Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איפה החנות יושבת בשוסטר ומה שמה?

לא מצאתי אותם בגוגל.

לא הייתי מגדיר אותם כעסק לדיטיילינג אלא עסק לניקיון הרכב בשיטת האדים + אופציות מתקדמות כמו פלסטלינה /פוליש ווקס.

מרוקיטור חיצוני:

מרוקיטור חיצוני*פלסטלינה*פוליש עמוק*מסיר סימני מברשות*ניקוי שאריות פוליש*ספרי ווקס. 800-1600 ש"ח.

באמת שלא הייתי רוצה שיעשו לי פלסטלינה + פוליש עמוק ולאחר מכן ישלחו אותי הביתה עם ספרי ווקס.

ברגע שמישהו נותן לך טיפול כזה ושולח אותך הביתה עם ספרי ווקס, מבחנתי הלכו לו 800-1600 ש"ח.

ברור לי שאפשר לדרוש אוטם במקום ספרי ווקס אבל עצם העובדה שזה השרות שמגיע כברירית מחדל מעידה על הקשר שלהם לעולם הדיטיילינג.

הייתי מוכן לנקות שם את הרכב שלי בחלק הפנימי למשל אבל לעשות שם דיטיילינג ממש לא הייתי רוצה.

66470_394218683998523_122908820_n (1).jpg

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חדשות טובות !

הצלחתי לדבר עם הבחור האחראי שם - איווט .

באופן עקרוני הם עוסקים במתן שירותי דיטיילינג , לאחרונה הם התחילו ליבא חומרים ומוצרים לשימוש עצמי בעסק .

הם גם מוכרים ללקוחות פרטיים מהמלאי שלהם .

ביקשתי מחירים ומידע על המוצרים שהם מוכרים והבחור הבטיח לשלוח לי במייל עד מחר אז נחכה בסבלנות .

לגבי ה IronX יש להם כרגע רק באריזות של ליטר .

קשה לי להאמין שעד עכשיו הם לא שלחו לך מייל? או שאתה שכחת לעדכן אותנו :cry:

יש חדש?

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

תאמין תאמין... אני כבר היתיאשתי ! לא נראה לי שנקבל מייל מהם

גם די קשה להשיג אותם בטלפון (חצי יום עד שהבחור עושה טובה ועונה..) - בקיצור שיתוף פעולה אפסי !

אולי אני פשוט אקפוץ לשם ביום שישי .

כרגע זה פחות דחוף לי כי הפלסטלינה הסינית עדיין לא הגיעה( הזמנתי מחמש ספקים נפרדים - כלום לא הגיע עדיין , הראשון כבר התייאש והחזיר כסף...)

פורסם
תאמין תאמין... אני כבר היתיאשתי ! לא נראה לי שנקבל מייל מהם

גם די קשה להשיג אותם בטלפון (חצי יום עד שהבחור עושה טובה ועונה..) - בקיצור שיתוף פעולה אפסי !

אולי אני פשוט אקפוץ לשם ביום שישי .

כרגע זה פחות דחוף לי כי הפלסטלינה הסינית עדיין לא הגיעה( הזמנתי מחמש ספקים נפרדים - כלום לא הגיע עדיין , הראשון כבר התייאש והחזיר כסף...)

אני לא מופתע למען האמת.

הרי זה ברור שאם היה מדובר ביבואן רציני כבר מזמן הוא היה מגיע לפורום בצורה ישירה או עקיפה.

פורסם

לפי מה שהבנתי פה מהתגובות היבואן הזה לא מנסה להיות רציני, הם מזמינים חומרים לעצמם ואם תגיע, תדע את מי לשאול ותבקש יפה אולי תקבל איזה משהו.

הם בעצם מזמינים חומרים בדיוק כמו שאתה מזמין רק עם רישיון ליבוא מסחרי (או שלא).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

עידכונים:

ביום שישי נסעתי למרכז שוסטר לפגוש את הבחור (לא תאמתי איתו) .

אחרי 15 דקות של הסתובבות בחניון (יש שני חניונים והוא נמצר בחניון המזרחי) מצאתי את המקום !

מקום קטן וחבוי , ללא שילוט איך להגיע (איך לעזאזל הלקוחות מוצאים אותם??)

מה אגיד לכם -הופתעתי בגדול !

הבחור איזט נחמד ביותר ! , היה לו בקבוק iron-X אחרון של ליטר , הוא הסכים למכור לי חצי ליטר וחצי השאיר לעצמו .

הסתכלתי קצת מסביב ולפי הציוד והחומרים נראה לי שהם בהחלט מקצוענים !

