Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם זמני הגיע- גיוס יולי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז ככה,אני התגייסתי באפריל השנה,הרבה חברים שלי התגייסו ביולי-אוגוסט.

מה עשיתי בזמן המת ? הרי כמעט שנה אחרי סוף הלימודים...

הרווחתי כסף,הכרתי דברים חדשים ו...התגייסתי.

בדיעבד,אם אין לך בעיה מבחינת כסף כרגע ואתה לא חייב לעבוד,אז תאמין לי שזה כדאי,אני עכשיו מסתכל על חברים שלי שכמעט יש להם שנה בשירות ומשתחררים עוד שנתיים ואני עוד 3 ואומר למה אני צעיר ולמה לא התגייסתי מוקדם,תאמין לי שזה מעצבן וזה זמן מבוזבז בתכלס מהחיים שלך... ככל שתשתחרר מוקדם יותר ככה תתחיל את החיים מוקדם יותר,תמיד תזכור את זה, ושחברים שלך שצוחקים עליך שאתה מתגייס מוקדם יתגייסו אתה כבר תהיה בתוך השירות הסדיר שלך...

אם אתה בכל זאת רוצה לדחות,תפסול קרבי,אין הרבה ברירות,הם כנראה שיבצו אותך ולא רוצים לשנות.

שיהיה המון בהצלחה

Miata ND2

פורסם
אני רוצה קרבי בראבק :oops:

כולם אומרים את זה.. ואז הם מתגייסים :lol:

לאן אתה מיועד? מה בחרת במנילה בעדיפות ראשונה?

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

דווקא לא כולם אומרים את זה :)

אני מקווה מאוד שאני אקבל את מה שאני חולם עליו - גבעתי.

כבר שמעתי על כאלה שקיבלו שריון ואני פשוט הולך לבכות כמו ילדה קטנה אם זה מה שאני אקבל.

פורסם
אז ככה,אני התגייסתי באפריל השנה,הרבה חברים שלי התגייסו ביולי-אוגוסט.

מה עשיתי בזמן המת ? הרי כמעט שנה אחרי סוף הלימודים...

הרווחתי כסף,הכרתי דברים חדשים ו...התגייסתי.

בדיעבד,אם אין לך בעיה מבחינת כסף כרגע ואתה לא חייב לעבוד,אז תאמין לי שזה כדאי,אני עכשיו מסתכל על חברים שלי שכמעט יש להם שנה בשירות ומשתחררים עוד שנתיים ואני עוד 3 ואומר למה אני צעיר ולמה לא התגייסתי מוקדם,תאמין לי שזה מעצבן וזה זמן מבוזבז בתכלס מהחיים שלך... ככל שתשתחרר מוקדם יותר ככה תתחיל את החיים מוקדם יותר,תמיד תזכור את זה, ושחברים שלך שצוחקים עליך שאתה מתגייס מוקדם יתגייסו אתה כבר תהיה בתוך השירות הסדיר שלך...

אם אתה בכל זאת רוצה לדחות,תפסול קרבי,אין הרבה ברירות,הם כנראה שיבצו אותך ולא רוצים לשנות.

שיהיה המון בהצלחה

בן שלי אתה :-D

(אפריל 12')

והנה עשית מה שאני עשיתי. הלכת לעבוד ועשית כסף, טיילת, נהנת וכו'.

אני לא מבואס מזה שהתגייסתי מאוחר, לא מפריע לי בשיט.

אגב לאן התגייסת?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אהלן חבר, דבר ראשון אתה מודע לעניין שהתאריך שלך קרבי? יש לך כבר כיוון? קודם כל תדאג שאתה מגיע למקום שתיהיה בו מרוצה, אחרי זה תדאג לתאריך.

אני גם התגייסתי ב22.7 אבל ב2012, גיוס גולני שהוא תמיד ראשון מבין חטיבות החיר ואני יכול להגיד לך שאני לא מצטער לרגע, אני מרחם על כל מי שהתגייס אחרי ושמח בחלקי, יש לי חברים שהם חודש וחצי בצבא ואני כמעט שנה שזה יתרון אדיר, לפי דעתי עדיף להשתחרר מוקדם מאשר להתגייס מאוחר.

פורסם
בן שלי אתה :-D

(אפריל 12')

והנה עשית מה שאני עשיתי. הלכת לעבוד ועשית כסף, טיילת, נהנת וכו'.

אני לא מבואס מזה שהתגייסתי מאוחר, לא מפריע לי בשיט.

אגב לאן התגייסת?

טכני חיל האוויר :cry: (בשלבי יציאה, ואם לא אז תל נוף או פלמחים קלב)

Miata ND2

פורסם
טכני חיל האוויר :cry: (בשלבי יציאה, ואם לא אז תל נוף או פלמחים קלב)

וואי אתה מסכן :roll:

אני בתקשוב למזלי. (משרת בצאלים, קצת יותר מחצי שעה מהבית, עושה יומיות)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טוב, אני אעשה את המקסימום כדי לקבל גבעתי. אם זה ביולי ואם יותר מאוחר. מודה לכולכם כבר לא נורא להתגייז מוקדם

פורסם
טוב, אני אעשה את המקסימום כדי לקבל גבעתי. אם זה ביולי ואם יותר מאוחר. מודה לכולכם כבר לא נורא להתגייז מוקדם

פרוידיאני?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

הודעת השנה!

פורסם

א. עדיף שלא תתגייז בכלל :wink:

ב. מבחינת עונות השנה, עדיף להיות מרץ או נוב', אבל זה די זניח לדעתי. בנוב' יש לך קיפאון בטיורונות ועומסי חום באימון מתקדם, במרץ החורף מגיע כשאתה כבר בפלוגת מסלול (קו). אוג' עומסי חום בטירונות, וקור באימון מתקדם, כשישנים הרבה בשטח. לא כיף.

ג. למה אתה רוצה דווקא גבעתי?

• תוכן חדש...