם

:oops:

מה שאתה משנה שם ב1,2,3 זה רק המאוורר של המזגן, שגם לא משפיע אפילו ב%1 על צריכת הדלק, רק על כמה שאתה מעוצבן מזה שחם לך.

תאמת? למדתי משהו חדש

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

זה לא ממש מדויק, יש מדחסים ברכב עם תפוקה משתנה הם אומנם מחוברים למנוע אבל יש מצמד בדרך לכן אם תכוון את המזגן(במכוניות עם בקרת אקלים) לטמפ גבוהה יותר המדחס יעבוד פחות או בספיקה נמוכה יותר.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

למדחס יש קלאץ' שמחבר ומנתק אותו. כאשר הוא מחובר העומס גדול יותר ולכן גם מורגשת הירידה בכוח (בעיקר ברכבים בעלי מנוע צנום). אתה צודק שלמהירות המאוורר אין משמעות אבל בגדול ככל שהמדחס יהיה מחובר זמן רב יותר צריכת הדלק תגדל.

לפי מה שאני יודע, ברכבים בעלי בקרת אקלים, אם תשים את המזגן על 16 מעלות המדחס יהיה "מחובר" הרבה יותר מאשר אם תשים 21 מעלות לדוגמה.

עריכה:הקדימו אותי :)

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

שורה תחתונה אם אני אשים את הבורר על 1 או על 3 אין השפעה על צריכת הדלק ?

פורסם
אפילו היום, בטווח של שנים, אני קורא את השרשור הזה וצוחק.

חבל שהלך הילד. חבל. בטח נוסע היום על אביאו סדאן "בול כמו מאליבו קטנה".

עד כמה שאני זוכר הוא דווקא חזר לפורום לא מזמן והודה בטעותו :-D

פורסם
1,2,3 וכו' זה עוצמת מאוורר. אתה יכול להגיד שאתה מקבע על טמפרטורה גבוהה יותר כדי להפחית זמן פעולת מדחס, מה שבאמת יחסוך בדלק (גם אם כנראה לא הרבה), אבל מה קשור המאוורר, אין לי מושג.

האמת שמעתי שהמדחס תמיד עובד באותה עוצמה. כאשר מעלים טמפ' (לדוגמא מ18 מעלות ל22) אז מערכת המיזוג נעזרת בחום המנוע כדי לשלוח אוויר פחות קר. לא יודע אם זה נכון.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...