Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום רב לכולם.

ידוע שאחד הגורמים להתבלות מהירה של כיסויי ההגה זה השמש.

במהלך השנה האחרונה השתמשתי בכיסוי מסוג "רודיאו" של הדר-רוזן. אני אישית הייתי מרוצה מאוד מהכיסוי במיוחד בשל האחיזה.

אבל, מה לעשות, עם הזמן השמש הייתה מפוררת את איזורי האחיזה של הכיסוי.

מגן שמש לשמשה הקדמית בלבד מן הסתם לא מספיק, כי השמש גם חודרת דרך החלונות הקדמיים.

ראיתי פתרון, שחבל שזה לא נפוץ מספיק ברשת ובשוק - מדובר במגן שמש להגה, שכמו מגן שמש לשמשה הקדמית, זה מכסה על כל ההגה (כמתואר בתמונה) וכך ההגה לא חשוף לקרני השמש.

ניסיתי לחפש באי-ביי - רק דמי המשלוח מקפיצים את ההוצאה לפי-4, כך שזה לא מצדיק את ההזמנה.

כמו-כן, באמאזון לא שולחים לישראל.

בנוסף, ישנו אתר ישראלי יחיד בשם "אמת1" (pe1.biz), אבל אלה לא מוכרים יחידות בודדות, אלא בכמויות מסחריות.

מצאתי אתר לאביזרי רכב באוסטרליה בשם "Black Carbon - All things auto". מכיוון שאני לא מכיר את האתר, טרם המשכתי למעמד הרכישה וכך אינני יודע עדיין אם שולחים לישראל ובכלל מה דמי המשלוח משם.

1) אשמח אם מישהו יודע על חנות (מקוונת או פרונטלית) בארץ למכירת מגן שמש להגה.

2) האם מישהו שמע על האתר Black Carbon? אשמח לקבל המלצה על האתר, שאכן אוכל להמשיך בתהליך הרכישה שם.

פורסם

יש לי ברכב של ההורים כיסוי הגה מעור של HR (בטוח ב 99.9%) עלה בסביבות 120 שקלים מחזיק כבר מעל שנתיים בשמש באר-שבעית קופחת.

לפני חודשיים רכשתי אחד לסיויק שלי.

פורסם

בס"ד.

בקשר לרכישת כיסוי הגה - תודה על ההצעה - אני אסתדר.

שוב, הדבר המתסכל אותי זה חוסר במגן שמש להגה בשוק - זה הדבר העיקרי שרציתי לדון בו.

אגב, בדקתי את אתר "Black Carbon" - שם מוכרים רק לאוסטרליה ולניו-זילנד (נראה שהם חוסכים על-ידי משלוחים באמצעות קנגורים..)

פורסם
בס"ד.

בקשר לרכישת כיסוי הגה - תודה על ההצעה - אני אסתדר.

שוב, הדבר המתסכל אותי זה חוסר במגן שמש להגה בשוק - זה הדבר העיקרי שרציתי לדון בו.

אגב, בדקתי את אתר "Black Carbon" - שם מוכרים רק לאוסטרליה ולניו-זילנד (נראה שהם חוסכים על-ידי משלוחים באמצעות קנגורים..)

אפשר לינק למוצר על מנת להבין על מה מדובר.

כמו כן לא צרפת שום תמונה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

נראה לי בסיעתא דשמייא פשוט לאלתר מגן משקפיים של שמשה קדמית ולתפור בשוליים בקיפול על שניים...

Cool-Touch--Steering-Wheel-Reflector-.gif

פורסם

כזה דבר ניראה לי מיותר,הרי גם ככה שמים מגן על החלון הקדמי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כזה דבר ניראה לי מיותר,הרי גם ככה שמים מגן על החלון הקדמי.

אבל קרנות השמש לא תמיד מול השמשה הקדמית, הן חודרות גם מהצד.

פורסם

שנים הייתי מכסה את ההגה בכל חניה עם מגבת לבנה.

יעיל, זול וההגה תמיד קר-אני חושב שזה פתרון מעולה עבורך.

מעבר לזה אפשר לייצר לבד כיסוי כזה. (מה שהצגת)

פורסם

נכון אבל עם השמש היא מהצד זה או שהיא ממזרח,שזה בבוקר כעוד לא חם,או במערב שזה כבר אחרי השיא החום.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קניתי עכשיו רכב עם כיסוי הגה ממש מתפורר - הלכתי לקנות אחד חדש שעלה סה"כ 80 שקל.

לדעתי כדאי לקנות אחת חדש כל שנה ב80 שקל מאשר להשים ולהוריד כיסוי הגה מההגה כל פעם - מה גם שהוא לוקח מקום באוטו ולא ממש נוח - אל תשכח שגם כשאתה אוחז בכיסוי יש לו בלאי - והוא הרבה יותר גבוהה מאשר הבלאי של השמש.

פורסם

תעשה אחרת...

סה"כ בלי שום כיסוי, ושאתה יוצא מהרכב שים איזו חולצה ישנה על ההגה.

עובד מעולה כ3 שנים אצלי וההגה עור שלי עדיין לא מראה סימני הזדקנות

פורסם
רק אני לא מבין למה צריך כיסוי הגה?

אני למשל אוהב את המגע שלו.

פורסם

ואתה מעדיף מגע של כיסוי הגה על פני בטיחות?

הכיסוי ההגה היחידי שהייתי שם זה הכיסוי שתופרים אותו להגה,וגם את זה הורדתי כי הוא עשה את ההגה שמן ולא נוח לאחיזה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

למה לא בטיחותי?

כיסוי טוב לא מחליק בזמן סיבוב.

• תוכן חדש...