Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פרויקט יפה, זו החלטה גדולה לצבוע את כל הרכב, בד"כ אנשים נמנעים מלהשקיע סכום גדול על צבע (ע"ע השכן/מתקין שלך :)).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין כמו לבוא לפחח ולראות בפעם הראשונה את הרכב כמו חדש אחרי צבע. נראה שאתה קרוב לשם :mm_yeah:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יום אחד וגם לי תהיה EK :)

נראה עבודה יסודית ומקצועית.. נחכה ונראה את התוצאה הסופית.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

המזל כניראה לא לצידי, מיום שישי הצבעי חולה וכרגע אי אפשר להמשיך את העבודה.

תודה לכולם על התגובות! מבטיח לעדכן..

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז עוד לא זכיתי להגיד בשעה טובה, אבל כמה עידכונים חמים. הרכב אמור להיות מוכן ביום שישי.

933893_4336052419817_1400962133_n.jpg

1045111_4336052939830_4245522_n.jpg

993927_4336053379841_832138493_n.jpg

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם

אני מוכרח לומר לך שהסיוויק שלך מעוצבת בטוב טעם.

הרכב לא יותר מדי צעקני מבחוץ ואני אוהב את זה.

אני דווקא נורא אהבתי בהתחלה את הפסים השחורים בצדדים עם הפנסים המושחרים בחזית והפנסים השקופים

המושחרים מאחור. אני מאוד אהבתי את זה.

אולי גם בסוף הפרויקט, שכל הרכב יהיה לבן ללא פנסים מושחרים או פסים שחורים, כשהכל יהיה מוכן

אז אולי גם דעתי תשתנה.

פרויקט מדהים ואיכותי! סיוויק מהממת.

שלומי.

פורסם

תודה על התגובות!

הייתה בעיה עם העיצוב הקודם שהיה מכמה בחינות -

הקארבון שעשו בתוך הפנסים התחיל להפרק לו ובמידה ואתה מתקרב לפנס אתה כבר רואה "בועות" וחלקים שמתחילים להתקלף.

מבחנית הפסי קישוט, הקידמיים היו מכוסים במדבקת קרבון, בצדדים שחורים ומאחורה צבועים בלבן.. החלטתי שמספיק והגיע הזמן שהכל יהיה אחיד ונקי.

החלפתי את הפנסים שהיו לי בפנסים מקוריים שעברו ליטוש, בהמשך הם יעברו גם השחרה ואני מאמין שעל הרקע הלבן זה ישב טוב.

פורסם

נשמע מעולה.

מחכים ליום שישי, לתמונות שאחרי הפרויקט המעניין הזה.

שאפו ענקי על היוזמה וההשקעה. הרבה זמן לא התלהבתי ככה מסיוויק.

שלומי.

פורסם

אז לצערי גם היום לא הספיקו לסיים.. אני מאמין אבל שיהיה שווה לחכות :twisted:

Untitl76876ed.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תשאיר אותה ככה, בלי מכסה מנוע:-)

הרכב ממש יפה! מעטים האנשים במדינה הזאת שיודעים להבליט את היופי של הדגם הזה במקום להפוך אותו לאיזה ערסמוביל מכוער.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זה באותו יום שהאוטו שוחרר.. צפו לתמונות רציניות יותר לאחר נקיון יסודי. שבת שלום 8)

IMG_7613.jpg

IMG_7638.jpg

• תוכן חדש...