Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה התקנות עשו בארץ? איתוראן,קודנית,דיבורית או אולי גם הסאנרוף ?

הסאנרוף בגרסת העילית הוא גג שמש כפול,מקורי!!

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא להלחץ דבר ראשון,

ותגיע עם גישה טובה. למלחמות הכי קל לצאת, ובד"כ יש מפסידים.

תגיע , תהיה אסרטיבי, תדרוש להיות עם הרכב ולהבין מה בדיוק המשמעות והפתרון של כל דבר. ככה לא תהיה לך הרגשה שמרחו אותך.

בסופו של דבר, ליונדאי יש שירות טוב, ואני משער שאין לאף אחד בטח ובטח אין אינטרס שלא תהיה מרוצה מהרכב. יש שירות, יש אחריות. בהחלט שאתה יכול לדרוש איזה פיצוי כגון טיפול ראשון וכו'.

בוודאי ובוודאי שהרכב אינו גרוטאה, הוא רכב מיוחד ומפואר, ואין לי ספק שתהנה ממנו מאד.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

שמעת על H mode? זה המצב בו כל רכב מגיע אל המשווק. במצב הזה אפשר וגם מתבצע איפוס של הקילומטראג' לפי ראות עיני המשתמש/סוכן. יציאה מH mode מתבצעת באופן יזום או אם הרכב עבר 60 ק"מ בנסיעה אחת. תיאורטית אפשר לאפס כל 59 ק"מ ולהמשיך לנסוע. בנוסף, כל סוכן רציני מבצע נסיעת מבחן על מכוניות שהוא עומד למסור כי בניגוד למה שאתה חושב זו אחריות שלו למסור ללקוח רכב תקין כך שה700 מטר שהיו לך על השעון היו אחרי איפוסים אם הסוכן שרכשת ממנו את הרכב רציני או אמיתיים אם קנית מחובבן.

יכול להיות שיש מצב כזה H mode, אבל אני כמנהל אולם תצוגה של כלמוביל (מיצובישי) בעבר לא נתקלתי בו ולא נתקלתי באיפוס ק"מ בארץ.

רוב המכוניות שיצא לי או לאנשי המכירה שלי למסור היום עם סביב ה- 10 ק"מ אבל יצא לי גם למסור מכוניות עם 60 ק"מ והיה גם פג'רו אחד עם 90 ק"מ. אם איפוס מונה הק"מ היה עניין כזה פשוט אני בטוח שהיו מאפסים אותו במקרה של רכב עם 60 ק"מ (כי מן הסתם יש לקוחות שזה מעלה שאלה מצידם)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

איך אותו פגרו עשה כזאת כמות של קמ?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין לי מושג.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לפותח השרשור, אני מציע לך לקחת את עצות המלחמה שאתה מקבל כאן בערבון מוגבל.

אף אחד מהמיעצים לא יהיה איתך בסוכנות ולא במלחמה שהם מציעים לפתוח.

גש ברוח חיובית, תן להם לנסות להתמודד עם התקלות ורק לאחר מכן תחליט אם אתה נלחם או לא.

תקלות קורות אצל כל אחד, בשביל זה יש אחריות.

פורסם

^

+1

לפותח השרשור, בדרכי נועם תשיג את מבוקשך מהר יותר ובקלות יותר. אל תתרפס, תביע את חוסר שביעות רצונך, אך אל תייצר אווירה שלילית אשר תפגע במוטיבציה של נותן השירות לסייע לך.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
יכול להיות שיש מצב כזה H mode, אבל אני כמנהל אולם תצוגה של כלמוביל (מיצובישי) בעבר לא נתקלתי בו ולא נתקלתי באיפוס ק"מ בארץ.

רוב המכוניות שיצא לי או לאנשי המכירה שלי למסור היום עם סביב ה- 10 ק"מ אבל יצא לי גם למסור מכוניות עם 60 ק"מ והיה גם פג'רו אחד עם 90 ק"מ. אם איפוס מונה הק"מ היה עניין כזה פשוט אני בטוח שהיו מאפסים אותו במקרה של רכב עם 60 ק"מ (כי מן הסתם יש לקוחות שזה מעלה שאלה מצידם)

לפי מה שאני מבין זה לא אמור להגיע אליך לאולם במצב הזה אלא להתאפס בבונדד.

