Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משעמם באינטרנט הזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משעמם לי, האינטרנט הפך להיות אצלי מקום שאליו אני פונה כדי לשרוף זמן בלום לא נגמר של קארזפורום-פייסבוק-קארזפורום עם קפיצה שבועית לטובת בדיקת חדשות אנדרואיד.

לא מוצא סרטים מעניינים לראות, כל הסדרות שאני רואה בפגרה, מבאס פה.

מה אתם עושים באינטרנט? באילו אתרים אתם גולשים? תעזרו לחבר בעת צרה. :cry:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תראה קומדיות רדודות ומצחיקות כאלה-ויש הרבה.

המשרד,סקראבס,מרוששות וכו'

סרטים-תעבור על הטופ 250 בIMDB ותחזור לפה :)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לפני שתקבל פה מיני המלצות לאתרי פורנו, מציע לך לעבור על שרשור הסדרות כאן בפורום ולמצוא לך משהו חדש. אלא רק אם יש לך 24 שעות חופשיות ביום, אין מצב שתצליח לעבור על כל הסדרות הטובות. אצלי יש כרגע לפחות 10 עונות שלמות של סדרות שעדיין לא הספקתי לראות.

לחילופין, אתה יכול למצוא איזה משחק מחשב טוב שיעסיק אותך במשך כמה שבועות.

ואם בא לך לעשות משהו מועיל ברשת, תעבור על השרשור של TED. בטוח תמצא שם כמה עשרות הרצאות מעניינות להעביר את הזמן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האמת שבזכות השרשור הנ"ל, החלטתי לגשת למיינסטרים שלמדתי לשנו, וגיליתי שם את דקסטר, אחלה סדרה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
האמת שבזכות השרשור הנ"ל, החלטתי לגשת למיינסטרים שלמדתי לשנו, וגיליתי שם את דקסטר, אחלה סדרה.

רק שם גילית את דקסטר?תתבייש לך!

סקראבס אולי לא נופלת שם-מצטער...כל אחד והטעם שלו.

מה עם גיימינג?אתה יכול לשרוף שעות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

עכשיו סיימתי מרתון של שיקאגו הופ, סידרה ישנה אבל ממש טובה.

אם סדרות מופת ישנות לא מרתיעות אותך, יש לך את "רצח מאדום לשחור".

פורסם
אני מצטער אבל אין שום דבר רדוד בסקראבס. מדובר ביצירת מופת.

ומה אני מבין?

אני בסך הכל השרת.

כשיתאפשר לי להחליף את הכיתוב מתחת לשם (במקום "נהג שודים מדופלם"), אחליף אותו ל"שרת הפורום".

לשון נופל על לשון.

פורסם

תתחיל לגלוש בבלוגים.

רק Mashable על מדוריו הרבים הוא עולם ומלואו.

Ars Technica הוא מקור מידע מצויין לאנשים טכניים.

חורים ברשת הישראלי התחדש לא מזמן ונראה די מעניין.

בכל אחד מאלה תמצא לינקים לאתרים אחרים באותו סגנון.

תתחיל, תראה לאן זה מוביל אותך.

פורסם
כשיתאפשר לי להחליף את הכיתוב מתחת לשם (במקום "נהג שודים מדופלם"), אחליף אותו ל"שרת הפורום".

תיזהר במה שאתה מבקש, התואר הזה יאלץ אותך להסתובב עם 77 על הגב.

פורסם

אני חושש שהובנתי לא נכון, אני לא מחפש לשרוף זמן. למעשה, אני כל כך טוב בלשרוף זמן שאם זה היה ספורט אולימפי אני בטוח שהייתי הרבה יותר מפורסם ממה שאני היום.

גיימינג מקבל את הזמן שלו, ואם אני רוצה לשרוף זמן אין יותר טוב מפייסבוק-קארזפורום-חוזר חלילה.

אני מחפש משהו מעניין, שכשאני אכנס לשם אני ארגיש שאני באמת מנצל את הזמן בצורה הטובה ביותר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
עכשיו סיימתי מרתון של שיקאגו הופ, סידרה ישנה אבל ממש טובה.

אם סדרות מופת ישנות לא מרתיעות אותך, יש לך את "רצח מאדום לשחור".

תקשיבו טוב. אחת הסדרות הכי טובות שראיתי אי-פעם. ענק!!! בלעז זה נקרא: homicide life on the street.

מדובר ביצירת מופת לכל דבר ועניין. זו סדרת המשטרה היחידה שאני יכול להגיד בפה מלא שהיא יותר טובה מהמגן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תמצא תחום מסוים שמעניין אותך ותחפש עליו באינטרנט..

משם זה יוביל לאיזה פורום עם דיונים מעניינים שעוסקים באותו התחום ונראה לי שזה יספק אותך

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
תקשיבו טוב. אחת הסדרות הכי טובות שראיתי אי-פעם. ענק!!! בלעז זה נקרא: homicide life on the street.

מדובר ביצירת מופת לכל דבר ועניין. זו סדרת המשטרה היחידה שאני יכול להגיד בפה מלא שהיא יותר טובה מהמגן.

בהחלט, הדיאלוגים שם הם יצירת מופת בפני עצמה, כל כמה שנים אני מוצא את עצמי במרתון של הסידרה הזאת, והיא כמו יין, משתבחת עם השנים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם נרד לרגע מהמלצות לסדרות, אין גבול למה שאפשר לעשות באינטרנט כדי להעביר זמן. אתה מתחיל מלטייל בstreetview בכל מיני מקומות בעולם שרצית לראות, מוריד תוכנות מגניבות ומנסה ללמוד להשתמש בהן בעזרת מדריכים ביוטיוב, ממשיך בלקרוא על כל מיני פרוייקטים מטורפים בתחום הרכב בפורומים מחו"ל ומסיים בהצטרפות לכל מיני רשתות חברתיות תחת שם בדוי ומציק שם לערסים ולפרחות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...