Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משעמם באינטרנט הזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ מאוד על מוסף כלכליסט.

בכל שבוע יש להם כתבות עומק מעניינות על הרבה נושאים (חלקם כמובן בעלי זיקה כלכלית).

יש גם מדורים מעולים - שאלות ותשובות כלכליות-חברתיות של דן אריאלי,

שאלות מדעיות הזויות בסגנון קארז פורום (האם מנטה באמת מקררת?) - בלדד השוחי

טור פרשנות ואנקדוטות מעניינות על העולם ועל האינטרנט - פרופ' שיזף רפאלי

חוץ ממה שכתבתי כאן, כתבות העומק שלהם מעולות, יש להם כתבים ברמה גבוהה.

השבוע למשל יש להם פרק מתוך הספר החדש של דן אריאלי - פשוט כיף לקרוא.

זה הלינק לעמוד הראשי של המוספים שלהם. תבחר מוסף ותראה את המאמרים שנכתבו באותו שבוע:

http://www.calcalist.co.il/local/home/0,7340,L-4022,00.html

פורסם

אני גם בסיטואציה דומה לאחרונה, יש דקות מתות בעבודה שאני בתהליכים לנצל להרחבת הידע הכללי, בין אם קריאה בויקיפדיה לאתרים שעוסקים בנושאים שאני מתעניין בהם.

תוך כדי אפשר למיין אלבומי מוסיקה, לרוב 70% אני מוחק ומשאיר רק מה שלא מציק לאוזן. לוקח המון זמן אבל בסוף אתה נוסע ברכב ונהנה.

לגבי הפייסבוק אני רשום להרבה קבוצות לפי תחומי עניין, צרכנות,טכנולוגיה, ספורט, מכוניות, הומור וכמובן קבוצות לשטוף את העיינים מדי פעם :wink: (Hotties Magazine,Tattooed Girls Magazine וכו)

לגבי סרטים, באמת שבתקופה האחרונה יש יובש רציני ברמת סרטים איכותיים אז פונים לסדרות.

תודה על ההמלצה לHOMICIDE כאן בשרשור, אתחיל להוריד. כי אני מעריץ כבד של THE WIRE וסופרנוס.

כרגע התחלתי THE SHIELD , שמעתי היא מעולה.

אם עדיין לא ראית את הסדרות הבאות אז ממליץ על Battlestar gallactica , BREAKING BAD וSPARTACUS , 24

סדרה ישראלית מומלצת-דרמת ריגול-GORDIN CELL יש רק עונה 1 ביינתים, מחכה לשניה שעדיין לא צולמה.

אימה- TWIN PEAKS של שנות ה90 של דייויד לינץ' - יש כמה פרקים שאפשר לעשות עליהם הרצה מהירה, אבל למי שאוהב אימה אז הסדרה הזו היא יצירת מופת שחודרת מתחת לעור ונשארת איתך להרבה זמן.

דרמה- MAD MEN -קצת כבדה אבל למי שאוהב דיאלוגים שנונים ועומק על החיים זו הכתובת.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
אם נרד לרגע מהמלצות לסדרות, אין גבול למה שאפשר לעשות באינטרנט כדי להעביר זמן. אתה מתחיל מלטייל בstreetview בכל מיני מקומות בעולם שרצית לראות, מוריד תוכנות מגניבות ומנסה ללמוד להשתמש בהן בעזרת מדריכים ביוטיוב, ממשיך בלקרוא על כל מיני פרוייקטים מטורפים בתחום הרכב בפורומים מחו"ל ומסיים בהצטרפות לכל מיני רשתות חברתיות תחת שם בדוי ומציק שם לערסים ולפרחות.

או שאתה מחליף את הסמלון שלך או שאני מחליף לך אותו. :-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם
או שאתה מחליף את הסמלון שלך או שאני מחליף לך אותו. :-P

לא מבין מה הבעיה. ילדים צריכים מזון עשיר פרוטאין כדי לגדול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בהחלט, הדיאלוגים שם הם יצירת מופת בפני עצמה, כל כמה שנים אני מוצא את עצמי במרתון של הסידרה הזאת, והיא כמו יין, משתבחת עם השנים.

אם אתה צופה באינטרנט, או שאתה יודע היכן ניתן לצפות/להוריד באינטרנט, אשמח לקישור בפרטי. תודה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

1. כנס לפה: http://fishki.net/

יש למטה עמודים, זה יעביר לך בערך חצי מהחיים

2. אתה בטוח שצפית בכל התוכן של xnxx ?

3. האינטרנט לא נגמר עד שלא תגיע לדף הזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תמצא תחום מסוים שמעניין אותך ותחפש עליו באינטרנט..

משם זה יוביל לאיזה פורום עם דיונים מעניינים שעוסקים באותו התחום ונראה לי שזה יספק אותך

הבעיה עם העצה הזו היא שאתה תמיד מסיים באוף טופיק של קארספורום.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=U2ofN0rqlxg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וזה יעביר לך 10 שעות:

http://www.youtube.com/watch?v=Ktbhw0v186Q דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
תתחיל לעשות ביד.

או שתצא מהבית ותמצא מישהי שתעשה לך ביד.

החיפושים יעבירו לך לא מעט זמן

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...