Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לפני כחודשיים חבר פתח את הדלת בדיוק על עמוד שלא ראינו:-(

זה קרה ביונדאי I20 חדשה שגם אני מכור לניקיון שלה ולמראה חיצוני..

עכשיו נוצר שם ממש בקע בפח..והיום נתקלתי בערכה הזאת במחיר סימלי מישהו מכיר אותה או השתמש?

20101_Original.jpg

תכולת הערכה:

3 ראשים .

אקדח דבק עם מקל דבק.

גשר (מכופף פח).

+ מתנה טוש מסיר שריטות הוא לא יעיל במיוחד אבל שיהיה..

תודה לעוזרים=]

פורסם

הוצאת מכות וטיפולי PDR זו אומנות ועבודה קשה.

אני בספק אם מוצרים שעולים כמה שקלים יעשו את העבודה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

מה שמעניין אותי זה איך הם מצאו כל כך הרבה רכבים שהמכה שלהם כל כך מכוונת בפח ככה שזה באמת יצא ככה, לדעתי הם אפילו יצרו את המכות האלה...

ולנושא - זה בהחלט רעיון נחמד להוציא מכה מהפח ע"י וואקום - אבל זה רק בסוג של מכות שהמצב שזה יקרה יהיה אחת ל1000, לא מאמין לחרטות כאלה שמבטיחים פלאים ומה גם שתמיד הצבע ייפגע כתוצאה מכיפוף וכניסה של הפח.

בקיצור - תגיד לחבר שאתה רוצה דלת חדשה (לא מחייב בהכרח להרכיב חדשה, אלא שישלם על טיפול פחחות מתאים.

פורסם

זה לא וואקום זה דבק חם.

אפשר להוציא איתו מכות בתיאוריה,אבל מהתאוריה לפרקטיקה דרך ארוכה. צריך מכה שתהיה רחבה מספיק ובמקום רחב כדי להוציא אותה עם הערכה.

מה שכן פסיכולוגית היא קצת משפרת את התוצאה.:-P

פורסם

מכות גדולות הצלחתי למשוך כמה פעמים ע"י חימום של המקום עם פן, ומשיכה בעזרת המתלה של הסלולרי לשמשה.

מחבר את הווקום ומשיכה חזקה, והופ :lol:

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

כמי שהיו לו שקעים בפח (בינוניים) אני בהחלט יכול לאשר שזה עובד....זה ממש כמעט העלים לי הכל....לא 100%...אבל 80%

שזה הרבה.....רק לא לנסות על פח חם בצהריי היום !!!

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

גם אצלי הוא הוציא מכות בשמונים אחוז לערך, שזה הרבה יותר ממה שציפיתי שייתן.

לרכב חדש שהשלמות שלו חשובה לך זה לא יספיק, אם אתה רוצה להפוך מכה גדולה-בינונית לקטנה עד לא נראית יש סיכוי שזה יסייע, מקסימום קיבלת אקדח דבק חם.

פורסם

ממלית לכולם לנסות לפני שזורקים כסף:

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם
ממלית לכולם לנסות לפני שזורקים כסף:

זה וואקום - פשוט הוואקום של הגופרו ממש ממש חזק.

אפשר לנסות עם הוואקום של המתקן שמחזיק את הפלאפון - אבל לא הייתי ממליץ לקנות בשביל זה גו פרו :)

פורסם
זה וואקום - פשוט הוואקום של הגופרו ממש ממש חזק.

אפשר לנסות עם הוואקום של המתקן שמחזיק את הפלאפון - אבל לא הייתי ממליץ לקנות בשביל זה גו פרו :)

חח בוודאי שלא לקנות גופרו, רק המחשה למתקן הזה שיש לרובנו ברכב תלוי על השמשה. :wink:

• תוכן חדש...