Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולבו עד 60 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אבא שלי ממש אוהב וולו, וזה כנראה יהיה הרכב הבא שלו,דיי נעול על זה..עכשיו לשאלה התקציב הוא עד 60K חנוק,האם ניתן למצוא וולו משנתון 2004 ומעלה בסכום כזה?ואיזה דגם של וולו הכי מומלץ לרכישה?כמו כן עדיפות למנועי בנזין/דיזל?

תודה מראש לעונים

TDI POWER

פורסם

S60 או S80 (ללא טורבו) ישרתו אותך באמינות רבה בעלות סבירה. יש להקפיד לרכוש מכוניות עם הסטוריית טיפולים - אחרת זה יכול להיות לא זול בכלל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סבירים למדי בתלות בגיל, וותק והסטוריה ביטוחית של הנהג.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אפשר לשאול למה וולוו?.

אם כבר עדיף את הדגמים האטמוספרים,אני חושב שS60 GLT תכנס לך יופי בתקציב,וגם S40 דור שני ממודל 2006.

Porsche 944 turbo

פורסם

גם אני מתכנן לקנות S60 מהשנתונים 2008-2009. אשמח לקבל מידע על עלות טיפולים,צריכת דלק,אחזקה וגם דגמים מומלצים.

CITROEN C5 X7 2013

CITROEN C5 II 2006

OUTLANDER 2013

פורסם

נתונים על s80.

דגם non-turbo, s80, 2003, 2.4.

ביטוח חובה+מקיף [כולל כל התוספות], קצת יותר מ- 3000שח.

טסט- 1460שח

טיפולים- בממוצע כ- 1000שח לטיפול רגיל + מספר 'תוספות'.

טיפול טיימינג + תוספות שנעשה עלה כ- 3000שח.

אצלי הרכב אמין ביותר, אין כניסות למוסך למעט אחת לשנה, בד"כ לפני טסט, אולם אני עושה [יחסית] קילומטראז' נמוך מאוד, לכן

איני יודע אם זה מייצג.

צריכת דלק- עירונית כ- 8-9קמ/ליטר. בין-עירונית- מגיע אף ל- 14קמ/ליטר. גם כאן איני יודע אם אני מייצג, מכיוון שהנני נהג מתון, קרוז קונטרול על 100-110קמש וזהו.

טרם רכישת רכב זה, בדקתי מספר רכבי s60, והרושם שקיבלתי שהמרווח האחורי ב- s60, מצומצם קצת לעומת ה- s80,

מכיוון שזהו פרמטר חשוב לי, ותנאי הרכישה היו נוחים יותר, לכן על זה הלכתי, כלומר איני יודע מה ההבדלים בין ה- s60 ל- s80.

בהצלחה.

פורסם

חבר טוב מחזיק S60 GLT 2003 2.4 יד 2 כארבע שנים בסך הכל אמניות טובה. כ 150 אלף ק"מ. בלאי גבוה ככל הנראה מחניה מרובה בשמש (ללא סוכך): ריפוד נפרם בתפרים והתבלה, ידית איתות נסדקה (הודבקה באפוקסי) פלסטיק בורר הילוכים נסדק (הודבק).

בלאי כללי:תקלה באספקת חשמל לכל הדשבוארד תוקנה ב 1200 ש"ח. פעם אחת תקלת מחשב שהשביתה את הרכב והוא נגרר למוסך. אופס המחשב והרכב המשיך לנסוע. טופל עד 2009 בארז פרטיות, עבר לוולוו מרקדו ביפו ומלפני שנתיים במורשה וולוו בנתניה. בסך הכל נותן המון רכב בעבור כלום כסף. ביטוח רגיל , טסט לפי קבוצה 6. צריכת דלק ממוצעת 1\8 הכל בתוך העיר בלבד.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הוולוואים כלל נסחרות מתחת למחירון בהפרש ניכר כך שאתה יכול לחפש גם משנתון שלכאורה לא נכנס לך בתקציב.

אצלי למשל עומדת S60 מסוף שנת 09 בפחות מ80.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
נתונים על s80.

דגם non-turbo, s80, 2003, 2.4.

ביטוח חובה+מקיף [כולל כל התוספות], קצת יותר מ- 3000שח.

טסט- 1460שח

טיפולים- בממוצע כ- 1000שח לטיפול רגיל + מספר 'תוספות'.

טיפול טיימינג + תוספות שנעשה עלה כ- 3000שח.

אצלי הרכב אמין ביותר, אין כניסות למוסך למעט אחת לשנה, בד"כ לפני טסט, אולם אני עושה [יחסית] קילומטראז' נמוך מאוד, לכן

איני יודע אם זה מייצג.

צריכת דלק- עירונית כ- 8-9קמ/ליטר. בין-עירונית- מגיע אף ל- 14קמ/ליטר. גם כאן איני יודע אם אני מייצג, מכיוון שהנני נהג מתון, קרוז קונטרול על 100-110קמש וזהו.

טרם רכישת רכב זה, בדקתי מספר רכבי s60, והרושם שקיבלתי שהמרווח האחורי ב- s60, מצומצם קצת לעומת ה- s80,

מכיוון שזהו פרמטר חשוב לי, ותנאי הרכישה היו נוחים יותר, לכן על זה הלכתי, כלומר איני יודע מה ההבדלים בין ה- s60 ל- s80.

בהצלחה.

תודה רבה

TDI POWER

פורסם

מבקש גם להצטרף לשרשור!

אני מבין שהעדיפות היא למנועים ללא הטורבו?

ואיך הXC70 ?

אצלי הרכב ככל הנראה ישמש כרכב שני מרווח לנסיעות משפחתיות, סביר להניח שלרוב יעמוד בחנייה, ועל כן גם אעשה לו רק מקיף וצד ג', מה שמביא אותי לשאלה האם הרכב גניב?

כאשר ביום יום הניוד יהיה עם סופר מיני ידנית ככל הנראה.

תודה ושבוע טוב.

נסיעות בטוחות,

עידן.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...