Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי בטרייד אין מקרסו באוגוסט 2008.

הבוקר האוטו לא הניע, איש שירות משגריר הגיע והתניע כדי שאגש למוסך. על הדרך אמר לי: "תצשמעי, המצבר קטן מדי לרכב מהסוג הזה". צריך להיות לפחות 72 ולך יש 60.

במהלך התקופה שהרכב אצלי לא החלפתי מצבר.

בבדיקת הרכב לפני הרכישה (בוצע יחד עם נציג קרסו במעבדה בחולון) נכתה שהמצבר לא מטופל.

במעמד מסירת הרכב לאחר הטיפול נאמר לי בעל פה על ידי איש המכירות שהוחלף המצבר. בזמנו, לא שמתי לב שלא נכתב בשום מקום.

עכשיו במוסך (מורשה, כמובן) נאמר לי את המובן מאליו שיש להחליף מצבר. העלות היא 934 ש"ח.

יקר מדי למיטב הבנתי את מחירי החלפת מצבר.

כמו כן, הכעיס אותי לשמוע שהרכב שוחרר מהיבסואן עם מצבר שאינו מתאים.

התקשרתי אליהם (לקרסו) והטיעון שלהם הוא שהחלפת מצבר אינה מופיעה בהיסטורית הרכב. מה שנכון.

עניתי שאם בבדיקה טרם לרכישה נכתב שהמצבר אינו מטופל, וקרסו לא ראו לנכון לטפל זה אפילו עוד יותר חמור. אבל שההגיון שלי אומר שהמצבר הוחלף, מה גם, שכך נאמר לי בעל פה במעמד מסירת הרכב.

המלצות? הצעות? כיצד לנהוג?

בכלל, בחודש האחרון זו פעם שלישית שאני במוסך, כל פעם משהו אחר. מזגן, כבל שהשתחרר מתחת למנוע. החלון החשמלי שהתקלקלח וכמובן לא מכוסה באחריות היבואן.

מאכזב לגלות שבעצם כלום כלום לא מכוסה. ויש הטעייה גדולה בעת הרכישה כשמסבירים לך מה "לא כלול".

פורסם

מי מחליף מצבר במוסך מורשה? אתה אסקימוסי שמכרו לו אשכרה קרח לא קרח אלא קרחון, עם דובים לבנים עליו.

ראשית דברים קורים, שנית מצבר הוא לא חלק מבלאי של רכב אלא מוצר מתכלה, יש לנהוג ע"פ הוראות יצרן ולהחליף למצבר בעל קיבולת וזרם התנעה מתאימים. עלות של מצבר כזה היא כ-500 עד 700 ש"ח תלוי בסוג המצבר ובתקופת האחריות הניתנת עליו.

עריכה: קישור לזאפ

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-carbattery&db1517005=1517029

וגם בזאפ המחירים יקרים משאר המקומות.

פנה לאיציק מצברים, כדי לקבל הצעת מחיר הוגנת והחלפה בבית הלקוח כולל מקור מתח זמני בעת החלפת המצבר.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

הקייס שלי מול המוסך המורשה היה שהותקן לי מצבר לא מתאים לרכב, וכן שלא עברו שנתיים מהתקנתו (לכן אמורה להיות לי עליו אחריות)

הקייס של קרסו היבואן הוא שהחלפת המצבר לא נרשמה בהיסטוריית הרכב, לכן לא חלה שום אחריות.

בנוסף, הם אומרים שמצבר של 55 אמפר כן מתאים למגאן 2008 (בעוד שבמוסך איך שפתחו את מכסה מנוע אמרו לי גם שזה לא טוב שזה קטן מדי) על אילו ביצועי רכב משפיע גודלו של המצבר?

זהו תחום אפור שבו הם מנסים להתנער ממני.

וזה מה שמרגיז.

אין כאן קשר לאסקימו וקרח, הלכתי למוסך כי רציתי לקבל שירות שהיה מגיע לי חינם!

פורסם

אני לא חושב שיש על מה להתלונן בקשר למצבר,

ההבדל בין 60 ל72 אפר הוא לא נוראי,זה לא עניין אידאלי אבל גם לא נורא כ"כ.

כנראה שעשו את המהלך הזה מחיסכון של כסף,ההפרש בינהם גבוה.

שים לב שגם שהמצבר נמצא"לא מתאים" הוא החזיק לך 5!!! שנים.

זה מאוד מכובד למצבר.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

לא חמש, החזיק פחות משנתיים...

הציפיה שלי היתה שהוא יהיה באחריות יבואן.

האם המבצר יכול להשפיע על ביצועי המזגן?

פורסם

האם המבצר יכול להשפיע על ביצועי המזגן?

"המבצר", לא משפיע על ביצועי המזגן וגם המצבר לא.

מה שחשוב במצבר, זה זרם ההתנעה שלו וזה מה שקובע את אורך חייו לא הקיבולת.

מצבר, בעל זרם התנעה קטן מהדרוש ייהרס מהר יותר.

לפי דברייך, קנית את הרכב באוגוסט 2008 כלומר המצבר בן 5.

עריכה:לפי האתר של שנפ המצבר המתאים הוא 55 אמפר...

מצבר.JPG

פורסם

אני קניתי ב-2011

בבדיקה מקדימה לקניה נכתב שהמצבר לא תקין ואז הוא הוחלף המצבר.

לכן זה פחות משנתיים...

אבל תודה על ההסבר

פורסם

מצבר שמחזיק שנתיים זה קצת פחות מהממוצע אבל לחלוטין לא חריג ודי סביר.

כמו שנאמר, ברכב שלך לא צריך מצבר 72 אמפר-שעה. 60 אמפר שעה זה בסדר גמור, מחירו של מצבר כזה הוא סביב 500 ש"ח, אפשרי למצוא גם בפחות.

אני לא חושב שיש הטעיה, בכתב האחריות שקיבלת רשום בדיוק אלו מערכות כלולות ואלו לא. צריך לקרוא את זה ולא להקשיב להסברים בעל פה של סוכן מכירות.

פורסם

הבנתי..

אם כך, מבאס שעשיתי במוסך.

שילמתי פחות מ-900 ש"ח בסוף. מצבר 72 עם אחריות לשנתיים.

האם עלות המצבר שציינת כוללת התקנה ואחריות?

פורסם

כולל אחריות כמובן, אם כי במחיר שרשמתי האחריות תהיה לרוב לשנה אחת ולא לשנתיים. על התקנת מצבר בדרך כלל לא גובים תשלום נפרד, זה כלול במחיר.

• תוכן חדש...