Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג כמה צריכה לעלות המערכת הקיימת מכיוון שהיא הגיעה עם הרכב החדש כחלק ממבצע של היבואן.

את הפיוניר הם הציעו לי בפחות מ-2600.

אני מבין שההתקנה לדעתך זה בערך 200 שקל.

האם זה כולל גם את המתאמים והמסגרת המתאמת בין המערכת לרכב?

וכמה לדעתך צריך להיות הזיכוי על ההחזרה של ה-FlyAudio?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

spook שלום,

יש לי בדיוק את אותה בעיה שאתה מתאר בפריוס, אני עדיין במו"מ לגבי הפתרון,

אודה לך אם תשתף איך נסגר הסיפור שלך מולם.

תודה מראש.

פורסם

שדרגו לי את ה-FlyAudio לפיוניר 4450 בעלות של 2000 ש"ח + מע"מ.

הפיוניר בסופו של דבר מכשיר שהוא יותר טוב מה-FlyAudio.

קליטת הרדיו השתפרה, אבל עדיין יש בעיות קליטה לפעמים.

השירות שלהם בסופו של דבר היה מעולה. מאוד נחמדים.

בימים הראשונים נתקלתי בבעיה של שיחות שמבטלות את השימוש ב-BT ועוברות לטלפון סתם ככה.

עד שגיליתי שהבעיה כנראה נגרמת מ-WAZE שרץ במקביל ומשתמש ברמקול של הטלפון במקום ב-BT וזה כנראה לקח איתו את השיחה.

בשבועיים האחרונים לא נתקלתי שוב בבעיה.

בסופו של דבר, אני מרוצה מהפיוניר יותר מה-FlyAudio, אף על פי שעדיף לא לטפח ציפיות.

הדבר הנחמד שגיליתי זה שהחיבור של הטלפון ב-BT גם בשמיעת המדיה מאפשרת שליטה על הטלפון גם דרך השלט על ההגה. אפשר להעביר שירים קדימה ואחורה וגם תחנות באפליקציה של TuneIn Radio.

הפיוניר אפילו מראה את השם של השירים שהנגן בטלפון מנגן באותו הרגע.

ככה שאם הקליטה גרועה באזורים מסויימים, אפשר לשמוע רדיו דרך האינטרנט בטלפון ולשלוט בקלות בתחנות דרך השלט של ההגה.

לגבי המחיר, לא יודע אם היה זול או לא. שכל אחד ישפוט בעצמו.

• תוכן חדש...