Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעייתים הווגיסטים האלה...

מכל הכיוונים :twisted:

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

^ מה לעשות שאנחנו רואים הזדמנות בכל כיוון (ראה סמלון להמחשה). :fist:

נ.ב. כבוד על שהצלחתם להפוך גם השרשור הזה לשרשור DSG. 8)

זמין 8)

פורסם

הגיר הכי טוב שהיה לי בחיים (GTI MK5 DSG6).

את ה-DSG 7 לא הייתי קונה כמשומש, בגלל זה פסלתי את כל הפסאט CC ביד 2 לצערי.

בזמן שכולם עסוקים בהכפשות כשהם לא מבינים ובחיים שלהם לא חקרו על הנושא לעומק ונוהגים על

גיר שהיה צריך להעלם מהעולם כבר לפני 15 שנה (אוטומט 4 הילוכים).

האתר של VW בישראל בחיים לא מעודכן והבנתי מזמן שהדרך היחידה לתקשר איתם זה להגיע פיזית לסוכנות, אין מה לעשות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...