Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי היום את המוצר, לקחת שפריצר של כימיקל גייז ומילאתי אותו בחצי מהחומר וכל השאר במים, ציפיתי לתוצאות טובות יותר, איפה בדיוק טעיתי?

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
רכשתי היום את המוצר, לקחת שפריצר של כימיקל גייז ומילאתי אותו בחצי מהחומר וכל השאר במים, ציפיתי לתוצאות טובות יותר, איפה בדיוק טעיתי?

אילו תוצאות קבלת? מהניסיון שלי גם לא מדולל וגם מדולל (1:1) הביאו לתוצאות דומות.

יתכן שהיית צריך לרסס קצת יותר.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

מה זה תוצאות טובות יותר? לקחת גומיה ישנה וקרועה, מרחת עליה אופטי-בונד וציפית שהיא תצא כאילו קנית את הרכב היום?

גם אני באתי עם ציפיות כאלה בהתחלה, מחוסר נסיון אני מתאר לעצמי.

אתה משלם הרבה כסף על חומר ואתה מטעה את עצמך באשליה שהוא עושה את הבלתי יאמן.

אחרי השימוש, אתה מבין שההשפעה הויזואלית היא מעט ברק ומראה של גומיות ופלסטיקה לחים בימים הראשונים ואחרי זה כשהחומר מתייבש אתה נשאר עם מראה נקי לשבועיים-שלושה קדימה.

הרוב הגדול של אנשי הפורום הפעילים שוטפים את הרכב אחת לשבוע-שבועיים וזה נמצא בטווח הפעיל של האופטי-בונד.

אני שוטף מטעמי חוסר זמן פעם בשלושה שבועות, ואני מתחיל לראות היחלשות של האופטי-בונד, או התייבשות שלו ליתר דיוק ופחות ברק.

ההשפעה של החומר היא יותר פנימית, מניעת התייבשות של הגומיות, הגנה מפני קרני UV ופגעי מזג אויר, הזנה של החומר בחומרים מרעננים.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

גם אני רכשתי אופטי בונד בשישי האחרון.

דיללתי 1:1. ת'אמת ציפיתי ליותר. בינתיים יישמתי על הגג אך לא הגעתי לפיזור אחיד של החומר, כנראה מפאת חוסר זמן.

מה שכן ההגנה מצוינת. שפכתי דלי מים והיה sheeting יפה.

פורסם

לא לקחתי שום גומייה קרועה ושום פלסטיק ישן, יש לי רכב חדש!

התוצאות שקיבלתי עם החומר הם בדיוק אותם תוצאות שקיבלתי גם עם חומר של מגווירס שעלה חצי מחיר ממנו ונתן בדיוק את אותו אפקט ואותו הברק, לצערי בתקופה האחרונה אני מגלה את זה עם יותר ויותר חומרים, מהיום אני מתכוון לקצץ את מלתחת החומרים שלי, ולהצמד אך ורק לחומרים שאני יודע מראש שהם עושים את העבודה ולחסוך הרבה כספים.

לא אמרתי שהחומר לא טוב פשוט ציפיתי ליותר זה הכל.

פורסם
להצמד אך ורק לחומרים שאני יודע מראש שהם עושים את העבודה ולחסוך הרכב כספים.

תפסיק להתרגז :crazyeyes ....המשפט שכתבת למעלה הוא הדרך הנכונה :ok:.

אין חומר אחד שהוא טוב לגבי כולם, כל אחד מתפקסס על החומר ש"עושה לו את זה" הכי הרבה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

מסכים אתך.

גם אני רכשתי את החומר עבור הצמיגים של הרכב והתוצאה הייתה די מאכזבת.

לעומת זאת,שימוש בחומר קצף צמיגים של STP הביא לתוצאות הרבה יותר טובות בעיני.גם מבחינת הברק וגם מבחינת העמידות

לאורך הזמן.

מתיחס לדברי ZUZUT5.

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל אני לא מדלל! לגבי החומר עצמו,אני מאוד מרוצה מהתוצאות ומהעמידות שלו לאורך זמן!

יכול להיות שחומר אחר נותון את אותו האפקט הוויזואלי ופה זה נגמר! לא ראיתי שום חומר בארץ שמשתווה לו מבחינת העמידות לאורך זמן ומבחינת המראה (מראה נקי ומט כמו של צמיג חדש). זוזוט יש מצב שלא ניקית טוב את הצמיג לפני שמרחת את החומר ?

פורסם

ניקיתי היטב את הצמיג, על הצמיג התוצאה הייתה לא רעה, כאשר ניסיתי את החומר על הפלסטיק לא גיליתי שום הבדל בינו לבין מוצר של מגווירס, שלדעתי אפילו עלה עליו.

ירדתי מקודם לנסות חומר פשוט שהזמנתי מאיבי שמגיעה כמו משחה ונאמר עליו שזהו חומר פוליש לפלסטיק, שם התוצאה הייתה טובה בהרבה מהחומר של אופטי בונד.

שוב אדגיש לא אומר שהחומר לא טוב או משהו כזה, פשוט הוא לא מחולל ניסים כמו שציפיתי, ותסכים איתי שכאשר את ה משקיע כלכך הרבה כסף במוצר אתה רוצה לראות הבדל בינו לבין המוצרים הפשוטים יותר.

