Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כחודשיים רכשתי בשעה טובה טויוטה קורולה 2013 חדשה ושמתי לב לבעיות קליטה והפרעות קשות ברדיו.פניתי לגיל קאר שהחליפו את כל מערכת המולטימדיה אך זה לא עזר.פניתי לטויוטה אך בינתיים לא קיבלתי תשובה רצינית.

אני יודע שהאנטנה בקורולה היא נסתרת בפסי החלון האחורי ולעיתים זה בעיייתי אך בקורולה הקודמת שלי (2009) עם המערכת הרגילה והמקורית לא חוויתי בעיות בסדר גודל כזה.

מישהו כאן מכיר את הבעיה?יש פיתרון?

תודה מראש

פורסם

מדובר במערכת שטויוטה מרכיבה דרך גיל קאר בשם flyaudio.

אין לי מושג לגבי מתאם אנטנה.

האנטנה עצמה נמצאת בפסים בחלון האחורי של הרכב מעל פסי מפשיר האדים.

בטויוטה הקודמת שאלתי אם אפשר להוסיף משהו אמרו לי שלא.

פורסם

כנראה שזו הקליטה של המכשיר הזה

אין לי מושג למה גיל קאר ממשיך להתקין את ה FLYAUDIO האלו

מכשירים בסך הכל ברמה מאוד נמוכה עם המון בעיות בניווט וברדיו ב BT

בכל אופן זה מה שיש ושה מה שקיבלת אז אני מציע לך לגשת לגיל קאר (נמצאים ליד היכל נוקיה) לעשות קצת מהומות ולסרב לנסוע ללא סידור העיניין

לא תהייה להם ברירה אלא להחליף לך

ד"א זו הסיבה שבטויוטה תמיד יציעו אופציית מולטימדיה של פיוניר מעבר לתואם מקור של ה פליי אודיו

דרור

פורסם

היי,

לפני כחודש קיבלתי טויוטה פריוס חדשה שנרכשה מהיבואן עם מערכת מולטימדיה FlyAudio.

מהרגע הראשון שמתי לב לבעיות קליטה ברדיו. מדובר על רעשים שמלווים באופן קבוע את הרדיו, בכל רחבי גוש דן (לא בעית קליטה באזור ספציפי).

ברכב הקודם שלי פורד פוקוס חדשה שהיתה לי מליסינג לא היו בעיות קליטה מעין אלה.

פניתי לגיל קאר שהם האחראים על האבזור של היבואן והם עדכנו לי גרסה למערכת בטענה שזה מה שיסדר את הבעיה.

זה לא שינה שום דבר.

היום הגעתי לשם שוב, שדרגו שוב גרסה בטענה שכל שבוע יש גרסה חדשה שמגיעה אליהם.

בכל מקרה הם טענו שאנחנו חיים במדינה עם בעיות קליטה קשות, ושבמערכות מולטימדיה לעומת מערכות סטריאו פשוטות יש יותר בעיות קליטת רדיו.

בנסיעה הביתה שמתי לב שהקליטה נהיתה אפילו יותר גרועה. בלתי סביל לשמוע ככה רדיו.

התקשרתי אליהם והם בדקו וראו שאין להם במלאי מערכת FlyAudio שיוכלו להחליף לי אליה.

הם הציעו שאני אהיה איתם בקשר ועוד מספר שבועות נשדרג שוב לגרסה חדשה יותר ונראה אם המצב ישתפר.

הם גם נכונים לאפשר לי לשדרג בסכום של ההפרש למערכת של חברה מוכרת יותר כגון פיוניר. אבל זה לווה באזהרה שה-FlyAudio בא עם מראה שתואם לרכב ונראה חלק אינטגרלי ממנו. לעומת זאת מערכות אחרות צריכות מתאמים ורואים שהם לא באו עם הרכב.

הגעתי כאן לפורום לראות מה דעתכם ונתקלתי בשרשור של מישהו אחר עם בעיה דומה במערכת FlyAudio בטויוטה קורולה חדשה.

בכל מקרה, תחושת הבטן שלי היא לשלם את ההפרש ולקבל מערכת של חברה מוכרת יותר.

האם אני צודק לדעתכם?

ואם כן, האם אפשר לקבל המלצה?

אחד הדברים שהפריעו לי ב-FlyAudio זה שאין לו זכרון לחיוגים מהירים ואם רוצים לחייג ממנו זה יותר מדי לחיצות.

כך שאשמח להמלצה על מערכת שיש לה קליטה טובה, חיבוריות טובה ל-BT של הטלפון כך שיהיה נוח לחייג, וגם שלא יפגע במראה של הרכב ויראה טבעי בו.