אני נתקלתי בזה באלפא ובפרארי.

למען האמת, השאלה עלתה אצלי באופן אישי כשקיבלתי את אחת המכוניות שלי עם 0.0 ק"מ על המונה, דבר שנראה מוזר. אז שאלתי וקיבלתי את ההסבר.

מעניין לבדוק אם גם אצלכם זה ככה.

פורסם
...

אתמול בבוקר הבחנתי בכך כי על רצפת הרכב במקום המיועד לרגלי הנוסע שעל יד הנהג ישנו כבל אפור בעל ראש שאליו ככל הנראה אמור להתחבר איזשהו מכשיר ממקור חיצוני (דומה לחיבור 21 פינים של הטלויזיה למי שמכיר רק מרובע)

ברור שאין זה מקומו של הכבל והוא נשכח בחוץ מסיבה כלשהי בנוסף כיסוי הרצפה באזור הכבל מעוך בצורה שלא ניתן להשיבו לקדמותו

יש למישהו מושג מה החוט הזה???

...

לפחות תמונה של הכבל, נשמע כמו OBD, מעניין מאוד.

...

ייתכן מדובר בכבל שאמורים להשתמש בו כאשר מחברים מכשור חיצוני, כגון דיבוריות. אני קיבלתי כבל דומה כשמסרו לי את האסטרה 1.4T- אלא שהכבל שלי "עצמאי" ומאופסן בתא הכפפות, עד שארצה להשתמש בו. אז מחברים אותו לשקע מתאים שמתחבא מאחורי אחד מדיפוני הפלסטיק מתחת לדאשבורד. כנראה שזה מה שרואה הבחור. זה תקין וגם רצוי שהוא קיים, אם כי לא צריך להראות ג'יפה, אלא מוסתר.

פורסם

ממש מעצבן שבן אדם משלם ממיטב כספו לקנות רכב חדש מהחברה כדי להימנע מתקלות כאלו ואחרות שיש ברכבי יד 2

ובסוף צריך לקבל הרגשה חרא במקום להנות מהרכב

פותח השרשור-בהצלחה ומקווה שהמצב ייפתר על הצד הטוב ביותר עבורך...

פורסם

אני מהמר שמישהו במכס עשה עליו כמה סיבובים(בתוך המכס. לא בעיר). אולי עובד מכס וחבריו. אולי מאבטח.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

אתמול קיבלתי גם i40cw חדשה וגם אצלי יש תופעה של נקישות מכיוון חלון הגג!!

הייתי שמח לדעת כיצד נפתרה הבעיה הזו אצלך??

תודה רבה

פורסם

רק לי כל הסיפור הזה מריח מסריח עכשיו?

משתמש חדש, מעלה רק עוד ועוד תקלות, לא מעדכן מה נסגר עם הרכב ו"פתאום" אחריי 3 חודשים צץ מישהו עם אותה תקלה בדיוק ועם אותו סוג רכב בדיוק! (והוא עם הודעה אחת בפורום)

צר לי, לא נשמע לי.:roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חיפשתי מידע על התקלה וככה הגעתי לפורום (: מעולם לא כתבתי פה קודם ולכן גם הייתי צריך לפתוח משתמש חדש (היום). כמוכן, לצערי אני לא יכול לשלוח הודעה לבחור הראשון עם התקלה הזו כי עוד לא כתבתי 25 הודעות...

בכל מקרה, אתה יכול להיות בטוח שהתקלה אכן קיימת... (דרך אגב, אצלי אין עוד תקלות (חמסה חמסה) ובסה"כ הרכב ממש סבבה... רק הנקישות זה מרגיז, רכב חדש אחרי הכל..)

כמוכן אם מישהו יוכל לשלוח את ההודעה הזו גם ל-hyz אז זה ממש יעזור (אני לא יכול לשלוח כי אין לי 25 הודעות)

תודה בכל מקרה.

• תוכן חדש...