המדפים עמוסים בג'ריקנים של החומרים הטובים ביותר ( ONR ,Menzerna, Chemical Guys ) פולישים , אוטמים , וקסים , גלייז - ממש הכל ובכמויות ! - וזה לא בשביל למכור זה הכל באריזות פתוחות שהבחור משתמש בהם .

בנוסף יש לו כלים מכל וכל - ממכונות פוליש רבות ועד מנקה בקיטור .

בשיחה קצרה איתו נוכחתי שהוא מקצוען , המליץ לי ליישם את ה Iron-X לפני הפלסטלינה , ואפילו הציע לי לבא ולבצע את העבודה אצלם , אפשר בתשלום סימלי (לא יודע כמה סימלי - לא שאלתי :brickwall:) לבא ולעשות את העבודה בעצמך עם הציוד שלו .

סה"כ מאוד התרשמתי .

לגבי ה Iron - X - כמו שכתבתי - כרגע נגמר לו והוא וממתין למשלוח שיגיע אליו (הוא מזמין הכל בכמויות ובארגזים..), אני מאמין שבקרוב יהיה לו מלאי חדש , אשתדל לעדכן בהמשך .

פורסם

איזט בחור באמת חביב מאוד , רואים שהוא אוהב מאוד את התחום ובעל המון ידע.

לי הוא הסכים למכור אופטיבונד בבקבוק. (עומד להגמר וצריך לחדש מלאי :) )

אותי הוא ומורגן (השותף שלו) הסכימו לארח בזמן הדיטיילינג שביצעתי לרכב שלי וגם עזרו לי והביאו לי ציוד כמו פדים וגם קומפאונדים ולא רצו לקחת כסף.

והם מחזיקים חומרים מעולים של Car Pro Poor boy DUDU JUICE וכמובן החברות היותר מוכרות כמו אופטימום מגווירס וכימיכאל גייז.

אחלה אנשים!

פורסם

מחירון Car Pro רשמי ועדכני לטובת חברי הפורום.

ש"ח 330 Cquartz CQUK 50ml kit

ש"ח 165 Cquartz Delux 30ml kit

ש"ח 97 Cquartz Fabric & Leather 100ml

ש"ח 87 Peerl coating 1L

ש"ח 125 Iron X cleaner 1L

ש"ח 87 Iron X Paste 500gr

ש"ח 225 Reload 1L

ש"ח 100 3 Clay

ש"ח 100 Polyshave MF 30cm

ש"ח 85 Polyshave Block

ש"ח 100 Fly by 30 kit

ש"ח 25 TriX Cleaner 100ml

כרגע אלו המוצרים שהם מייבאים, הם אמרו שאולי יביאו מוצרים נוספים במידה ויהיה ביקוש (כמו CarPro Eraser המעולה)

אין ספק שישנה התקדמות רצינית בענף הדיטיילינג.

לכל אדם ששוקל לקנות אני מציע בחום לחשוב על אופציה של רכישה משותפת עם חברים אחרים. ישנו סיכוי טוב שזה יוזיל את המחירים.

זה המספר שלהם 03-5242004/8

תהנו :)

פורסם

מחיר מצויין לIROX X PLASTE! חשבתי לעשות קניה קבוצתית על המוצר הזה , אבל במחיר כזה חבל.

יש להם את זה במלאי עכשיו ?

ולא הזכרת את שם החנות אבל אני מניח שזה סטימי.

פורסם

המחירים בהחלט לא רעים ומי שגר באזור וחוסך דמי משלוח מרוויח עוד יותר.

אכן החנות והייבואן הם SteamMe.

לפי דבריו המוצרים זמינים במלאי.

פורסם

דימה הם עושים גם משלוחים :shock: הם כבר הופכים להיות חנות יותר (וזה טוב).

תמיר (או טמיר) אני דווקא אהבתי את ה150 מ"ל, חצי ליטר זה נראה לי מיותר (לשימוש פרטי לפחות).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
דימה הם עושים גם משלוחים :shock: הם כבר הופכים להיות חנות יותר (וזה טוב).

לא קבלתי עדיין מענה לגבי שילוח, אני גם לא חושב שתצמח מהם חנות עם אתר או משהו כזה, הם עסק לניקיון רכבים שמציעים אפשרויות דיטיילינג ורוב הלקוחות של המוצרים שלהם יהיו או אנחנו או הלקוחות שלהם. אני מאמין שמדובר בייבוא קטן בנתיים.

קטן אבל מבורך!

פורסם

הבנתי את זה, אמור היה להיות שם סימן שאלה לפני הסמיילי.

דרך אגב, מתחילים להיות יותר ויותר מקומות כאלה (שטיפה שגם מוכרת חומרים), נחכה לרשימת המפיצים המלאה של vix ואני די בטוח שיהיו שם עוד כמה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...