Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד בפורום לא יודע זאת עלי אבל מוסיקה היא אחת (אם לא ה) האהבות הגדולות בחיי וכלי הנגינה שלי הוא תופים(גם קצת קלידים).

המצילה המזדקנת שלי-"קראש" מסוג "paiste alpha" (בת 10 להערכתי-אני יד 2) כבר מזמן להראות אותות עייפות מבחינה חיצונית(הצליל מדהים) ליכלוך ושכבות ג'יפה שאמצעים ביתיים קונבנציונאלים לא הסירו.

למי שלא יודע מצילות זה דבר יקר מאד( לפעמים הרבה יותר מהמערכת עצמה) ויש חומרים יעודיים למצילות שמעולם לא היו לי..על כל מקרה צריך להיזהר כשמתעסקים עם מצילות ובמיוחד חומרי ניקוי שמעבירים עליהם.

כאן נכנס התחביב(שהופך מקצוע) שלי..

החומר שהשתמשתי בו לניקוי המצילה הוא ה "metal shine" מבית CG.

בחלק מהישום השתמשתי בפד צהוב רגיל אבל תאכלס היה יותר קל עם מטלית מיקרופייבד.החומר קל לעבודה והליכלוך שנדבק למתכת היקרה הוסר בקלות.

לסיום מרחתי אוטם צבע JETSEAL 109(בכל זאת דיטיילינג פריק..) כדי למזער את הסיכוי שהמצילה תגיע למצב כזה בשנית.

צילמתי מספר תמונות (2 אחרי רבע עבודה ו 2 אחרי ),

"איה החמור" עזר לי במהלך העבודה והתעקש להישאר גם לצילומים.

2013-07-08 19.29.05.jpg

2013-07-08 19.30.00.jpg

2013-07-08 20.26.50.jpg

2013-07-08 20.27.59.jpg

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

מדליק :-P

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

יפה, זה לא משפיע על הצליל (אני לא מבין בזה שום דבר) אבל העובי לא משנה ? (או לפחות היחס בין העובי והרוחב)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בגדול צליל המצילה מושפע מהעובי ,מהקוטר ומאד מושפע מהתרכובת של המתכת.אבל אין השפעה (אם יש היא לא משהו שאפשר להרגיש באוזן) מלכלוך.יש מתופפים שאוהבים את המצילות שלהם מלוכלכות..אני מן הסתם אוהב את שלי נקיות ומבריקות.

[email protected]

פורסם

ייצא מעולה!

סקרנת אותי לגבי המחיר,

כמה עולה מצילה?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני מת על הפרויקטים האלו,גם אני עשיתי פרוייקט ווקס על המקרר של אמא שלי :roll: למרות שהוא לא כל כך ישן

התוצאה הייתה ממש טובה והמקרר יצא כמו מראה (זה מקרר עם ציפוי כסוף).

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
יפה, זה לא משפיע על הצליל (אני לא מבין בזה שום דבר) אבל העובי לא משנה ? (או לפחות היחס בין העובי והרוחב)

רופני, העובי לא קובע :lol:

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
ייצא מעולה!

סקרנת אותי לגבי המחיר,

כמה עולה מצילה?

מצילות פשטויות באיכות מחורבנת זוועה אפשר למצוא במחירים של 500 שקלים.

המצילות הסטנדרטיות היקרות מגיעות לאיזור ה 3500 שקלים למצילה( תלוי איזה סוג תרכובת) ואפילו יותר. דוגמה לאחת יקרה שדיי מתקרבת לאיזור הזה..

http://halilit.com/product/1921/Traditionals-15%22-ML-Hi-Hat

המצילה היקרה ביותר שלי עלתה לפני שנתיים סביב 1300 שקלים והיא מעולה...זאת המצילה.

http://halilit.com/product/1880/Alpha-21%22-Ride

ד"א..כשקונים מערכת תופים הן נמכרות ללא מצילות(ז"א כן נמכרות, אבל נמכרות עם חתיכות דרעק שלא ממש נחשב..) שאותם קונים בנפרד.

[email protected]

פורסם
אני מת על הפרויקטים האלו,גם אני עשיתי פרוייקט ווקס על המקרר של אמא שלי :roll: למרות שהוא לא כל כך ישן

התוצאה הייתה ממש טובה והמקרר יצא כמו מראה (זה מקרר עם ציפוי כסוף).

כמה הייתי נותן כדי לעשות סיבוב של הקורטינה שלך..

[email protected]

פורסם

עכשיו סיימתי את התהליך עם המצילה האהובה שלי.היא דיי חדשה (רק בת שנתיים) אבל הספיקה לצבור המון מזהמים וג'יפה לתפארת (ניתן לראות בתמונות מהתהליך).

חלק מהתמונות הם בתהליך העבודה (50\50) וחלק בסופו.כמו קודם השתמשתי ב EXTREME SHINE METAL POLISH של CG

לדעתי יצא יותר טוב מהפרוייקט הקודם.

2013-07-10 13.13.05.jpg

2013-07-10 13.13.25.jpg

2013-07-10 13.28.46.jpg

2013-07-10 13.29.07.jpg

2013-07-10 19.01.41.jpg

2013-07-10 19.01.20.jpg

2013-07-10 19.00.48.jpg

2013-07-10 19.00.04.jpg

[email protected]

• תוכן חדש...