Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז מי רוצה לקחת יוזמה לעשות רשימה מסודרת בגוגל דוקס לפתוח שרשור נוח וכמובן לדבר עם סטימי לברר איזה כמות הוא יכול להציע לנו ? :-D

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוצע,

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AiNXnNd3iz2KdEtlQXc5MzBLSmJKRzhjZDdvV3FYZmc#gid=0

מלאתי את הפרטים שלי להמחשה

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
מעולה ,

מה ההיצע שיש להם למכירה ?

אתה מתכוון, מה יש להם להציע? או מה הכמויות הזמינות?

דימה איך כבר הספקת ? אני עדיין עובד על זה.

בוא נחשב ביחד,

ראיתי את הבקשה של תמיר ( 1 שניה), נכנסתי למסמכים (1 שניה), לקחתי את הsheet הקיים של מגבות ה Uber ושניתי את שמו ( 2 שניות), עשיתי העתק הדבק מהרשימה של המוצרים שפרסמתי כאן לפני כן (4 שניות), הזנתי את הפרטים שלי לצורך המחשה (3 שניות).

אני מעגל את זה לחצי דקת עבודה :)

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

נאמר לי שיש "מספיק",

עד מחר אקבל תשובה מדוייקת לגבי כמויות זמינות.

פורסם

אני תמיד הולך בדרך הקשה, אני פותח מסמך חדש, ממספר מ1-100 ידנית (עוד לא הבנתי איך לעשות את זה אוטומטית למרות שאני בטוח שאפשר), כותב קטגוריות, מחפש איך לעשות את האפשרויות לבחירה (כמו הזמין\ לא זמין בuber) מחפש מחפש מחפש מחפש לא מוצא, ממשיך לחפש, חושב בנתיים על איך לעשות את הרשימה, הולך לרגע, חוזר או שלא. :oops:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אני תמיד הולך בדרך הקשה, אני פותח מסמך חדש, ממספר מ1-100 ידנית (עוד לא הבנתי איך לעשות את זה אוטומטית למרות שאני בטוח שאפשר), כותב קטגוריות, מחפש איך לעשות את האפשרויות לבחירה (כמו הזמין\ לא זמין בuber) מחפש מחפש מחפש מחפש לא מוצא, ממשיך לחפש, חושב בנתיים על איך לעשות את הרשימה, הולך לרגע, חוזר או שלא. :oops:

הדרך הקשה תמיד יותר מהנה :)

על מנת לעשות מספרים רצים, תזין רק כמה בודדים (נניח, 1.2.3 ) תסמן את שלושת המשבצות ואז יש לך בצד ריבוע גרירה קטן, גרור אותו והוא ימשיך את הסדרה.

פורסם

תסתכל על המספור בגיליון של המוצרים מאיביי. שם זה אוטומטית עם נוסחה

פורסם

מחירון Car Pro רשמי ועדכני -עדכונים

ש"ח 330 Cquartz CQUK 50ml kit

ש"ח 165 Cquartz Delux 30ml kit

ש"ח 97 Cquartz Fabric & Leather 100ml

ש"ח 87 Peerl coating 1L

ש"ח 125 Iron X cleaner 1L

ש"ח 87 Iron X Paste 500gr

ש"ח 225 Reload 1L

ש"ח 100 3 Clay

ש"ח 100 Polyshave MF 30cm

ש"ח 85 Polyshave Block

ש"ח 100 Fly by 30 kit

ש"ח 25 TriX Cleaner 100ml

המוצרים המודגשים חסרים במלאי כרגע, כל האחרים קיימים לטענתם.

לתושבי המרכז ניתן לעשות משלוחים, לא נאמר כלום לגבי אזורים אחרים בארץ.

הם בודקים אופצייה לייבא כמות של כפפות מבית carparo.

פורסם
פיזדייטס ביטלתי את ההזמנה של IXP מAG בגלל שהייתי בטוח שיהיה להם במלאי.

יש צפי מתי זה יגיע ?

כולנו בנינו על המוצר הזה דרכם.

נמסר צפי של שבועיים. אני לא הייתי בונה על זה והייתי מהמר על חודש.

העניין הוא שכל המוצרים שהם קנו היו מיועדים בעיקר עבור העבודות שלהם בעסק.

יש לי התחושה שכשהם התחילו לעבוד עם carpro הם עדיין לא קלטו שזו חברה מאוד איכותית ומכובדת בעולם.

היום הם מבינים את זה והם יתחילו להזמין יותר מוצרים בהדרגה.

פורסם

אתה טועה , בתחילת דרכי כשהייתי אצלם איזט הכיר לי את הCarpro והראה לי המון מוצרים שלהם שנמצאים היום בשורה הראשונה בשוק הדיטיילינג.

הם פשוט בתחילת דרכם ולא חושבים על הפוטנציאל למכור מוצרים בכמויות מסחריות.

פורסם

התכוונתי שהם אכן מחזיקים אותם כבר זמן רב אבל בעיקר לשימוש עצמי ופחות בקטע של מכירות.

זה מה שאני הבנתי בכל אופן.

• תוכן חדש...