את המסקנות שלי אני כבר הסקתי לא רק לגבי האופטי בונד אלא לגבי המון חומרים, שפשוט נותנים את אותו האפקט למרות שעולים חצי מחיר מהחומרים היקרים יותר.

פורסם

נקודה חשוב שרק עכשיו שמתי לב לגביה (בזכות חברי E-A)

צמיג הוא אחד החלקים הכי מטונפים ברכב ולפני שבכלל מדברים על מוצרים כמו אופטי בונד הצמיג דורש ניקיון יסודי.

לא סתם ניקיון! ניקיון עם מברשת גסה וחומר ניקוי חזק (כמו APC למשל) עד שכל הטינופת יורדת מהצמיג.

אני מנקה אותו ב 2 סיבובים של מברשת גסה+APC ולאחר מכן מוסיף ספוג עם סבון לפיניש.

רק אחרי תהליך ניקיון כזה החומר הגנה ישב בצורה טובה ואחידה.

לגבי המוצר הזה ספציפית מעבר לדוגמית שקבלתי מאחד החברים כאן אין לי ניסיון רב אתו, מהדוגמית הזו התרשמתי והחומר החזיק מעמד תקופה יפה, כמו כן בעולם הוא נחשב לאחד מהטובים ביותר.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
ניקיתי היטב את הצמיג, על הצמיג התוצאה הייתה לא רעה, כאשר ניסיתי את החומר על הפלסטיק לא גיליתי שום הבדל בינו לבין מוצר של מגווירס, שלדעתי אפילו עלה עליו.

ירדתי מקודם לנסות חומר פשוט שהזמנתי מאיבי שמגיעה כמו משחה ונאמר עליו שזהו חומר פוליש לפלסטיק, שם התוצאה הייתה טובה בהרבה מהחומר של אופטי בונד.

שוב אדגיש לא אומר שהחומר לא טוב או משהו כזה, פשוט הוא לא מחולל ניסים כמו שציפיתי, ותסכים איתי שכאשר את ה משקיע כלכך הרבה כסף במוצר אתה רוצה לראות הבדל בינו לבין המוצרים הפשוטים יותר.

את המסקנות שלי אני כבר הסקתי לא רק לגבי האופטי בונד אלא לגבי המון חומרים, שפשוט נותנים את אותו האפקט למרות שעולים חצי מחיר מהחומרים היקרים יותר.

אני לא יודע באיזה מחיר רכשת את האופטי בונד,מה שכן אני יודע שהוא עולה בארץ בערך 119 ש'ח לפני הנחה! ואתה מקבל מיכל של ליטר, אין עוד חומרים בארץ שמגיעים בנפח כזה! רוב התרסיסים מגיעים 450-500 מ'ל ועולים בין 45-60 ש'ח. תעשה את החישוב לבד! דבר נוסף,האופטיבונד מאוד חסכוני,הרבה יותר מכל השפריצרים ואני אומר מתוך ניסיון.

דבר אחרון,אין ספק שאופטיבונד נועד בראש ובראשונה לשימור צמיגים וגומיות. זה שאנשים מסוימים משתמשים בו לפלסטיקה לא אומר שהוא הכי טוב בהכרח! למשל לפלסטיקה אני משתמש בחומר של מגווירס בכלל (אולטימט פרוטקטנט) ומקבל איתו אחלה תוצאות. למרות שהיית רוצה לנסות גם את סילק שיין של CG,ובמקרה המצויין את 303 איירוספייס (חלום קטן).

הצעה קטנה,שים חומר מסויים על צמיגים בצד שמאל של הרכב ואופטי בצד ימין ותבדוק לאורך זמן:wink:

פורסם
אני לא יודע באיזה מחיר רכשת את האופטי בונד,מה שכן אני יודע שהוא עולה בארץ בערך 119 ש'ח לפני הנחה! ואתה מקבל מיכל של ליטר, אין עוד חומרים בארץ שמגיעים בנפח כזה! רוב התרסיסים מגיעים 450-500 מ'ל ועולים בין 45-60 ש'ח. תעשה את החישוב לבד! דבר נוסף,האופטיבונד מאוד חסכוני,הרבה יותר מכל השפריצרים ואני אומר מתוך ניסיון.

דבר אחרון,אין ספק שאופטיבונד נועד בראש ובראשונה לשימור צמיגים וגומיות. זה שאנשים מסוימים משתמשים בו לפלסטיקה לא אומר שהוא הכי טוב בהכרח! למשל לפלסטיקה אני משתמש בחומר של מגווירס בכלל (אולטימט פרוטקטנט) ומקבל איתו אחלה תוצאות. למרות שהיית רוצה לנסות גם את סילק שיין של CG,ובמקרה המצויין את 303 איירוספייס (חלום קטן).

הצעה קטנה,שים חומר מסויים על צמיגים בצד שמאל של הרכב ואופטי בצד ימין ותבדוק לאורך זמן:wink:

חלומך יכול להתגשם. פרץ מג'יק משווק בארץ 303.

• תוכן חדש...