Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר של 2007-2008 נע בין 26 ל35 אלף זה מחיר זול מכל הרכבים בשנים האלו והפונטו לא כזה גרוע יש לי 96 והוא אמין אם ככה ה2008 בכלל לא בעיתי , יש הסבר הגיוני ? אני יודע שהשוק של הרכבים בריצפה אבל עדיין

Tuning:lol:

פורסם

אין לי שמץ. היו לנו 2 גרנדה פונטו, 2008 ו 2010, רכב נוח, חסכוני, בטיחותי אמין ויפה. המחיר הבזיוני שלו בשוק הוא הברכה הכי גדולה לכל סטודנט, לדעתי. אם זו המגמה, נראה לי שבעוד שנה-שנתיים אחליף את הפונטו ספייס 2003 שלי בגרנדה פונטו 2007~

פורסם

אני מאשים את היבואן. מאז שנת 2000 התדרדר מצבה של פיאט בארץ בהדרגה וכל פעם נקבע שיא חדש של שפל. חבל.

ישנם שלושה קונצרנים של רכבים עממיים אירופאים למהדרין: פולקסוואגן, פיאט ופיג'ו-סיטרואן. אם תתבוננו היטב בכבישים ותחפשו אחר תוצרת מזדקנת של היצרנים הנ"ל, תופתעו לגלות את האיטלקים מככבים. אם ניקח את סגמנט הסופר-מיני (במסגרתו מחפשים אנשים אחר אמינות וחלפים זולים מעל לכל) בשנתונים 95-00, הרי שבקושי נראה את הפולו או את ה-206/סקסו לעומת את הפונטו.

אם נתבונן בשנתונים 90-95, המצב נותר זהה: אני רואה יותר אונו מאשר 205/AX ובאשר לפולו מאותן שנים - ובכן, אותה איני רואה כלל. לא כך?

אופס, שכחתי את רנו.. למען האמת, את הקליאו אני רואה יותר מאשר את התוצרת הצרפתית האחרת, אבל הרבה פחות מאשר את הפונטו.

:idea:
פורסם
אין לי שמץ. היו לנו 2 גרנדה פונטו, 2008 ו 2010, רכב נוח, חסכוני, בטיחותי אמין ויפה. המחיר הבזיוני שלו בשוק הוא הברכה הכי גדולה לכל סטודנט, לדעתי. אם זו המגמה, נראה לי שבעוד שנה-שנתיים אחליף את הפונטו ספייס 2003 שלי בגרנדה פונטו 2007~

בדיוק.אני הולך להיות סטודנט בסוף השנה ולחסוך לאחת כזאת למענן האמת.

פורסם

כי לפיאט יש עדיין סטיגמה של רכב לא אמין,ומתחמם בעליות,אם זאת הייתה טיוטה גרנדה,המחיר היה בהתאם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כי לפיאט יש עדיין סטיגמה של רכב לא אמין,ומתחמם בעליות,אם זאת הייתה טיוטה גרנדה,המחיר היה בהתאם.

זה סטיגמות. כל החיים שלי היו לי פיאטים וטיפלתי כמו שצריך ושום תופעה לא קרתה

פורסם

המחיר נמוך לא רק בגלל ירידת ערך, אלא בגלל שרובן המוחלט של הגרנדה הידניות הוא בוגר חברות השכרה וליסינג.

לכן, רוב מה שאתה רואה ביד2 זה מחירון מינוס 20 אחוז בתור סיפתח, ועוד אפשר להוריד למחירון מינוס 30% ואפילו לגלח עוד 2000-3000 ש"ח במידה ומדובר ברכב לא שמור במיוחד או עם ק"מ גבוה.

פורסם

סטיגמות של התחממות הגיעו מאנשים ששמים ז*ן על הרכב שלהם וממלאים ברדיאטור מים מהברז.

בין הדברים החשובים, אם לא הכי חשוב, זה שימוש בנוזל קירור ייעודי (פראפלו)

אני בעלים לשעבר של פונטו ספייס 2004, ולפני שנה השתדרגתי לגרנדה פונטו 2008 (קניתי אותה שנה שעברה, יד ראשונה פרטית ב37 אלף, בזמן שהמחירון נשק ל50)

בתור סטודנט, אני לא מתחרט לרגע שקניתי את הרכב הזה.

ד"א, מלבד פעם אחת שהיתה לי בעיה עם הרובוט של הגיר (בספייס 2004, היום אני עם ידני), מעולם לא נכנסתי למוסך מלבד טיפולים תקופתיים.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

סטיגמה.

העולם בנוי ככה שמה שלא יפני, לא עומד בתחזוקת שבר, למעט גרמניות\צרפתיות\אמריקאיות ישנות (70'-90')

בידני אני לא רואה דבר רע. (כמובן שזה עדיין פיאט, מי שמחפש יותר איכות, ילך על גרמניות לדוגמא).

ברובוטי, לא מתקרב (וההודעות בפורום מדברות בעצמן.)

פורסם

הגרנדה לא רעה בכלל, זה אפילו סוג של רכב "ברירת מחדל" לכל מי שמחפש סופרמיני חסכונית ב30~40 אלף.

אין יותר מדי כאלה פרטיות. רובן (כולן?) הגיעו מהשכרה/ליסינג והמחיר שאתה רואה במודעות מראש משקף את ההפחתות הרלוונטיות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

גם לנו היה פונטו אקטואל 2005, במשך 6 שנים (יד ראשונה הייתה השכרה), מעולם לא עשה שום בעיה,

רק טיפולים שוטפים ודברים רגילים כמו מצבר וצמיגים.

so far so good so what

• תוכן חדש...