Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חם אש! מהשרשור הזה תגובה 23

נאמר על סוזוקי אלטו

הפתרון הפשוט ביותר הוא לא להסיע 3 מאחורה רק שניים כפי שתכננו היפנים מראש, גם כך הרכב הזה במשקל נוצה ויכול לעוף מהכביש בקלות, ובלי חגורות, אוי ואבוי.. תעשה לעצמך ולילדים טובה, בהצלחה .

:roll:

Confidence In Motion

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"סיאט לאון היא היחידה בארץ שיש לה 3 שנים אחריות על הגיר ועל השאסי" פנינים של יום שישי

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

"איזה מנוע זה? 2000."

"אההה כמו של מאזדה 3, המאזדה יותר חזקה. כן צודק גם יותר חסכונית בדלק"

"6 הילוכים ידני?! זה בטח טיל האוטו הזה"

"מה ההבדל בין הגולף הזאת לגולף רגילה? המשבצות במושבים."

Got To love It

פורסם

רציתי להחליף שמירת אבטש לשבוע עם איזה יצור בבסיס, החילוף נעשה עם יונדאי I20 של המפקדת

סוגרים את כל הפרטים, אני אומר לו סבבה החילוף בתאריך ... יבואו עם האוטו של המפקדת ...

"מה האוטו הצ'יקמוק שלה?? אין מצב שהתיק שלי ייכנס שמה! אני מביא הרבה דברים"

- "מה אתה מפגר בטוח ייכנס הכל, תביא את התיק שלך ואני יראה לך איך גם בפנדה שלי זה נכנס, ובכל מקרה יש כסא אחורי אם נגמר כל המקום"

- "לאאא אין מצב שזה נכנס"

והדפקט נוסע באוטובוס לבסיס... מה כבר הוא יכול לסחוב על עצמו שיונדאי I20 לא?

ממש לא ברור לי מאיזה עולם הוא הגיע אלינו ואיך לא מצאו את ספינת האם שלו עדיין.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

כבר שמעתי ממישהו שטוען שפורד הן מכוניות כבדות ושמאזדה ויונדאי מכוניות קלות..

הדבר נובע מזה שהיה לו פורד פוקוס ישנה (נראה לי עם 4 הילוכים) שמאיצה כמו כרכרה, ומזה שהוא נהג פעם אחת על מאזדה 3 שההגה שם יותר קל מבפורד הקודמת

ולפני כמה שנים מישהו אמר לי שאם פרארי נוסעת ליד מכונית רגילה כלשהי, שתיהן ב100 קמ"ש אז הפרארי תהיה מהירה יותר..

"אתה יודע מה זה 100 קמ"ש של פרארי?!"

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

איזה בדיחות יש על פאביה?:oops:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסיעה בקנגו מהדור הראשון סביב המאה קמ"ש גרמה לי להרגיש כמו צ'אק ייגר בדרכו לשבור את מחסום הקול- כל הרכב רטט, רעשים, בלגאן...

לעומת מכוניות מודרניות שבהם אתה לא מרגיש שהגעת כבר למאה.

כך שמאה קמ"ש יכולים להרגיש אחרת לגמרי ברכבים שונים.

אבל זה עדיין מצחיק לשמוע את זה, ועצוב כשמבינים שהאומר מתכוון בדיוק לזה- שמאה קמ"ש שונים ממאה קמ"ש...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...