Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

המזל לא האיר לי השבוע . רכשתי רכב יד שניה טויטה פריוס 2009 במצב מעולה ללא שריטות וכו'.

ביום חמישי האחרון, נהגתי חזרה הביתה בסביבות השעה 4 בבוקר. כנראה שזמן התגובה שלי היה ארוך מדי מעייפות

ולצערי לא שמתי לב לתמרור המראה על צבע חדש בכביש. העפתי כמה קונוסים תמרור ברזל הכחול עם החץ שבד"כ מופיע באי תנועה. יש לציין שהיה קשה לראות זאת מרחוק היה די חשוך בכביש.

מהטעות הזאת נגרם נזק של כמה שריטות ושבר קטן בטמבון ובגריל הקדמי.

בקיצור יום למחרת ניסתי להדליק את המזגן אבל הוא לא קירר בכלל. לפי דעתי המדחס לא נכנס לפעולה.

שתי שאלות:

מה יכול לגרום לכך שהמזגן לא מקרר כתוצאה מפגיעה קלה?

האם ניתן להוריד סימני צבע בעזרת טינר (מדלל צבע)?

תודה

פורסם

בחזית הרכב יושב מעבה (ה"רדיאטור" של המזגן), צנרת ולעיתים גם חיבורי חשמל ועוד.

ישנם מקרים שמכה קלה בחזית גורמת לשבר בצינור (ובריחה של הגז) או לנזקים אחרים במעבה או ברכיבים אחרים.

גש למוסך לבדיקה, כנראה שהמכה שהרכב קיבל לא כזו קטנה - אולי יהיה לך שווה להפעיל ביטוח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אכן, כנראה שהרדיאטור של המזגן נפגע.

מכיוון שהרדיאטור של המזגן ושל המנוע נמצאים בסמיכות אחד לשני, יש לוודא תקינות גם שלו וגם של המאורר.

פורסם

גם הייתי ממליץ לפתוח מכסה מנוע לבדוק שהרדיאטור של הרכב לא נפגע וכל הנוזל קירור קיים במיכל העיבוי.

• תוכן חדש...