Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהו מאטיז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלה באפשרותי הרעיון לרכוש רכב כזה לבני.

חשבתי על שנת 2001. איך הרכב בכלליות? האם הוא אמין?

אשמח לקבל נתונים לגבי המנועים, התיבות וכו'. ואם אפשר לשים תמונה של הרכב מבפנים ומבחוץ, מאחר שבגוגל לא מצאתי כ"כ.

תודה.

פורסם

לא הייתי ממליץ לך

מנוע 800 סמ'ק שמספק 50 כוחות סוס

אוטו עם יציבות של דה שבו

איבזור פשוט ואיכות חומרים גרועה.

נראת כמו קרפיון

בקיצר תיקח את ה 35 אלף שהיא שווה ותקנה לבן שלך משהו הרבה יותר רציני ואמין

גולף 1400 אוטומט משנת 97 הרבה יותר טוב ובטוח לבן שלך שאני משער נהג חדש

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

שחכתי לצרף

http://images.google.co.il/images?q=daewoo%20matiz&hl=iw&lr=&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

יש לך 10 עמודים להתרשם

אבל שוב פעם אני לא ממליץ לך על הרכב הזה

היה לי כזה ליומים דרך חברה של אמא שלי שנסעה לסוף שבוע

פשוט גיר מעאפן ונוחות של אופנוע

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אתה אוהב את הבן שלך? אז קנה לו משהו אחר... סוזוקי ONE נגיד...סתם!

אופל קורסה/פז'ו 205/טויוטה סטארלט/מאזדה 121/סוזוקי סויפט/סיאט איביזה/פיאט פונטו/רנו קליאו מהשנים 94-96 הן באותו טווח מחירים ויעשו את העבודה הרבה יותר טוב וגם ישמרו על המחיר אם תרצה למכור.

שנתון זה דבר חשוב, אבל לא כשמדובר בשני זוגות אופניים עם הגה באמצע שבעוד שנתיים ההנעה של הדבר הזה הופכת לפלינסטונטרוניק.

פורסם

בקשר לשאלה עצמה - אין לי מה לתרום לדיון, לא נהגתי במאטיז.

בקשר לשטות הזו:

אוטו עם יציבות של דה שבו

יש לך הרבה מה ללמוד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
שחכתי לצרף

http://images.google.co.il/images?q=daewoo%20matiz&hl=iw&lr=&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

יש לך 10 עמודים להתרשם

אבל שוב פעם אני לא ממליץ לך על הרכב הזה

היה לי כזה ליומים דרך חברה של אמא שלי שנסעה לסוף שבוע

פשוט גיר מעאפן ונוחות של אופנוע

זה שהיה לך את הרכב יומיים, לא בהכרח אומר שאתה נהג מיקצועי ואחד שבאמת מבין בנהיגה.

לפני שכותבים, חושבים.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

למען האמת יחסית לדייהו, המאטיז דווקא אמינה (אולי בגלל שהיא פשוטה ובסיסית) וכרכב עירוני באזור מישורי היא תיסתדר על אף המנוע הקטן. עם זאת ועל אף המחיר המפתה היא לא בטוחה, לא נוחה ויש לה אלטרנטיבות עדיפות בשוק הרכב.

אם תפרט לנו את צרכי בנך ואת תקציבך, נוכל להמליץ לך על רכבים אחרים שיכולים להתאים לו.

פורסם
בקשר לשאלה עצמה - אין לי מה לתרום לדיון, לא נהגתי במאטיז.

בקשר לשטות הזו:

יש לך הרבה מה ללמוד.

:mm_yeah:

דה שבו משתבחת דווקא ביציבות שלה. אי אפשר להפוך אותה וניסו גדולים וטובים ממך וממני.

בקשר למאטיז - לא נהגתי בה, אבל הייתה אחת לבחור שאני מכיר. האוטו מאוד חסכוני ולא בעייתי. בגדול זה רכב שמתאים לעיר להגיע מנקודה A לB במינימום שקל לק"מ. ביחס לשנה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
:mm_yeah:

דה שבו משתבחת דווקא ביציבות שלה. אי אפשר להפוך אותה וניסו גדולים וטובים ממך וממני.

בוא נתערב?

אחרי שהפו כבר האמרים ומרכבות אז אתה באמת מאמין שאי-אפשר להפוך דה-שבו?

פורסם
בוא נתערב?

אחרי שהפו כבר האמרים ומרכבות אז אתה באמת מאמין שאי-אפשר להפוך דה-שבו?

ה"בוא נתערב" הזה שלך היה ססמת השיווק של הרכב.

אי אפשר להפוך דה-שבו.

כששווקה המכונית הובטח פרס גבוה לנהג שיצליח להתהפך עם הרכב. נהגים מנוסים ניסו ולא הצליחו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ה"בוא נתערב" הזה שלך היה ססמת השיווק של הרכב.

אי אפשר להפוך דה-שבו.

כששווקה המכונית הובטח פרס גבוה לנהג שיצליח להתהפך עם הרכב. נהגים מנוסים ניסו ולא הצליחו.

:lol::splat:

עדיין רוצה להתערב ?

רז אתה לא יודע שבכל התערבות יש אחד טיפש ואחד שקרן, תן לי להיות השקרן לשם שינוי.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

לגבי המאטיז :

זכור לי, לפני זמן לא קצר, היה בטופ גיר מבחן השוואתי בין מכוניות קטנות, והמאטיז ניצחה !!!

ג'רמי קלארקסון שיבח מאוד את הרכב שהיה הכי קטן, עם מנוע הכי קטן, ועם הצפיות הנמוכות ביותר ממנו...

(לא זוכר מה היו שאר המכוניות, כרגיל, זוכרים רק את מי שהגיע ראשון....)

זהר.

פורסם

אני רק שמעתי טובות על הרכב, אך לא הייתי קונה אותו עקב בעיית חלקים קיימת / צפוייה.

מדובר על רכב שנמכר בכמויות קטנות מאד בישראל דבר שמכריח רכישת חלפים חדשים ולא משומשים.

מדובר על יבואן עם בעיות תקשורת קשות עם היצרן (שמייבא את רכבים היום דרך יבואן אחר)

בקיצור, לך תקנה פונטו, ואל תחפש צרות ( העסקה הזולה עלולה להתברר כיקרה מאד )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מדובר על יבואן עם בעיות תקשורת קשות עם היצרן (שמייבא את רכבים היום דרך יבואן אחר)

אתה רציני?

אותו יבואן שמצהיר על ההצלחה "השקטה" האדירה שלו לא מייבא ישירות דרך היצרן אלא דרך יבואן אחר?!

• תוכן חדש...