Jump to content

Pimp My Ride

  • הודעות

    60
  • כאן מאז:

הנקודות של Pimp My Ride

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. תודה לעוזרים. אבל בסוף אני עדיין א יודע מה לעשות אני חושב לקנות ב 13לא לתקן ומקסימום למכור לחלקים עוד שנה שנתיים מה נראה לכם?
  2. זה התוצאות מהבדיקה.
  3. קודם למנהלים אני יודע שיש גם בטכני יש אנשים שלא נכנסים לשם. אז ככה יש לי אפשרות לקנות גולף V5 שנת 2000 אוטומט יד 1 100,000 ק"מ מזוגזקנים צבע שחור מטאלי ג'נטים סנרוף ובלי שריטה מאחורה כמו חדש כאילו לא ישבו שם יש בעיה אחת לקחתי את הרכב לבדיקה זה התוצאות שקיבלתי. יש 2 אפשרויות או לתקן או להשאיר את הרכב ככה ולמכור לחלפים עוד שנה שנתיים. מה עדיף וכמה בערך יעלה תיקון כזה? תודה לעוזרים.
  4. אוטומת 100,000 ק"מ יד1 סנרוף ג'נטים צבע שחור מטאלי בלי שריטה מאחורההכל חדש כאילו לא ישבו מאחורה לא שווה 10,000 למרות כל הנזק מההזנחה?
  5. הרכב נמצא אצל זוגזקנים רואים שבקושי נסעו על הרכב כנרה הוא הגיעה למצב הזה באמת בעקבות הזנחה אבל מבחינה חיצונית הוא כמו חדש, ובמחיר כזה ני יכול להרשות לעצמי פשות להשתמש בו שנתיים ולמכור לחלקים לא שווה את זה אלה דברים שחייבים תיקון מיידי? אם הם יורדים ל 10,000 שווה לקחת?
  6. טוב תודה למרות שהוא במחיר מציא 13 אלף יד 1 100K ומצב חיצוני מדהים בלי סריטה סנרוף ומגנזיום לא שווה עדיין?
  7. מה הסיפור? כמה עלות הנזק?
  8. אני מצרף את התוצאות בדיקה מישהו יכול להגיד לי מה בדיוק לא בסדר וכמה בערך עולה לתקן את זה? תודה לעוזרים.
  9. יי אני רוצה לקנות גולף V5 שנת 2000 נפח 2300 150 כ"ח לקחתי אותה לבדיקה ואמרו לי שחסר הספק והתורים לא עולים כנראה ש שסתום לא עובד. השאלה היא כמה זה קריטי כמה עולה להחליף? תודה לעוזרים
  10. היי אני רוצה לקנות גולף V5 שנת 2000 נפח 2300 150 כ"ח לקחתי אותה לבדיקה ואמרו לי שחסר הספק והתורים לא עולים כנראה ש שסתום לא עובד. השאלה היא כמה זה קריטי כמה עולה להחליף? תודה לעוזרים
  11. דיברתי עם משרד הרישוי אמרו שאין שוב צבע שאסור השאלה האם מכון טסט יעביר את הצבע או יעשה בעיות?
  12. יש רכבים כאלה בכל העולם השאלה היא מבחינה חוקית ומשפטית
  13. יש לי גליל של ציפוי כרום (ניקל) לרכב רציתי לדעת עם יש סיבה שלא אוכל לשנות לצבע מיוחד כזה ? תמונות לדוגמה
  14. תודה!
  15. ממליץ בחום אחלה רכב ללא תקלות!!!
×
×
  • תוכן חדש...