Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב10-15K לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחפש רכב בשביל חבר...

הדרישות:

אמין

חסכוני

נוח

בינתיים ההתלבטויות הן

סובארו פשע

פג'ו 405 - לא אמינה ולא חסכונית

פיאט טמפרה - לא מאוד אמינה אבל "משהו אחר"

מיצובושי לנסר -מאוד אמינה ומפנקת, אבל לחלוטין לא חסכונית

כלומר - היחידה שעונה לך על התנאים היא הסובארו DL.

אגב, סובארו פשע היא הסובארו של שנים 75-79. לאחריה היו סובארו DL דור ראשון עד 85, ואחר כך סובארו לאונה (הידועה בכינויה סובארו DL דור שני)

שני הדגמים האלה אינם סובארו פשע.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ה 405 של אבא שלי משנת 96 עם 200000 על הסקאלה, דווקא הראתה לנו אמינות.

ללא תקלות מלבד טיפולים שוטפים - 10K, בלמים וזהו !!

ממליץ לך בחום על הרכב, עם עדיפות לדגמים הפשוטים GL 1600 דווקא.

תצרוכת הדלק של הרכב (אוטומאט) בבין עירוני היא 1:12, בתןך העיר 1:8 - בדוק !!

אם תמצא לך אחת כזו ידני, אתה מלך !!

מה גם, המחירון של האוטו הזה בקנטים.

ב 15K אתה יכול לקנות ידנית משנת 95/6

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

מסכים לגבי ה205, אול ראונדר שאמורה להיות לא רעה בכלל...

לגבי ה-405, אכן, במידה ומדובר ברכב שמור ומטופל - אין להן בעיה להגיע לגילאים מרשימים ו\או ק"מ.

אלא שרוב ה405 שאני מכיר (ואני מדגיש - שאני מכיר) לא עונות על ההגדרה של "מכונית מטופלת" או אפילו משהו שמתקרב לזה...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בסכום כזה שמחפשים אמינות וחיסכון...

יפנומטית:

שרייד קובייה

סוויפט

ג'אסטי

כולן אמינות, חסכוניות, זולות (וחלפים זולים).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תאמת היום באשדוד במכירת מכוניות בחוף, ראיתי בחור שמוכר רנו קליאו אוטומאט שנת 96 ב16 אלף.ככה שאל תתיאשי ותמשיכי לחפש. אם את רוצה באשדוד כול יום שלישי ב6 בחוף לידו יש מכירת מכוניות ישנות מכול הסוגים. תבואי תסתכלי ואולי תקני

פורסם
כלומר - היחידה שעונה לך על התנאים היא הסובארו DL.

אגב, סובארו פשע היא הסובארו של שנים 75-79. לאחריה היו סובארו DL דור ראשון עד 85, ואחר כך סובארו לאונה (הידועה בכינויה סובארו DL דור שני)

שני הדגמים האלה אינם סובארו פשע.

רון.

סובארו "פשע" זה כינוי לסובארו שיוצרו מ1971-1984 (דור ראשון ודור שני) ששמם המסחרי לא היה אחר מ...לאונה!

הלאונה דור ראשון הוצגה ב1971 ויצורה הופסק ב1979, ב1980 הופיע הדגם העגול שיוצר עד 1984, בשנת 1985 הוצג הדור השלישי של הסובארו לאונה שכולנו רואים עד היום בכל רמזור.

DL, GL זה רק רמות גימור שסובארו נתנו לדגמי הלאונה, שבמרוצת הזמן עברו גם ללגאסי ונדמה לי שמשרתות את האימפרזה

עד לפני שנה עמדה מתחת לבית שלי סובארו 84, GL בצבע קרם אוטומטית עם מנוע 1600 ללא חלודה - הייתה מדהימה ונגנבה בטרם עת. :-(

פורסם

אלפא 33 מנסיון

אוטו לא יקר, נותן כשצריך, הרגשת נסיעה כמו שרק אלפא יכולה לתת....

אם אתה רוצה להתייעץ או משהו דבר איתי בכיף...

• תוכן חדש...