Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטומת 100,000 ק"מ יד1 סנרוף ג'נטים צבע שחור מטאלי בלי שריטה מאחורההכל חדש כאילו לא ישבו מאחורה לא שווה 10,000 למרות כל הנזק מההזנחה?

פורסם

המחיר מפתה והרכב יד ראשונה, זה נשמע מענין. ייתכן שתרצה לשפץ את הרכב ואז תוכל למכור אותו במחיר טוב כי זה רכב מבוקש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

דווקא כן אפשר ״לחזות״. קח את הרכב למוסך, תציג להם את טופס הבדיקה, בקש ממנו לעשות בדיקה נוספת לצורך יישור קו, וקבל הצעת מחיר.

VW Bora V5 2001 150HP AUTO - Highline.

פורסם

הכונה שבאוטו זה אי אפשר לחזות מה יהיה הלאה.

חישנים סוררים,גיר לא תקין,מוח גיר לא תקין(מכטרוניק) והלאה והלאה.

זה הימור,על פניו אפשר לקנות את האוטו לתקן לנסוע ואולי אפילו לעשות כמה לירות,אבל זה אולי גדול.

פורסם

במחירון יד 2 נוקבים ב 25,000 ש"ח.

אתה מדבר על הפרש של 12,000 ש"ח.

יש סיכוי שאת ההפרש הזה תוציא על יישור קו.

ואז תוכל אולי להיות רגוע.

יכול להיות שתצליח לעשות זאת בחצי הפרש - עניין של מזל...

אם זה באמת מתאים לך ואתה משאיר בצד סכום בטווח הנ"ל זה נשמע מעניין.

אם לא... אז...

אמנם איני מכיר אישית, אך לא ניתן להתעלם מהתשבוחות שמוסך רון, מומחה VAG זוכה בפורום - נסה להתייעץ עמו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תודה לעוזרים.

אבל בסוף אני עדיין א יודע מה לעשות אני חושב לקנות ב 13לא לתקן ומקסימום למכור לחלקים עוד שנה שנתיים מה נראה לכם?

פורסם

השאלה אם האוטו הזה כשיר לנסיעה ויחזיק לך את הזמן הזה בכלל... לפי הבדיקה, הרכב הזה לא כשיר לכביש מבחינה בטיחותית.

מנוע וגיר גוססים, חופשים במערכות בולמים וסרנים, בולמים לא טובים. לא בדקו ברקסים ואני מעריך שגם הם גמורים. הרכב דורש השקעה, לא משנה מה אתה רוצה לעשות איתו.

VW Bora V5 2001 150HP AUTO - Highline.

פורסם
תודה לעוזרים.

אבל בסוף אני עדיין א יודע מה לעשות אני חושב לקנות ב 13לא לתקן ומקסימום למכור לחלקים עוד שנה שנתיים מה נראה לכם?

חבל על הזמן. חבל על הכסף.

alfa 156 2.5.

פורסם
תודה לעוזרים.

שמע ידידי, אומרים לך מההודעה הראשונה שהרכב מוזנח, הוצאה כספית מיותרת וכאב ראש ולב.

אתה ממשיך לשלוח הודעות שתוכנן זהה ("בלי שריטה" ועוד כל מיני גיבובים על החיצוני). רכב הוא בעיקר לא מצב יצוני אלא מערכת מנוע-תמסורת. וברכב הזה שניהם דפוקים.

זוג זקנים נסעו על V5? ואולי הנכדים עשו עליו דריפטים בסופי שבוע?

אם יש לך 13 א' מיותרים, ועוד 10 א' מיותרים בשביל היישור קו, ועוד 5' מיותרים בשביל מה שיתגלה מיד לאחר היישור קו, לך על זה.

• תוכן חדש...