תודה רבה!

פורסם
היי,

לפני כחודש קיבלתי טויוטה פריוס חדשה שנרכשה מהיבואן עם מערכת מולטימדיה FlyAudio.

מהרגע הראשון שמתי לב לבעיות קליטה ברדיו. מדובר על רעשים שמלווים באופן קבוע את הרדיו, בכל רחבי גוש דן (לא בעית קליטה באזור ספציפי).

ברכב הקודם שלי פורד פוקוס חדשה שהיתה לי מליסינג לא היו בעיות קליטה מעין אלה.

פניתי לגיל קאר שהם האחראים על האבזור של היבואן והם עדכנו לי גרסה למערכת בטענה שזה מה שיסדר את הבעיה.

זה לא שינה שום דבר.

היום הגעתי לשם שוב, שדרגו שוב גרסה בטענה שכל שבוע יש גרסה חדשה שמגיעה אליהם.

בכל מקרה הם טענו שאנחנו חיים במדינה עם בעיות קליטה קשות, ושבמערכות מולטימדיה לעומת מערכות סטריאו פשוטות יש יותר בעיות קליטת רדיו.

בנסיעה הביתה שמתי לב שהקליטה נהיתה אפילו יותר גרועה. בלתי סביל לשמוע ככה רדיו.

התקשרתי אליהם והם בדקו וראו שאין להם במלאי מערכת FlyAudio שיוכלו להחליף לי אליה.

הם הציעו שאני אהיה איתם בקשר ועוד מספר שבועות נשדרג שוב לגרסה חדשה יותר ונראה אם המצב ישתפר.

הם גם נכונים לאפשר לי לשדרג בסכום של ההפרש למערכת של חברה מוכרת יותר כגון פיוניר. אבל זה לווה באזהרה שה-FlyAudio בא עם מראה שתואם לרכב ונראה חלק אינטגרלי ממנו. לעומת זאת מערכות אחרות צריכות מתאמים ורואים שהם לא באו עם הרכב.

הגעתי כאן לפורום לראות מה דעתכם ונתקלתי בשרשור של מישהו אחר עם בעיה דומה במערכת FlyAudio בטויוטה קורולה חדשה.

בכל מקרה, תחושת הבטן שלי היא לשלם את ההפרש ולקבל מערכת של חברה מוכרת יותר.

האם אני צודק לדעתכם?

ואם כן, האם אפשר לקבל המלצה?

אחד הדברים שהפריעו לי ב-FlyAudio זה שאין לו זכרון לחיוגים מהירים ואם רוצים לחייג ממנו זה יותר מדי לחיצות.

כך שאשמח להמלצה על מערכת שיש לה קליטה טובה, חיבוריות טובה ל-BT של הטלפון כך שיהיה נוח לחייג, וגם שלא יפגע במראה של הרכב ויראה טבעי בו.

תודה רבה!

אשמח להתייחסות כלשהיא.

תודה!

פורסם

תחליף את המולטימדיה לפיוניר

ויפה שעה אחת קודם

שום גרסא ושום בבל"ת אחר לא ישפר לך את הקליטה

רק שים לב שלא דופקים אותך במחיר ההחלפה

וד"א כשמרכיבים יחידת פיוניר (או כל יחידה אחרת לצורך העיניין) ועושים זאת עם הפלסטיקה המתאימה ועם הידיים המקצועיות הנכונות אז בדרך כלל התוצאה יפה יותר מתואמי המקור הללו

תשתדל גם לקבל את המכשיר המקורי הראשוני של הרכב כך שברגע שתמכור או תחזיר את הרכב הפיוניר ישאר ברשותך

בהצלחה

דרור

פורסם

תודה על התגובה.

רק עוד כמה שאלות:

האם יש דגם ספציפי של פיוניר שמומלץ?

הדברים שחשובים לי:

1. קליטת רדיו

2. ממשק נוח

3. תמיכה בעברית כדי שאוכל לראות את שמות אנשי הקשר

4. אם יש מערכת עם מספרי חיוג מקוצרים אז זה פלוס רציני

5. GPS, כאשר אם זו מערכת עם אנדרואיד שתריץ ווייז במקום IGO זה יתרון שאני גם מוכן להוסיף עבורו כמה מאות שקלים.

אני יודע שהכל עניין של כסף. אני מקציב לזה בערך 3000 שקל. אם צריך לדעתכם יותר על מנת לקבל את מה שרשום בדרישות, אני מוכן לשקול את זה.

