Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כ-15 שנה ,הגאון :"הקרבורטור שלי לא מכוון "

אני : אבל לרכב שלך יש הזרקת דלק ...

הגאון " זה לגיבוי, יש גם קרבורטור וגם הזרקה ":roll:

:roflmao: זה היה אחד הטובים!

חברה שלי כל פעם שרואה מכונית סמארט אומרת "מיני!" (עם הצבעה לכיוון הרכב). לזכותה יאמר כי מיד אחרי זה היא אומרת "אני יודעת אני יודעת, זה סמארט ולא מיני.)

פורסם

הוא: " מדדתי תוך כמה זמן הרכב שלי מאיץ מ0-100"

אני: כמה?

הוא: פחות מ6 שניות

אני: איזה רכב יש לך, אימפרזה טורבו? פורש?

הוא: סופר לנסר אוט'

אני : איפה מדדת?

הוא: בירידה של שמחה גולן (ירידה תלולה מאוד)

אני::mm_eek:

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

"פורד פוקוס זה אוטו אמריקאי שאוכל הרבה דלק"

"מסוכן לרכב על אופנוע בגלל כל המטומטמים בקופסאות פח (מכוניות)" ממישהו שנוסע על האופנוע שלו 140 בעיר, חותך רכבים במהירות מימין, עובד באדום ובורח מניידות משטרה כי הוא יכול

"מיצובישי זה אוטו לא בטיחותי כי ב96 סוכן הביטוח שלי אמר לי שהפח שלהם חלש"

"פולקסוואגן זה אמין כי זה גרמני"

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

"לקחתי מאזדה 3 בליסינג כי זה הרכב הכי מרווח שנותנים"

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

נזכרתי, כשהוצאתי WRX מהמסירות של סובארו (2005, האחרונה פחות או יותר שעלתה עם מנוע 2000 סמ"ק) המוסר "הראה" לי שיש 4 כריות אוויר לאוטו, שתיים מקדימה ושתיים בצד, אמרתי לו של WRX יש רק 2 מקדימה וזהו, הוא התעקש שיש 4 וחיפש את הכיתוב SRS חצי שעה בצדדים ועדין התעקש שזה שאין לא אומר שאין לה

מיותר לציין שלWRX היו רק שתי כריות אוויר...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

למה, זה לא מגיע ממפעלים של דייהו יותר?

בעצם אני לא יודע מה יותר גרוע - שברולט אמריקאי או קוריאני, כי זה ששברולט רכשו את דייהו במטרה להפוך את המכוניות שלהם לאיכותיות, זה כמו שמג"ב ייקחו את גולני תחת חסותם, וילמדו אותם להעריך מוסיקה קלאסית ואמנות מודרנית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

- קנית פיאט? זה אוטו על הפנים. הוא לא סוחב.

- מה? הדבר הזה נסע לאילת? (הפונטו). טוב זה כי נסעת לבד.

לאחר מספר ימים ותובנות.

- וואלה יפה הפיאט הצליחה לעלות את העליות.מהערבה עם 5 אנשים ו4 תיקים. (זה כבר החלק שבו אנשים הבינו)

- דיזל זה רק למי שנוסע הרבה.

- דיזל זה יקר

- סקודה זה של מוניות.

- איטלקי זה לא איכותי

- צרפתי עושה המון בעיות

- אוטו יפני זה הכי אמין.

- ידני זה לגברים בלבד

- ידני זה כבר עתיק, כולם נוסעים היום באוטומט.

באדיבות הציבור הישראלי

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

זה חזק האמת, ממש חזק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

-אל תקנה פיאט פונטו אתה לא תגיע לעבודה במרכז הכרמל ( עליות קשות יחסית).

-פיג'ו? מה פתאום, מתחממות במהירות, בעיות חשמל, מזגן על הפנים, חרא של אוטו אה והחלקים מאוד יקרים (חבר בשיחה על 306).

-מאזדה? זה פח-אוטו. הפח שלו בעובי של סיגריה, קופסת קרטון, אל תקרב! (חבר שיש לו לאנטיס 2001-אחרי תאונה קלה מקדימה)

שלא נדבר על רינו וסיטרואן, לפי המלצות ה"חברים" וה"מבינים", הם רכבים שלא ראויים לעלות לכביש :)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...