Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין דבר כזה כיסוי בטיחותי, עם הזמן הוא נשחק ונהיה גדול עד שיום אחד תסובב את ההגה ורק הכיסוי יסתובב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק ואני מדברים לא על הכיסוי בתמונה אלא על הכיסוי הרגיל.

אריק הכיסוי לא יסתובב פתאום במקום,יהיו סימנים מקדימים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קרה לי מקרה,מאז שום דבר דומה לא נכנס לי לרכב,והוא ישב בלחץ,לקח לי אולי חצי שעה רק להלביש אותו על ההגה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כול המכוניות שהיו לי,משנת1973.תמיד היה לי כיסוי הגה,ותמיד מכין לבד ומעור.נוח,וממש כיף לגעת בהגה,ואני נוגע\מלטף\מחרמן את ההגה כול נסיעה וכול הנסיעה.:-P

IMG_1421.JPG

IMG_1423.JPG

פורסם

חוץ מהכיסוי הגה של upetar שום כיסוי הגה בשום מחיר לא יהיה בטיחותי והיה פה המון דיונים בפורום על זה, בנוסף אני מדבר מניסיון אישי שכיסוי הגה ברכב שנהגתי בו החליק לי ותאמינו לי אף אחד לא רוצה להגיע למצב הזה.

Miata ND2

פורסם
חוץ מהכיסוי הגה של upetar שום כיסוי הגה בשום מחיר לא יהיה בטיחותי והיה פה המון דיונים בפורום על זה, בנוסף אני מדבר מניסיון אישי שכיסוי הגה ברכב שנהגתי בו החליק לי ותאמינו לי אף אחד לא רוצה להגיע למצב הזה.

היום אתה נוסע ללא כיסוי?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אישית אני נגד כיסויים להגה .

אבל ברכב של חברה שלי ההגה כבר ממש מתפורר (גולף mk4) מישהו יכול להמליץ מנסיון על כיסוי עור לתפירה על ההגה?

לא הכיסויים הפשוטים אלא אלו שנותנים מראה של הגה עור תפור ולא זזים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אכן יש כיסויים שיכולים להסתובב על ההגה -חשוב לרכוש כסוי איכותי ובטיחותי.

לי אישית נוח לנהוג עם כיסוי הגה,גם מבחינת חום.

לשואל למעלה,פנה ל"טופ קאר" יש להם פתרונות מעולים למרות שזה לא זול.

• תוכן חדש...