גם אשמח לדעת מה לדעתכם צריך להיות ההחזר שאני מקבל על המערכת הנוכחית כדי שאדע מה אמור להיות ההפרש במחיר המערכות.

פורסם

תודה על התגובות חברים

כמו שאמרתי וחזו עיניי בגיל קאר זו בעיה כוללת של המערכת הזו.

לגבי הדיבורית תנסה ללחוץ על יומן שיחות ודרכו להתקשר בקיצורים.הבעיה הקשה זה בזיהוי מי מתקשר אלייך.מחייב לבדוק בטלפון.

אגב אני חושב שגם הגירסה של הניווט גרועה מול גירסאות קודמות, אז כשזה חשוב לי ומצריך ריכוז בנסיעה שאני לא מכיר אני משתמש במערכת אחרת שיש לי.זה פותר גם את הצורך לעבור מהרדיו לניווט ולדיבורית.מרוב פונקציות הנסיעה נפגעת.

אבל כמו שאמרתי הכי גרוע זה הרדיו.כל ההנאה של הנסיעה נפגעת.

אני מחכה לתשובות מטויוטה וחושב שאם אתה משקיע כל כך הרבה ברכב מן הראוי שהרדיו יעבוד כראוי.

אני אנסה להעביר את השירשור הזה לטויוטה למרות הסקפטיות שלי.

פורסם

בוקר טוב

בנושא השרות מול גיל קאר אני חושב שקצת הגזמתי ואני מקווה שלא הובנתי לא נכון

מההיכרות שלי עם מחלקת השרות של גיל קאר אני בטוח ויודע ומוכן לחתום על כך שהם נותנים שרות מעולה

אני משוכנע שכל תקלה תיפתר בצורה הנכונה והשרותית ביותר האפשרית

אולי קצת הגזמתי בתגובה שלי לכן אני ממליץ לגשת ולבקש טיפול ואני בטוח שכל מי שמטופל בגיל קאר יקבל את כל התשובות ואת כל פיתרון הבעיות בצורה הטובה ביותר

ואני מתנצל אם התבטאתי בצורה בוטה מדי בפוסט הזה

לא זו היתה הכוונה

ואני חוזר ואומר שבגיל קאר מחלקת השירות היא יוצאת מין הכלל

בכבוד רב

כהן דרור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום,

לא קיבלתי כל התייחסות לגבי איזה דגם כדאי לי לקחת.

מחר יש לי תור לגיל קאר ואני מעדיף להגיע עם המלצה טובה.

לא רוצה לקנות מכשיר ושוב לגלות שהקליטה שלו לא טובה או שהוא לא עונה על הדרישות שתיארתי.

אז יש דגם מומלץ?

פורסם

הציעו לי בגיל קאר את הפיוניר 4450 ואמרו לי שהמחיר הרגיל למכשיר הזה הוא מעל 6000 ש"ח, ונתנו לי מחיר מאוד נמוך לשדרוג יחסית למחיר המלא שהם ציינו. אז זה נשמע מאוד טוב בזמנו וקבעתי התקנה ליום רביעי הקרוב.

מצד שני, כשעכשיו אני מסתכל בזאפ אני רואה שהמחיר המצוי של הפיוניר לא מתקרב בכלל ל-6000 ש"ח. ככה שאני מרגיש טיפה מרומה.

אז אני לא יודע אם מחיר השדרוג שהציעו לי הוא הוגן או שההטייה של המחיר המלא שאמרו לי גרם לזה להשמע מאוד טוב בזמנו.

כמה לדעתכם צריך לעלות שדרוג מה-FlyAudio לפיוניר 4450, כולל התקנה מחדש ומתאם לפיוניר?

אשמח לתשובה מהירה כי ביום רביעי הקרוב אני הולך אליהם להתקנה.

פורסם

ראית את המחיר בזאפ, 2600 שקלים, תחסר מזה את מה שעלתה המערכת הקיימת, ותוסיף במקסימום 200 שקלים עבור ההתקנה.

קשה לי להאמין שהם יתנו לך את הפיוניר ב 2600 שקלים אחרי שהם שלפו מחיר כזה, כי זה יראה כמו שוק ויתן הרגשה של רמאות בכל מקרה, גם אם תקבל את המחיר הזול.

אם לא תקבל את המחיר הזול, אתה יכול לרכוש אותה (או אחת מתקדמת יותר), ולנסות למכור את הקיימת ביד 2 או פה בפורום בשביל לצמצם נזקים.

בהצלחה, ותעדכן!

SCANSPEAK

• תוכן חדש...